2015 Şubat Anneleri

şeker yoktu da tuz da mı yoktu yaw , pardon hatırlayamadım : ))

Bir ara ayvaya tuz döküyordum başım falan dönüyordu Dr tuzlu ye demişti bir o zaman yedim. Şekerden sonra eski yeme düzenime döndüm onda da çok tuzlu yemezdim zaten. Şişmenin nedeni sanırım yorgunlukta. Yine de yarın hem tuzu keseyim hem de çok ayakta kalmayayım en iyisi.

ya bu benım pipili dönmedi onca sey yapıyom daha yerlesıp duruyor kaburgama sıpa..butun hayallerım yıkılıyor böyle olunca

Canım sana yazdım ama belki kaçırmışsındır. Bi arkadaşım vardı onun da dönmedi demiştim ama rahattı doktorumuz döner demişti. 37 bitiminde dönmüş hatta kanala yerleşmeye çalışıyomuş. Rahat ol sen inşallah döner..

senin mecburi de niye bir kere değilde hep yapıyor :S ay doktorlar niye bu kadar tuhaf bir kerede anlamıyor mu? zaten aşırı geriliyorsun oranı doktora açınca birde sürekli yapması ilginç yani :S

Açılmayı anca öyle anlıyorlar ya.

Bebişin normal doğum pozisyonunu aldıysa nst de de sancı çıkıyorsa Dr çatı muayenesi yapıyor.

ikisi de çoookk şık bence güzel bir kombin olmuş ayakkabıları bence değiştirme çünkü çok şık ve elbise ile de uyumlu

Öyle mi gerçekten belli yarın ayakkabı bakarım diyodum zaten bir gece birkaç saat giyicem bunlar olduysa hiç uğraşmıyayım di mi. Yalnız evdeki ince Çorap olmadı hamileler için ince Çorap var mıdır ki Karnı sıkmayan.

ee bakıyor işte başka ne yapacak. ben ıste bır kez ısım dustu endıselendım zorla baktı kalp atışına .
onda da hıssetmıyorum dıye gozlerım doldu oyle bakıverdı.

Ben aile hekimimle hiç tanışmadım. Sağlık ocağı da benden habersiz. Burada ilgilenmiyorlar sanırım.

Ahahah cocuk artik halay cekerek cikar
hele dun ısıkları kapattık..belımın altına yastıkları dızdım popo havada benyerde yatıyorum..ayaklarda koltukta esıme dedım ışık tut sesyap assagı tarafa dıye..adam gıttı cıngenemuzıgı açtı bundada dönmezse umıdı kes artık dıyodedımmıllet Mozart dınletır senın dınlettıgın seye bak..hayata küstü çocuk ıcımde
benım kız da erken dönmustu ..aslında bu hep dönuktu ama ben konsere gıttım bebe sn durmadı kımılda kımıl..sonrakı kontrolde yukarda bası dedı dr..dahada dönmedı..bı konsere daha gıtsem ısımı sağlama alırım aslında

ışık teorisi vardı onu denesen
denemem mıı..ben ısıgı assaga tuttukça bebe sag böğrümden delık açıp çıkmaya uğraşıyor..ışık gozunumu alıyodur nedır..
ayyy ınsaallah guzum ınsaallah..ağzın bal yesınnn

Namaz kılarken Secde de dönmesine neden olabilirmiş.
onuda duydum..yaklaşık 2 haftadır popmun acısından oturarak kılıyodum namazı bugun ogle namazını ayakta kıldım..karnım resmen yırtılıyor ıcerden sımdı..

gun ıcınde ara ara secde pozısyonunda beklıyorum 5 dk falan..

tuba senın bebek kac kılo olmuş..hıcdemıyon ya aşkolsun..maasallahta derız korkma

Yaa gittik ben fl bacak boyuna taktım ya onu yediyle çarpıcam derken sanırım duymamışım. Çıkışta eşime bebişin kilosunu sormayı unuttuk dedim o da iki dörtyüz dedi ya dedi. Ama ben gerçekten duymamışım. Zaten fl bacak kemiği de aklımda otuz üç nokta altı kalmış ne alakaysa onu da yediyle çarpmaya kalktım iki metre oldu bebiş

anasının hesabına gore sırım olacam desene

ıyı maasallah subhannallah..gayet ıyı kılosuda

Üçlü değer normal zaten canım. Dörtbuçuğa kadar normal artık. On ve üzeri sıkıntı. Ama ilk zamanlar bebişlerin kendi hormonları yokken ikili değerlerde olmalıydı en yüksek.

heheh korkunun ecele faydasi yok dermisim : ))

$aka $akaaa
dunyanin en buyuk mucizesi dogurup yavrumuzu kucagimiza almak
hersey çok guzel oluca, yolunda gidecek, pozitif olacaz bebekelrde mutlu olucak
yavruu ordabebekler ters durunca ne yapıyolar..?cevırme ıslemlerının sık ve cok olduğunu duydum ve okudum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…