2015 Şubat Anneleri

ee o haftada 3.5 kılo dedılerde kac kılo dogdu

biz ona diyoruz kilo hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun sonuçta emme refleksi olmayan kilolu bebek doğduğunda çok kilo kaybedebiliyor.benim yeğenim haftasında doğmasına rağmen minicik birşeydi ama sağlıklıydı da annesinin yüzünden ememedi gerçi çocuk

bencede getırme Allah korusun çocuk enf. kapar..hatta temızlıkten sonra bıde hastanelerde kı su dezenfektanlarla falan temızleyın

gideyim bir duş alayım dün akşam aldım gece çok olmasa da azaldı ağrılarım rahat uyumuş sayılırım.

Cok kalin yapma derinligi ideal cunku....

şakabır yana Allaha sukur camlarım,perdelerım ,koltuklarım halılarım hepsı elden gectı..
sadece salonla o.odasının halısını yıkatıcam ocağın 2. haftası gıbı..bırde gumuslugun ıcını temızlıcem o kadar..hususı bekliyorum bunlar ıcınde..
bebek doğduktan hemen sonra sunnetını yaptırıcam ınsaallah..1 2 hafta sonrada mevludunu okutucam temız kalsın dıye

bencede getırme Allah korusun çocuk enf. kapar..hatta temızlıkten sonra bıde hastanelerde kı su dezenfektanlarla falan temızleyın

hahahaha yok canım öyle aşırı titiz değilim artık eskiden olsa yapabilirdim dediğini ama evdeki perdeler vs çok battı birde eşim balkona filan çıkmaz sigara içmeye ben yokken evde içer o yüzden duvarlar filan silinecek. en azından camlar perdeler koltuklar elden geçmeli gümüşlüğü vs onları ben yaparım yavaş yavaş zor değil o işlerde mutfak dolaplarımın üstlerini yapamam altlarını yaparım. yani aslında dolaplarımın içlerini filan hallettiğim de geriye zor işler kalıyor onlarda annemlerin ellerinden öpecek birde bizim ev müstakil 2 katlı merdivenler filan yıkanacak onları mümkün değil yapamam.sen zaten bitirmiş sayılırsın ama gerçekten ben hiç bir iş yapmaz oldum vileda ve toz almak artık hayatımda yok ondan dolayı diyorum :)

Aminnnn.... Okullar tatil şükür 1 haftası geçti :) kendi doktorumda izinde. Ya keşke bende hemen öyle yatınca doğursam :)) Allah kimseyi yalnız etmesin.. Yalnız doğuracam bende kesin

Açılma yok di mi? Niye öyle düşünüyorsun Dr mu söylüyor inşallah zamanında doğar bebişler.

yok Allah a şükür, rahim kısalığım var bir de nst de sancım. şu beş günü atlatırsam küvez riskimiz kalmayacak sonrası Allah kerim inşallah gününde doğum yaparım. :)

Aminnnn.... Okullar tatil şükür 1 haftası geçti :) kendi doktorumda izinde. Ya keşke bende hemen öyle yatınca doğursam :)) Allah kimseyi yalnız etmesin.. Yalnız doğuracam bende kesin
amin canim gun dogmadan neler dogar, ALlah dagina gore kar veriyor
sanada oyle kolay dogum verirki kimseyi aramazsin bile insallah yaninda
kaldigin yerde hiç turk komsu arkadas falan yokmu

ben oglani dogurdugumda sehre yani tasinmistim, kimseyi bilmiyordum , parkada bi kaç kisiyi gormustum ama samimilik yokdu oyle
e 5 sene olacak nerdeyse simdi o yarim yamalak tandiklarim çocuklari bana birak diyor hepsi hastandeyken, kizimin arkadaslari annelerine diyormus ki, annesi hastanedeyken bizde kalir beraber uyuruz demi diyolarmis kizimdan için, 6 yasindaki çocuk bile biliyor benim yalniz oldugumu konu komsudan baska kimsemin olmadiigni : )))) guleyimmi aglayimmi bilemiyorum

evelsi gunde babam gelicem dedi bakalim tarihleri uydurabilcezmi dogum zamniyla

: )))) yok kiz o kadarda deil : ))
valla benim ev baya bi pis oluyor eve geldigimden esim 4 gun boyunca bekar hayati yasayinca dusunun evin halini
bulasik falan birakmaz ama silme supurme huyu yokdir saolsun
kapidan girince çocugu maxi cousi den hiç çikarmam zaten uyyor oluyor, onu goturur koyarim bi koseye temizlige girisirim ilk isim boyle olur,çarsaflar faaln aman Allahim dusunmek bile istemiyorum : ))))

Masallah cnm allah bagislasin bebis iyi sukur sikinti yok 32+4 uz suan nstde falan da sorun yok 2 kilo olmusuz senin bebis nasil
Bizimde şimdilik bir sıkıntı yok sizede maşallah bizim ki de 2 kg dı canım 3 gün önce gitmiştim bende kontrole dr hiç yapisikliktan söz ettimi yada sen arastirdinmi canım benim 2.de karın içinde yapisiklik olmuştu biraz fazla kaldım ameliyat ta sonra bir sıkıntı olmuyor endişe etme benim bulunduğum şehirden dolayi imkanlar kısıtlı üniversite yok burda o yüzden dr biraz endişeli ani bir durum olur diye bakalım hakkimizdan hayırlısı cnm

kızlaaaarrrrrrrrrr oğlumun kafasını net olarak hissettim ve görüyoruz karnımı ittiriyor şuanda sağ bel boşluğuma ittirdi kafasını ve oradan hıçkırıyor ve göbek deliğimin üstünü ittiriyor ama cidden bu çocuk aşağı dönmemiş şuanda kanaat getirdik sağ bel boşluğuma kafasını soktu sıpa orası kocaman şişti resmen kafası yani belli

poposu olamazmi kizz
gerçi hiçkiriyorsa kafasidir da ben anlamadigim için nasil hiç,iidigini bilemiycem : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…