2015 Şubat Anneleri

Aynı dertteyim ama evde bir haftada kirleniyor.ocak ayının 10 nu gibi halıları vereyim bir iki gün sonrada temizleteyim diye düşündüm.artık 15 den sonra bekleriz.

Ins cnm hayurli haberler alirsin

Eve yeni geldim cok sukur.... muayeneden sonra 4 saatlik bir egitim vardi hastsnede ona katildim cok keyifli gecti

egitim veren hemsirelerden biri dogum izninden yeni donmus emzirmenin faydalarini anlatırken 2 kez agladi canim ya bebisini ozlemis....

benim bebis donmemis hala makat durusunda dr son ana kadar beklicez donebilir de donmeyebilir de dedi... 2300 olmus kilosu masallah...

Ebebekte kart dışıda ödeme var diye biliyorum şeker haberin olsun bi bak istersen

yanilma payi var ama canim o ultrason olçumunde , +- 500 diyolar ya
biz buna ortalama 2 kg diyelim yani seninkine : )

benim oglan 35. haftada 3.500 kg demislerdi ne kadar iriymis meger, simdi kilo alsin diye yapmadigim kalmiyor yinede kilosu çok deil

Ins oyledir valla yoksa her kontrolde bunalima giriorum

Öyle mi mantar falan demedi enfeksiyondan olabilir dedi tek
Bnm uzun zamandir tekrarliyor. ultrasonla ve vajinal kontrol etti mantar dedi, gebelikle ilgili bur problem deil dedi. Fitil kullandim ama tam gecmedi bi sure sonra gene tekrarladi. Simdi ssirkeli suyla yikaaniyorum sadece. Tedaviyi dogumdan sonraya birakti doktor.

benim sipa yine bi yerlere bastiiryor , nefesi zor aliyor gibiyim ama sirtim agriyor
bu çocuk sirtima degeeck bi yerde deil demi, bi anatomi dersimiz eksikdi bu sayfada onuda gorelim
nefes almaya zorlaniyorum nereye sokduysa bi kolunu bacagini : (((

Maşallah canım bebisine :)

bızım bundan vardı bıde kucuk bısey olsun dedım odama sığmaz park yatak cunku
Cok ince yatagi ben onun altina sunger kestirebilirim... bas ve ayak kisimlari sokuluyor yikadim makinede yatak cevresini sökemedik sildim ben de.. sallaniyor ve cok hafif heryerede sıgıyor
tahmın ettım zaten..besıgın cürmü ne kadarkı ıcındekı yatak ne olsun..neyse elyafım var ebatlarına gore kalınca bır yatak yaparım ben zamanla coker zaten

Benim oglan grubun en cirozu
ablam 30 haftalık doğum yaptı yegenım 3 kılo dogdu ama gel gorkı ne emme refleksı gelısmıstı ne de cıgerlerı..günlerce kuvezde kaldı cıktıgında 1800 gr falandı..benım kızımla arasında 1 ay var kızım buyuk ondan..kızım 3300 dogdu ve dusunkı hem bebeklıkte hemde sımdı kızımı 2 ye katladı bır de ıstahlı..akıllara zarar..

nıce arkadaşımın 4 kılo ve ustu bebegı oldu sımdı 4 yasına yakın çocuk 11-12 kılo..dusun

ıyı dusun ıyı olucak

öff aynı muhabbet bende de var ev rezil durumda beyaz mobilyalar oldu siyah şaka bir yana gerçekten yerler filan 2 kere silinmeli çünkü vileda filan hiç yapmıyorum ne zamandır. zaten benim halılarım normal halı değil deri ve kürk halılardan onlarda yıkanmıyor anca siliniyor yazın diğerlerini silip kaldırmıştık onlar hazır birtek yatak odasınla girişin halısı silinecek. annemler yılbaşından sonra yaparız dediler o yüzden ilk haftası veya ikinci haftasına temizlik olacak. artık olmalı da zaten ne olur ne olmaz bu eve bebek getiremem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…