İçindeki Demir oranını bilsen hergün yiyebilirsin
Yok mu oradamigros da mı yok genelde migroslarda oluyor.
burda mıgros yok .. bıda avakado dersenız gelırım kapınızaheryerde var canım ya Migros falan yok mu yakınında :) eğer yumuşak bulamazsan bi kaç gün camin onünde beklet yumusasin sonra bi dediim gibi yap bak bayılacaksin :))
Ben ananasi da çok severim :) meyveye genel anlamda düşkunum :)iğrenç bir tadı var bana göre her meyveyi severim bir ananası birde avokadodan nefret ederim
olabilir benim kist filan olmadığından sanırım önemli görülmedi hoş kafama göre konuşuyorum burada daha ne diyeceği belli değil,belki haftaya konuşur olmadı bir daha ki gidişimde ben sorarım normal doğuma engel bir durum var mı diye.
Limonlu sarımsaklı sos ile eksi oLuyor işte :)burda mıgros yok .. bıda avakado dersenız gelırım kapınızaeksı mı tadı barı
sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
B12 = 76 ( alt sınır:126)
HGB= 10,8
O KADAR et yıyorum ve balık yagı kullandım . süt yumurta
balık harıc hepsını yıyorum.
ne yapsamki
TSH : 1,93
bu ne işe yarıyor. özellıkler ıstemıstı doktor.
hep normal cıkıyorda ısrarla bunu neden ıstıyorlar .
demekkı kılonun nedenı tamamen yemek. tsh yüksekse mı kılo alıyorsun
burda mıgros yok .. bıda avakado dersenız gelırım kapınızaeksı mı tadı barı
Aldırdım. Geldim. Evi süpürdüm,çamaşır attım ama yemek yok.2 dk da nasıl kas bıyık aldırcan yarım yamalak olur
Cnm benim süngeri nerde kestiriyoruz? Ne cahilim beb ya anne yada bi büyük olmayınca böyle elin ayağın dolaşıyor iştecanım yeni doğan yastık yorgan Kullanmaz zaten de yatak kısmı önemli sünger kestircem ben uygun yoğunlukta
Ben ananasi da çok severim :) meyveye genel anlamda düşkunum :)
yeni doğan hareket etmıyorMuş zaten canım battaniyeye sarıp yatiriyormusuz uyku tulumu brz daha sonraları lazımmış üstünü açacak kdr hareketlendigindeUyuması için uyku tulumu alıyoruz di mi? Üstü açık üşürse.
Evet çok tıp yapmışsınızBir iki üç tıp
Başlatsın hiiiç işim olmaz
Aldırdım. Geldim. Evi süpürdüm,çamaşır attım ama yemek yok.
Off biri bana yemek yapsa getirse her akşam.
Evet çok tıp yapmışsınız
Kızlar adete 4 gün var.sağ kasıkta bacağa inen sürekli gerginlik hissi,solda arada batmalar,sık idrara çıkma belirtileri arasında.şmdi wc gttim pembe kanla karışık akıntım olmuşgoğuslermde ağrı hassaslık var.ama daha adete 4 gün var ve bnm adet sancım yada bel ağrım hiç yok ki benm adetmden Bi gün önce belim mutlaka ağrır.ne diosunuz Allah ım kanamaya cevirmesn nolur hepnz gebesnz yaşayanlar bi yardmcı olsa.suan sol kasıkta bacağa inen şiddetli ağrım var yerleşmede sancı oluo mu?sökmez inşallah Allah ım yardımcı ol
Kızlar adete 4 gün var.sağ kasıkta bacağa inen sürekli gerginlik hissi,solda arada batmalar,sık idrara çıkma belirtileri arasında.şmdi wc gttim pembe kanla karışık akıntım olmuşgoğuslermde ağrı hassaslık var.ama daha adete 4 gün var ve bnm adet sancım yada bel ağrım hiç yok ki benm adetmden Bi gün önce belim mutlaka ağrır.ne diosunuz Allah ım kanamaya cevirmesn nolur hepnz gebesnz yaşayanlar bi yardmcı olsa.suan sol kasıkta bacağa inen şiddetli ağrım var yerleşmede sancı oluo mu?sökmez inşallah Allah ım yardımcı ol
canım pembe akıntı genelde ben hamile kaldığımda hep oluyordu ama dediğin ağrı sancı hiç olmuyordu bende. zaten hamilelikle adet belirtileri çok fazla benzediğinden ayırt etmek anca adetin geçtiğinde oluyor.4 gün daha sabret belki hamilesindir. henüz birşey demek için erken ben genelde 2 3 gün kala test yaptığımda silikte olsa testte belli oluyordu belki sen de de belli olur sabah ilk idrarınla bir idrar testi yap bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
ŞişştttAdasim bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?