2015 Şubat Anneleri

susuz kaldım hakkaten. dudaklarım çatladı anında...

Idrar,kan, pelviks genişliği , ayrıca vajinal kültür ... Bunlar doğumdan önce yapılmalı. Ama ben en son 3 ay önce kanıma baktırdım. Israr da hamile kaldığımı öğrendiğimiz zaman.

Bu kontrolde beta streptokok u sorsan nasıl olur canım? Yalnız o da smear gibi alınıyormuş haberin olsun.

Ayda bir ...en son 32 de gittim sonra 36 bitince gidicem işte o da Çarşamba günü oluyor. Ondan sonra doğuma ...... Benimki nie böyle yapıyor ya
bana ank daki dr 36 dan sonra haftada bire düşer randevu sıkligi demişti 36 dan sonra ayda bir gidilmez ya hatta son haftada nerdeyse hergün görüscez dedi

bende cok korkuyorum sezeryandan...

Namaz kılarken Secde de dönmesine neden olabilirmiş.

korkunun ecele faydası yok
şu iğneden dolayı kafamda deli sorular risk oluşturur mu falan
doktor gayet rahat
gecenlerde iğne kullanıp normal yapan birinin başına gelenleri duydum iyice dellendim
doktora güvenmek istiyorum

Benim Zeynep hanımda dönmedi daha bende çok korkuyorum sezeryandan hayırlısıyla döner inşallah sağ tarafıma kafasıyla baskı yapıyor hanım efendi :) daha erken diyorlar bakalım oğlum erken dönmüştü ondan etkileniyorum galiba

Cnm acilmam oldugu mecbur bakio cnku bi anda 5 cm bile acilabilirmis.yada hic açılmazmis ama allaha sukur 1 bucuk cm mis dha acilma.olmamis bu ara su sizintisi problem iste
Senin sudaki azalma sızıntı sebebi ile miymis ? farketmiş miydin sızıntı olduğunu sen ?

kadın olmak neden bu kadar zor:s

Ben de yukarıdaki bişeye uzandım Aklım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…