2015 Şubat Anneleri

ellerim semada yalvarıyorum saatlerdr sökmesn die

Turkcesi kedi deve demek. Super. Cat cow diyorlar ya ben de direk cevirdim. Hahah. Onun ise yaradigini soylediler kursta.

pekı ters doğumlarda ölüm kalım yada ne bılıyım turkıyede tehlıkelı dıye cok rısklı dıye yapmıyolarya..ordada bebek sıkıntıları cokolmuyormu?
geecn gun eltime sordum kizi tersdi , sonradan kalça çikigi yuzunden iki kere ameliuyat oldu ( , 18 ayda anlasilinca mecbur ameliyat edildi, erken te$hisde ameliyata gerek kalmiyor ) ama onun bi arkadasinin çocuguda ters gelmis oyle dogurtmuslar o çocukda bi sorun yokmus .. $ans galiba biraz
ameliyat olana 1 aylikken kalça usg side yapilmisti ama yinede anlamadilar, yani dogum hatasindan çok diger takip eden doktorlar yuzunden çocuk ameliyat olmus oldu

nasıl bıseymıs o..detay bılıyormusun.. esımın sımdı ogrencılerı var ıcerde kurs verıyor..onlar gıtsın dıcembenı amuda kaldırsın..
Bir arkadasimizin da soyledigi gibi turkcesi kedi deveymis. Cat cow pozisyonu desen dr bulabilirain youtubeda falan canm. Bizim kursta ise yaradigini soylemisti ebe.

Biz sünger kestireceğiz. 34-36 Dns olacakmış.

:))) ne ara bakdin kiz o plesantaya :)))
plasenta deyince aklima geldi , bizde amniyoz sivisini alacaklar yada bi su iste unuttum simdi adini : )))
onunla arastirmalr falan yapiyoalrmis , bilim adina kullanilacak yani çope gitmesi yerine
bi ise yarariz insallah ..

Biz sünger kestireceğiz. 34-36 Dns olacakmış.
Dns ne cnm benim? :) bide nerede kestiriyorsunuz? Şu beşiğin etrafında beyaz bi şeriy var ya o beşiğin içini gösyermiyo dışardan bakınca onu takmaya gerek var mı çocuk kafayı falan vurmasın diye mi yapmışlar? Ay ne cahilim dimi

Cnm benim süngeri nerde kestiriyoruz? Ne cahilim beb ya anne yada bi büyük olmayınca böyle elin ayağın dolaşıyor işte
ben de esobadan öğrendim sungerciler varmış sen istanbulda miydin masko ve modokoda varmış mesela..ama bnm o beşik ank da olacak ank da bu sungerci bulcam artık

nasıl bıseymıs o..detay bılıyormusun.. esımın sımdı ogrencılerı var ıcerde kurs verıyor..onlar gıtsın dıcembenı amuda kaldırsın..
Hehe cocuga tam tersi yer cekimi lazim degil mi sonucta kafasi agir oldugundan oraya donsun. O yuzden bol yuruyus de iyi gelebilir

sen bursadaydın dimi. uzun çarşıda ve cumhuriyet caddesinde bulabilirsin. başka nerede satılıyor bilmiyorum ama oralarda görmüştüm ben.

Hehe cocuga tam tersi yer cekimi lazim degil mi sonucta kafasi agir oldugundan oraya donsun. O yuzden bol yuruyus de iyi gelebilir

Karina ışık tutmak ve aşağıdan ses vermek de ise yariyormus ben öyle duymuştum ama denemedim.eşime söyledim bakariz dedi gerisi yok.34. Haftaya geçtik bugün hala tik yok

bendede yok canim her hafta muyane, doguma kadar iki randevum var,13 ocak ve 9 subat , bi tanede ultrason randevum var .. sertlesme kasilma hersey oluyor ama hep normal diyolar , Allaha emanetiz bizde
onceki hamilelikleerimde de boyleydi gerçi ama ne biliyim iste arada kaçamak mi yapsam acile biseyler bahane edip : )))

Sen kaşıntı için daha öncede gitmiştin
Neden yeniden tahlil verdin.
Benimde arkadaş şişmandı ne zaman tiroit ilacı kullanmaya başladı hamilelikte sadece 7-8 kilo aldı ve yedi ama almadı.
Bende umut ettim belki ondandır diye ama değilmiş.
Ne güzel olurdu ye ye kilo alma.

Değil sunta gibi tadı var.
tamamhıc cekmedı canım senboyle deyınce hıc merak ta etmedim zaten

Kundak gibi bişey yani. Bir de sen anasağlığa bildirmiş miydin hamileliği?
ben de gecen aya kadar gıtmemıstım..ebesınden hemsıresıne dr una varana kadar herkesten bır laf yedık esımle.. ebe hakkınızda tutanak tutulup sağlık bakanlığına bıldırılecek dedı..esımde ıyı olur bıldırın..az bıraz belkı bızımle ılgılenırler o zaman dedı ..yanı ebeyle alakalı degıl bızımle alakalıymış tutanak..ama bız pek onemsemedık..
Bir arkadasimizin da soyledigi gibi turkcesi kedi deveymis. Cat cow pozisyonu desen dr bulabilirain youtubeda falan canm. Bizim kursta ise yaradigini soylemisti ebe.
he buldum hareketı yaptım karnımda tastan sert oldu..bıraktım oluruna..neydemm anamm

Kundak gibi bişey yani. Bir de sen anasağlığa bildirmiş miydin hamileliği?
ayağımi sandalye cizince aşı olmak için gittim bnm aile hekimim teee ank da kalmıştı :))) tetanoz aşısı olcam diye aile hekimimi de ist e aldırmış oldum.hamileligi de bildirmiş oldum :) bile isteye bildirmedim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…