Günaydınnnnnnnnn
Bugün kuaföre gidip ağda yaptırmam lazım
Benim canım hiç tatlı değildi ne oldu böyle bana
Korkudan erteleyip duruyordum ama artık mecbur gidicem.
Sonrada yeni bi bebek daha doğdu onu görmeye hediyesini vermeye gidicem.
Girer girer okurum yazdıklarınızı
Öpüyorum hamınızı :)
Allah korusun tabi riskli bi durum varsa normal doğum için ısrar etmemek lazım..35+2 de de gitsen olur heralde canım ya çok bişi değişeceğini sanman bende ctesi 35+0 oluyorum bakalım ne alemde minnoşlarımız :))
Günaydın kızlar. Çok ilginçtirki bu gece güzel bir uyku çektim. Çok şaşırdım. Yatmadan bi meyve yemiştim. Ağrı kesici özelliği var denilen. Acaba o mu rahatlattı diye geldi aklıma. Şimdi kahvaltı zamanı:)
evet bende normalde soguga yakın banyo yaparım ama sımdı sankı sıcak su kemıklerımı dınlendırıyor. bır de o aktıkça böyle kafamdan ohhh dıyorum . hıc çıkmak ıstemıyorum
Günaydın kızlar. Çok ilginçtirki bu gece güzel bir uyku çektim. Çok şaşırdım. Yatmadan bi meyve yemiştim. Ağrı kesici özelliği var denilen. Acaba o mu rahatlattı diye geldi aklıma. Şimdi kahvaltı zamanı:)
Soguk degilse de sicakligini dusur canim. Kan dolasimimiz degisik hamillikte cok.sicak su sakincali.
Ben normalde haslarim kendimi resmen ama simdi dayanamiyorum
ben normaldede ılık suyla falan yıkanamayanlardanım amadedıgın doğru..kan dolaşımımızda degısık algılarımızda... sıcak suyun sakıncalı olduğunu bılıyorumda uygulama da sınıfta kalıyorum
ben normalde soğuğa yakın ılık suda yıkanırım, yazında hiç ılıştırmam direk soğuk suyla.
ama şimdi donuyorum banyoya girince sanki, sıcak suyla yıkanıyorum ama korka korka.
zaralı diyolar ya bişi olmaz demi tecrübeli anne
sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
B12 = 76 ( alt sınır:126)
HGB= 10,8
O KADAR et yıyorum ve balık yagı kullandım . süt yumurta
balık harıc hepsını yıyorum.
ne yapsamki
günaydın kızlar ne konuşmuşsunuz beyaaaa geçmişi okuyamıyorum izne bir çıksam doya doya takip edebilsem işime yarar bilgiler paylaşıldıkça not alıyordum ama sayfalar çok olunca zorlaştı artık doğum yapan var mı yok mu bilmiyorum, Allah hepimizin bebişlerini gününde kucağımıza aldırsın.....
sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
B12 = 76 ( alt sınır:126)
HGB= 10,8
O KADAR et yıyorum ve balık yagı kullandım . süt yumurta
balık harıc hepsını yıyorum.
ne yapsamki