poposu olamazmi kizz
gerçi hiçkiriyorsa kafasidir da ben anlamadigim için nasil hiç,iidigini bilemiycem : )))
1 hafta kala bıraktımSon ana kadar iğneyi kullandın mı canım?
bugun gobegimin altinda tik tik bisey atiyordu ama hiçkriik olbailirmiki ?şuanda coştu sıpa karınım resmen oynatıo duruyor paralele yakın çarpaz duruyor bence kafası sağ bel boşluğumdan sol kasığıma doğru ayakları çapraz gibi duruyor göbek hizamı oynatan da elleri olabilir
hıçkırma nasıl oluyor biliyormusun içinde sanki kalp nabız atması olur ya ritmik tık tık atar işte aynı öle oluyor içinde bir yerler biraz devam ediyor snra geçiyor. Dr. bunun bacak kemiği çok uzun diyordu ciddiye almıyordum çarpaz duruyor sığamıyor diyordu sanki şuan dr. inandım gibi :))) bende eşimde orta boyluyuz çok uzun olması resmen 3. göbek soya çekim olurbnm babamın tarafı uzundur kardeşim uzundur ama annem kısa ben ortaboylu eşiminde baba tarafı uzun boylu annesi kardeşleri kısa eşim ortaboylu uzunsığamıyor ittiriyor sürekli sanırım inş uzun olur oğluşum.
bugun gobegimin altinda tik tik bisey atiyordu ama hiçkriik olbailirmiki ?
eger benim duydugum hiçkiriksa benim sipa dönDü o zaman, çunku nerdeyse çikma yerindeydi valla en dipteydi nabiz gibi bisey atiyordu, hatta once tekme diye abisine dinletiyim dedim duyamadi çocuk : )))
kiz ne ettinnn ne kanalii dur anacimmm kanaal manal deme erken dahaaa :so tık tık ritmik atması işte hıçkırık oluyormuş. Seninki büyük ihtimalle hıçkırıyor ve aşağıda demek ki.
Bende hıçkırıkları aşağıda ya sağ kasığımda ya sol kasığımda hissediyordum hiç tam genital bölgenin orada ortada olmuyordu kanala kafayı sokmamıştır hiç bnmki kesin :)) haftanın yarısı kasıklarda ağırlık oluyor yarısında şu an ki gibi yukarda kaburgama dayanıyor kesin o ağırlık kafadan oluyor bir aşağı bir yukarı bizimki kesin oynaşıyor içerde sıpaama ilk kez bu gün resmen sağ bel boşluğumda hissettik hıçkırıkları ve çok ittirdi yanımda böle yuvarlak bir çıkıntı oluştu şişti gibi yanım bir anda kafasını soktu herhalde. poposu olsa biraz daha büyük olurdu gibi sanki bu kafası gibiydi öle geldi bize ama şişirtti yanımı resmen dayıya dayıya bir gün bel boşluğumdan yırtıp anne ben sığamadım geldim dicek die korkuom çok gerdiriyor karnımı yırtıcak gibi karnım yayvandı 6. -7. aylarda yayvandı şimdi sivrileşti eşim bile diyor sivrileşiyorsun giderek die çocuğum içerde napıo merak ediom yaaa evlerde nie usg yok ki
Nur2808 boy da anne karnindayken uzun derlerse çikincada uzun oluyor, benim kiz su an 8 yas giyyor pantalonlar nerdeeyse kisa gelicek 9 a geçerim yaza, 6.5 yasinda kol bacaklar çita gibi sirf uzunlukdan , ailedeki erkekler uzun ama kadinlar uzun deil
oglanda yasitlardan geride, ondan ergenlike hizli bi atak bekliyorum amcasi ve dayisinda oyle olmus sonradan boy atmislar hbirden : )
kiz ne ettinnn ne kanalii dur anacimmm kanaal manal deme erken dahaaa :s
gecen hafta sonundan beri var bi gariplikde ne bilmiyorumki
diyagrafama ayagiyla vurunca nefesim kesilirmiki
çok geece evin için turluyorum sanki gogsume bisey oturmus gibi nefes alamiyorum
basi asagida olunca otomatikman ayaklar yukarda olur demi mantikennn : ) )
Kızlar daha önce doğum yapan arkadaşlarımızzzz,doğumdan sonra göbeki sarıcaz mı,neyle sarıcaz,birde normal olursa kaçıncı gn,sezeryan olursa kaçıncı gün sarabiliyoruz :)
peki 2. hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullandın mı?
kullanıyorum canımpeki 2. hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullandın mı?
o tık tık ritmik atması işte hıçkırık oluyormuş. Seninki büyük ihtimalle hıçkırıyor ve aşağıda demek ki.
Bende hıçkırıkları aşağıda ya sağ kasığımda ya sol kasığımda hissediyordum hiç tam genital bölgenin orada ortada olmuyordu kanala kafayı sokmamıştır hiç bnmki kesin :)) haftanın yarısı kasıklarda ağırlık oluyor yarısında şu an ki gibi yukarda kaburgama dayanıyor kesin o ağırlık kafadan oluyor bir aşağı bir yukarı bizimki kesin oynaşıyor içerde sıpaama ilk kez bu gün resmen sağ bel boşluğumda hissettik hıçkırıkları ve çok ittirdi yanımda böle yuvarlak bir çıkıntı oluştu şişti gibi yanım bir anda kafasını soktu herhalde. poposu olsa biraz daha büyük olurdu gibi sanki bu kafası gibiydi öle geldi bize ama şişirtti yanımı resmen dayıya dayıya bir gün bel boşluğumdan yırtıp anne ben sığamadım geldim dicek die korkuom çok gerdiriyor karnımı yırtıcak gibi karnım yayvandı 6. -7. aylarda yayvandı şimdi sivrileşti eşim bile diyor sivrileşiyorsun giderek die çocuğum içerde napıo merak ediom yaaa evlerde nie usg yok ki
O aklimda sorucam diye dusunuyodum unuttum cnm ama biseyde demedi hanginsehirdesinki aenBizimde şimdilik bir sıkıntı yok sizede maşallah bizim ki de 2 kg dı canım 3 gün önce gitmiştim bende kontrole dr hiç yapisikliktan söz ettimi yada sen arastirdinmi canım benim 2.de karın içinde yapisiklik olmuştu biraz fazla kaldım ameliyat ta sonra bir sıkıntı olmuyor endişe etme benim bulunduğum şehirden dolayi imkanlar kısıtlı üniversite yok burda o yüzden dr biraz endişeli ani bir durum olur diye bakalım hakkimizdan hayırlısı cnm
bızım sağlık ocağında ıdrar tahlılı bıle yapılmıyormuş..saka gıbı..kızımın sacı dokuluyor bı kanına bakın dedım çocuktan kan alamayız canı yanar falan dedıler..sonrada vay efendım nıye haber vermıyonuz gelmıyonuz..zaten cehennemın dıbınde yerı..canın çıkar gıdıp gelene kadar..
Kızlar daha önce doğum yapan arkadaşlarımızzzz,doğumdan sonra göbeki sarıcaz mı,neyle sarıcaz,birde normal olursa kaçıncı gn,sezeryan olursa kaçıncı gün sarabiliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?