- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Benim neresi neremde bilmiyorum ama resmen wc de yaşıyorum. Dışarı.çıkmaya korkar oldum.
kafası hep benim sağ alt kaburgamda.hıçkırınca mide tarafıma geçiyor elimi koyduğumda genelde kafasını dayar hemen. artık eskisi gibi hareket edemiyor ben anlıyorum şu 1 haftaya göre bile hareketlerinde önemli derece de değişiklik oldu kolu bacağı değerse anlıyorum. zaten şuan yaptıkları hareketler doğduklarında yaptıklarıyla bire bir aynı imiş.
Valla canim ben 2 dogumumda da sardim bunda da sarıcam.bazı kaynaklarda ise yaramadigini da okudum ama bunda zaten kış olacak boşuna sarsak da bi zararı olmaz.ben hem korse (taytli) olandan giydim hem de uzun Sal gibi şeylerin vardi onlarla sardim.2 Doğumum da normaldi o yüzden gelir gelmez sardim ama sezeryanda Nasil olur bilmiyorum canım.
ben sarmadimKızlar daha önce doğum yapan arkadaşlarımızzzz,doğumdan sonra göbeki sarıcaz mı,neyle sarıcaz,birde normal olursa kaçıncı gn,sezeryan olursa kaçıncı gün sarabiliyoruz :)
: )))))))Allah Allah Nasil bu sayfalar olduğu yerde kaldı anlaşılan esoba yok
benim arkadaşlardan duyduğum korse giyiyorlarmış geçen hafta BİM de indirimdeydi ben aldım. Nasip olursa kullanacağımben sarmadim
Muş canım eşimin gorevinden dolayıO aklimda sorucam diye dusunuyodum unuttum cnm ama biseyde demedi hanginsehirdesinki aen
: )))))))
hakket nerdeki bugun esoba, litchi de yok yani vardida erken gitti sanki : )
HE dogru hatirliyon, zaten bi sen bide ben varim boyle voleybol takimina aday çocuklarla : )) ne kladi surda 5 e 6 ya :))))))))Ne bileyim kaldık biz iki uc çocuklusenin de 3.du yanlış hatırlamıyorum değil mi
Anladim zor okuyodur senin icin 3. Bebisde gekicek tanidikda yoksa allah kolaylik versin cnmMuş canım eşimin gorevinden dolayı
ay anacım çok korktum hep normal doğum videosu izlemiştim kadının bir taraflarını görmeden tabisezeryana cesaret edemiyordum niye edemediğimi anladım o neydi öyle ya kesiyorlar biçiyorlar resmen çok korktum allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eylesin
Bdv de takıldım bugun.: )))))))
hakket nerdeki bugun esoba, litchi de yok yani vardida erken gitti sanki : )
videoya abkmak nerden çikdi kiz aklinimi kaçirdin, dogumdan sonra bak , hamileyken oyle seylere bakilirmiay anacım çok korktum hep normal doğum videosu izlemiştim kadının bir taraflarını görmeden tabisezeryana cesaret edemiyordum niye edemediğimi anladım o neydi öyle ya kesiyorlar biçiyorlar resmen çok korktum allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eylesin
HE dogru hatirliyon, zaten bi sen bide ben varim boyle voleybol takimina aday çocuklarla : )) ne kladi surda 5 e 6 ya :))))))))
napiyor seninkiler uyuudmu,benim iki numara ha bire evin içinde yuruyup kosup duruyor, en son ablasiyla berbaer yataga birakmistim onu uyuusn diye, abla uyudu o geziniyor esssek : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?