sen ondan cesaretlisin bu kadaray kürtaj deyince benimde son kürtajımda kasap doktor kolunu sokmaya çalışmıştı sesim çıkmıyor diye adam kasaplık yapıyordu resmen sebebi ise rahim tersmiş onu düzeltecekmiş dedim bu oyuncak mı bırak ters kalsın alt tarafı kan pıhtısını alıcan komple içimi değil. yarım saat bir pıhtıyı alamamıştı bende, o yüzden doğum daha kolay geliyor benim gözüme
bacım senhıc anlamazsın ınan bak..catı muayenesıymıs dogummus kayar gelır senın yavru ıcınden ..yasadıgın tecrübelere dayanarak soyluyommm
acaba çocuk aşağı inmiş dediği için mi öle oldu ki?
Sabunlu su
ya deme oyle..canımın sıkıntısından gülmek ıcın sebep yaratıyorum sızınde kafanız dağılsın yoksa paranoyağa baglıcanız dıye sey edıyommm..sen zaten bizimle kendine eğlence çıkarıyorsun
dediğin gibi benim korkum yok allaha şükür ,çatır çatır doğururum da oğlan dönerse tabi ben doğururum diyom diyom sezeryan oluyomuşum ne gülerim
minnacık cıf dok ıslak beze cok bastırmadan sıl boyası kalkmadan leke çıkar..aynısı benımde oldu gecen gun oyle sıldımay sağol canım
sıvı sabun beyaz sabun hangisi farkedermi
ay sağol canım
kızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...
benim gibi nst'ye girecek olan var mı her hafta?
ya deme oyle..canımın sıkıntısından gülmek ıcın sebep yaratıyorum sızınde kafanız dağılsın yoksa paranoyağa baglıcanız dıye sey edıyommm..
kafamda delı sorular ne halt yıyecegımı sasırmışım..oyy oyyy
arap sabununu bebeler doguncada kullanın..hem kımyasal degıl hem bilhassa camları mükemmel temızlıyorben arap sabunuyla siliyorum o duvardaki kanepe çizgilerini , hem kolay çıkarıyor hemde boyaya bi etki yapmıyor , sabunlu su denemedim ama arap sabunu 10 numeroo
Yok canım risk yok da kontrol amaçlı heralde 15 de bi çağırıyor artık siklasiyor herkesin randevusu zatenRisk falan varmıydı sende ? Yoksa doğum yaklaştı diye kontrol amaçlı mı yalnızca ?
Iyi de o zman bi doğuma gidiyim 4 hafta var zaten :))
Risk yoktu , bu zmana kadar 30-40 günde bir gittim. Ama artık doğum yaklaştı. Muayne etmesi , kontrol etmesi gerekmiyor mu
arap sabununu bebeler doguncada kullanın..hem kımyasal degıl hem bilhassa camları mükemmel temızlıyor
ya bu benım pipili dönmedi onca sey yapıyom daha yerlesıp duruyor kaburgama sıpa..butun hayallerım yıkılıyor böyle oluncaneymiş senin kafandaki deli sorular , de bakemmm ??
Doner cnm benm yegenim 38de döndüya bu benım pipili dönmedi onca sey yapıyom daha yerlesıp duruyor kaburgama sıpa..butun hayallerım yıkılıyor böyle olunca
ya bu benım pipili dönmedi onca sey yapıyom daha yerlesıp duruyor kaburgama sıpa..butun hayallerım yıkılıyor böyle olunca
aspirix var canım oda çıkarabilir...ay sağol canım
sen ondan cesaretlisin bu kadar
benim zaten olmayan cesaretimide silip süpürdü
allaha emanetiz napalım
ya deme oyle..canımın sıkıntısından gülmek ıcın sebep yaratıyorum sızınde kafanız dağılsın yoksa paranoyağa baglıcanız dıye sey edıyommm..
kafamda delı sorular ne halt yıyecegımı sasırmışım..oyy oyyy
AhahahahahOrası doğru , birde ben hep ağdayla aldım ona rağmen nie hamileliğimde bu kadar acıyor anlamadım. Duygularımız gibi kıl köklerimizde hassaslaştı gün geçtikçe
kan hacmi aşağı basıyo sanki :) ayaklarıma ulaşamamış amaKan hacmi arttığı için kılcal damarlara daha fazla kan geliyor o yüzden şişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?