anladım canım, stres etkiliyodur tabi düşünmemeye çalış , hiç değilse biraz ertele düşünmeyi dicem ama sonrası da lohusalık, daha farklı bi sürece girecez, hormonlar yüzünden herşeyi ikiye katlayıp düşünüyoruz zaten onunda etkisi vardır problem eşinle değildir umarım , kendi ailendense sana yansıtmasalar hiç değilse
evet bu hayatımın her anında karşıma çıkıyo. buna şükür, Allah beterinden saklasınpıhtılaşmadan dolayımı ıkınmak yasak dedi doktor
benimde gögüs kafesim genişledi sütyen çok rahatsız ettiğinden emzirme atleti giyiyorum uç kısımları içinde silikon gögüs ucu belli etmeyen yuvarlak bişiler var onlardan koyuyorum. sütyen taktığım gün akşam eve gelince resmen cildimden sökmek zorunda kalıyorum sütyeniBüyüyor da birkaç ay sonra bebek fazla emmezse fıs diye sonuyor memisler.ya aslında benim goguslerim değil de kaburga yani sırt kısmım genişledi rahat edemiyorum sutyenler sıkıyor sanki sutyensiz de ben yapamam rahat birşeyler bulamadım aslında doğum olmadan alıp birkaç tane depolasaydim iyi olurdu
Aynı işte,biraz genetik bu işler galiba,benim anneminde öyle gerçi o zamanlar onun yağ kullanmak aklına gelmemiş ama harita gibi yazık,onun öyle olunca bana tembihledi,aman doktoruna sor ne gerekiyorsa al diye ama yine de oldu işte,göğüslerde öyle benim
tarihte ocağın son haftası dedi bu arada dr izne çıkıyomuşTarih verdimi cnm neden sezeryan 2. Mi
Catlaklar biraz da genetik canım,genelde çatlağı olanların annesinin filan da catlagi oluyor.ben tek çocuğum ama annem çok kilo almış hamileyken ama hic çatlağı yok.benim 3. Doğumum bacaklarında oldu ama karnında hic yok.bacaklarında olanlar da mor degil de beyazımsı çatlaklar var onu da genç kızken çok kiloluydum sonradan zayifladim o sırada catlamisti.yani doğum yapmadan bacaklarında çatlaklar vardı doğumlarla beraber 3-5 arttı diyelim.çok şükür göbeğimde birşey yok ama doktorum 3. Bebekte kilo vermek çok zor oluyor demişti eşim de kiloyu hic sevmez inşallah verebilirim hayırlısiyla.zaten hamileliklerimde çok kilo alıyorum.oğlumda 25 kızımda 24 almıştım.bunda da şimdiden 17 oldu bakalım kacla tamamliycam
eşimden değil allahtan. allah ondan razı olsun zaten bana karsı anlayıslıydı sımdı daha anlayıslı o da olmasa napardım. kendı aılemle ılgılı sıkıntılar var. dusunmıcem dıorum ama işte hormonlardan sanırım durup durup aglamaya baslıorum. sonra bebege bısı olcak dıe korkuorum daha cok aglıorum. ıns bugunler de geccek. allah hepımızın gonlune ferahlık versın. saglıkla huzurla bebeklerımızı kucagımıza alalım.ç
kızçe büyüdükçe ayaklarıyla göğüslerime vura vura silikonlar gittizaten inek memesi gibi oldular tövbe ya
Büyüyor da birkaç ay sonra bebek fazla emmezse fıs diye sonuyor memisler.ya aslında benim goguslerim değil de kaburga yani sırt kısmım genişledi rahat edemiyorum sutyenler sıkıyor sanki sutyensiz de ben yapamam rahat birşeyler bulamadım aslında doğum olmadan alıp birkaç tane depolasaydim iyi olurdu
sende silikon mu var ? silikon olunca emzirilebiliyo mu?
Hafif bi Çorba yaptım onu içtim iyi geldi, az az sık yemek sanırım işimize yarayacak olan . Sıkıştı mideler resmenSağol cannım.
Ya bu elini kolunu mideme sokuyor sanırım herzaman olmuyor işte. Çok zor bir şeymiş mide işi.
bugün benide çıldırttı gaviscon masamda iki ölçek içtim daha geçmedi yanıyorum resmenHafif bi Çorba yaptım onu içtim iyi geldi, az az sık yemek sanırım işimize yarayacak olan . Sıkıştı mideler resmen
Kızlar valla kaşıntıdan deli gibi şikayet ediyodum badem yagı sürmeme tağmen hamileliğimin başından beri fena çatladım çatlamak umrumda değil artık kaşınmasın yeter lieac diye bi krem var müthiş iki güne kaşıntım kalmadgı gibi çatlaklarımıda azalttı kıpkırmızıydı geçiyo eski göbeğim gibi oldu karnım keşke baştan kullansaydım ama biraz pahalı krem 100 ml 80 tl ama değermiş kesinlkle aklınızfa bulunsun boşa kaşıntı çekmeyin
benim annemde tek bi çatlak yok kız genetik de değil, benimde göğüslerde gitti sağ bacağımdada var üst taraflarda
Rennie çiğneme tableti cok iyi geliyo bana denedin mibugün benide çıldırttı gaviscon masamda iki ölçek içtim daha geçmedi yanıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?