sert deilmi o , ekmege nasil suruyorsunBak avokadoda çok Demir var limon sıkıp yersen Kansızlık için çok iyi. Ben bazen ekmeğe Tereyağ gibi sürüp yiyorum bazen yeşil salataya koyuyorum üzerine de balsamik sirke mmmm güzel oluyor
:))) ne ara bakdin kiz o plesantaya :)))
plasenta deyince aklima geldi , bizde amniyoz sivisini alacaklar yada bi su iste unuttum simdi adini : )))
onunla arastirmalr falan yapiyoalrmis , bilim adina kullanilacak yani çope gitmesi yerine
bi ise yarariz insallah ..
ben de esobadan öğrendim sungerciler varmış sen istanbulda miydin masko ve modokoda varmış mesela..ama bnm o beşik ank da olacak ank da bu sungerci bulcam artık
Oyyy gel sen de aramıza :))) daha ucumuz ank da kardan kadın olcaz unuttun mu :))Ona demedim. Samimiyeti kıskandım canlar. 
Ohh ekmeknyiyebiliyor musun?Ben kaşarlı ekmek yapıcam bugun fırında.
valla bilimsel seyler herhaldeNe araştırıyorlar acaba?
aman ne bileyim canım pamuk iyi değil diyorlar..Yumuşak mi o pamuk yatak çok yumuşak yatak önermiyorlarBenim beşiğin altında kocaman bir pamuk yatak var o olmaz mı ki ben de mi Sünger kestirsem?
Evet cnm çok sağol keşke Nilüferde de olsa hiç giresim yok oralara?sen bursadaydın dimi. uzun çarşıda ve cumhuriyet caddesinde bulabilirsin. başka nerede satılıyor bilmiyorum ama oralarda görmüştüm ben.
Ona demedim. Samimiyeti kıskandım canlar. 
sert deilmi o , ekmege nasil suruyorsun
alayim deneyim bari, tadi naslki eskimi mayshosmu acimi tatlimi : ))
ayağımi sandalye cizince aşı olmak için gittim bnm aile hekimim teee ank da kalmıştı :))) tetanoz aşısı olcam diye aile hekimimi de ist e aldırmış oldum.hamileligi de bildirmiş oldum :) bile isteye bildirmedim yani :)
him tamam alip disarda bekletiyim o zaman, buzdilabinda olmayinca çabuk yumusar demi diger meyvalar gibi : )Sertken yenmiyor yumuşadıktan sonra yiceksin.
İstanbulda ayın 15 ne kadar kâr yokmuş. Sonrada yağsa bile benim işime yaramaz.Oyyy gel sen de aramıza :))) daha ucumuz ank da kardan kadın olcaz unuttun mu :))
Bebek içne gömülür diye sünger düşündük. Süngerin üstünede ötle ince pamuklu bir şey koyucamBenim beşiğin altında kocaman bir pamuk yatak var o olmaz mı ki ben de mi Sünger kestirsem?
frandayken hasta olmuyormuydun kiz burdada aile dr una gidiliyor yaYine de böyle durumda aile hekimi hiç aklıma gelmez hemen hastaneye giderim ben. Bu aile hekimliği kaç yıldır var Fransa'da dururken iyice FRANSIZ kalmışım olaya.
Bizim hastanenin hemen yanında sağlık ocağı var o yüzden hemen oraya gittim yoksa ben de normalde gitmezdim o kadar gitmiyorum ki 6 yıldır istteyim ama aile hekimim hala ank da kalmış :)Yine de böyle durumda aile hekimi hiç aklıma gelmez hemen hastaneye giderim ben. Bu aile hekimliği kaç yıldır var Fransa'da dururken iyice FRANSIZ kalmışım olaya.
gel tabi durdugun kabahat :) ayin 2 sinden itibaren ank da olcam ben de :) bebislere annem bakar biz kar topu oynarız :)İstanbulda ayın 15 ne kadar kâr yokmuş. Sonrada yağsa bile benim işime yaramaz.
Kızanımı alıp ankaraya mı gelsem.
Litchi aynen, uyku tulumu aldım.Yorganı 1 yaşına kadar önermiyorlar, Allah korusun tehlikeliymiş.Bir de yatağı da sert olmalı, yumuşak asla olmasın diyorlar.Uyuması için uyku tulumu alıyoruz di mi? Üstü açık üşürse.
Ohh ekmeknyiyebiliyor musun?
Ekmeğin üstüne kaşar koyup fırrına mı koyuyorsun?
Eşin yok sanırım.
Bizimki gelecekte balık alacak. B12 düşük diye fırçaladım bana bakmıyorsun diye.
Senin yüzünden sağlıksız beslendim kilo aldım dedim.
O da haklsın dedi ama hep mesaide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?