Aynı dertteyim ama evde bir haftada kirleniyor.ocak ayının 10 nu gibi halıları vereyim bir iki gün sonrada temizleteyim diye düşündüm.artık 15 den sonra bekleriz.Kızlar doğum için evi komple temizletmek istiyorum ama ne zaman yapacam bilemedim . halılar yıkamaya gidcek ve eve bir yardımcı bayan alacam tüm günlük. ocağı ilk haftası çok mu erken olur 35. haftamda olcam. panik de yapıyorum bir yandan ya erken gelirse ev rezil gibi vallahi kafam çok krıştı. siz ne yapacaksınız? 36-37. haftayı mı beklesem?
Ins cnm hayurli haberler alirsindün gttm canım vücuduma göbeğime sırtıma bcaklarıma baktı işte anlattım oda bir sürü test istedi 3 tüp kan verdim idrar verdim tam idrara bakacak. Ama sonuçlar yarın öğleden snra dr.a gidicekmiş işte yarın gitcem bakalım sonuçlar ne çıkacak inş iyi hbrler alırım .
bızım bı park yatağımız var ama yatak odasında sığmayacağından kaldırdık..onu kullanana kadar http://www.n11.com/macco-bebe-ninni-sepet-besik-gri-mavi-P23781861
bundan alayım dıyorum..nasıl sızce?
niye kizz kaç kiloki : )Benim oglan grubun en cirozu
1600 benimkiniye kizz kaç kiloki : )
ben bilmiyorum kilosunu ama 22 haftalik ultrasonda dr gelisimine once geriden geliyor demisti sonra abkdi ugrasti tam gunu gunune dedi, simdi nasil acep bilmiyorumkiii
ıcının yatağı falan varmı?
Ebebekte kart dışıda ödeme var diye biliyorum şeker haberin olsun bi bak istersenBenim hepsinin markası modeli belliydi. Listem de hazır ama internetten almayı sevmiyorum bende. İlle de görmem gerek.zaten alışveriş sitelerinin çoğuna üyeyim.bir de bebek sitelerine üye olmak istemiyorum. Sıkıntı basıyor. Kredi kartlarımı iptal etmiştim ve sitelerin çoğunda kapıda ödeme yok.
yanilma payi var ama canim o ultrason olçumunde , +- 500 diyolar ya1600 benimki
Ins oyledir valla yoksa her kontrolde bunalima giriorumyanilma payi var ama canim o ultrason olçumunde , +- 500 diyolar ya
biz buna ortalama 2 kg diyelim yani seninkine : )
benim oglan 35. haftada 3.500 kg demislerdi ne kadar iriymis meger, simdi kilo alsin diye yapmadigim kalmiyor yinede kilosu çok deil
Bnm uzun zamandir tekrarliyor. ultrasonla ve vajinal kontrol etti mantar dedi, gebelikle ilgili bur problem deil dedi. Fitil kullandim ama tam gecmedi bi sure sonra gene tekrarladi. Simdi ssirkeli suyla yikaaniyorum sadece. Tedaviyi dogumdan sonraya birakti doktor.Öyle mi mantar falan demedi enfeksiyondan olabilir dedi tek
Maşallah canım bebisine :)Eve yeni geldim cok sukur.... muayeneden sonra 4 saatlik bir egitim vardi hastsnede ona katildim cok keyifli gecti
egitim veren hemsirelerden biri dogum izninden yeni donmus emzirmenin faydalarini anlatırken 2 kez agladi canim ya bebisini ozlemis....
benim bebis donmemis hala makat durusunda dr son ana kadar beklicez donebilir de donmeyebilir de dedi... 2300 olmus kilosu masallah...
insallah canimIns oyledir valla yoksa her kontrolde bunalima giriorum
bızım bundan vardı bıde kucuk bısey olsun dedımgeçen hafta aldık çok da güzel benimki de bu http://www.n11.com/kramer-70x110-lux-hamakli-oyun-parki-yatak-visko-yatak-hediye-P22680103
tahmın ettım zaten..besıgın cürmü ne kadarkı ıcındekı yatak ne olsun..neyse elyafım var ebatlarına gore kalınca bır yatak yaparım ben zamanla coker zatenCok ince yatagi ben onun altina sunger kestirebilirim... bas ve ayak kisimlari sokuluyor yikadim makinede yatak cevresini sökemedik sildim ben de.. sallaniyor ve cok hafif heryerede sıgıyor
Bendim cnm ama on gun ugrasip 100 gr almis bu gaftainsallah canim
1 haftada yeyip içip ugrasip 400 gr aldiran kimdiki çocuga, ideal miydi senmiydin
ablam 30 haftalık doğum yaptı yegenım 3 kılo dogduBenim oglan grubun en cirozu
Kızlar doğum için evi komple temizletmek istiyorum ama ne zaman yapacam bilemedim . halılar yıkamaya gidcek ve eve bir yardımcı bayan alacam tüm günlük. ocağı ilk haftası çok mu erken olur 35. haftamda olcam. panik de yapıyorum bir yandan ya erken gelirse ev rezil gibi vallahi kafam çok krıştı. siz ne yapacaksınız? 36-37. haftayı mı beklesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?