2015 Şubat Anneleri

Canım İsviçre'nin sokakları temiz zaten. Türkiye'de sokaklar pis o yüzden ayakkabıyla eve giremeyiz.

cıx olmaz sezeryandan tırstımda birde açık saçık normal doğumu kaldırmaz bu bünye
normal dogum izliceksen yabancilarin kuvetin icinde dogurmalarini izle. Yanindakiler asaj yapiyor tatli tatli konusiyorlar . Anne de neyi nasil yapacagini biliyor yavas yavas doguruyor. Kesi fln yok cok dogal hersey. Bir tane de dere kenarinda doguran kadin vardi ayakta ve comelerek pirt cijariyordu. Yine bagirmk yok nasil ikinacagi konusunda egitimli bir kadindi.

ben ilkinde de korkmadim. Neye inanirsam neyden korkarsam onu yasarim her konuda. Rahattim ve guzel bir dogum yasadim. Dunya kurulali canlilar doguruyor. Acil bir durum olsa mudhele edecek dr ve hastanem var gerisinden korkmam. Allah bu gucu vermis, ya da doga vermis diyelim. Ne baskasinin olumsuz hikayesini dinledim ne nst baglanirken duydugum cigliklari umursadim. Kolay dogumlari okudum izledim. Onlara odaklandim. Ilkte de korkmak zorunda degiliz. Kendimizi yonlendiren yine biziz. Tercih bizlerin yani.
Bir de ne hamilelik ne dogum egitimi var cogumuzda. Bilmedigimiz konudan korkuyoruz tabi ki. Egitime katilma firsatim yoktu internetten egittim kendimi oldugu kadar.

Gunaydin herkese.
Ilk aylar gibi gergin mutsuzum ben. Sıkıldım bu ruh halinden.

İnşallah gönlüne göre olur.
Narkoz sana ağır gelmiş sanki. Herkes mi geç uyanıyor acaba

Ah kızlar.ah 38 e 2 haftası kalanlar var. Yakında başlayacak doğumlar
Şu yılbaşından sonra start verilecek
Nedense anneolmak doğum yaptı ama onu kabul etmiyoruz erken diye heralde. Sanki ilk doğum yapan o değil.

Nedense anneolmak doğum yaptı ama onu kabul etmiyoruz erken diye heralde. Sanki ilk doğum yapan o değil.

Yalnız benim çevremdekiler hiç 39. haftadan önce doğurmadı.. Bakalım bizimkiler nasıl olacak..

Günaydın su anda 36.haftada olan olması gerekiyordu kim o acaba durumunu merak ediyorum. Haftaya da ebem eve geliyor bana ikinma ve nefes tekniklerini öğretecek esimde tabi yanında oda ovrensese iyi olur

günaydın kızlar...
goruyorumkı suan nerdeyse hemen hemen herkesın bebegı ters..grupça tersız

dun annelmle konuştum kızım daha döner sıkma canını göbekte son haftalarda assagı ıner dedı.. bı rahatladım,oluruna bıraktım..ne yapalım..

kızım sesleniyor
..-ANNEMM: KARNIMDAN GURUK GURUK SESLER GELIYORRR..

-BEN COK ACIKMISIMMM ANNEMMM...

pipili de cok acıktı hemen takvıye yapmak lazım..tıkınıp gelıyoruzzz anacımmm..bızı ösleyinnnnnnnnnnn

Canım sen neredeydin? Bir de baygın yatarken bebiş ne yemiş? Sütün geldi mi hemen? Sezeryanın zararı sütü engellemesi diye duydum daha doğrusu süt hemen gelmiyormuş.

Melike hastanedeydi ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…