2015 Şubat Anneleri

benimkilerde hala misket limon gibi minicik
çok üzülüyorum sütüm gelmeyecek bebeği emziremeyeceğim diye yaaa
hala 75 takıyorum emzirme sütyeni bulamıyorum bedenime göre
ne yapsamda büyüseler bilemedim
canım kişiden kişiye değişiyodur o benim arkadaşımında küçücüktü ama bol sütü vardı dert etme bence etkilersin

Ben de vernlmiyorun nst parasi. Idrar tam kan fln da ucreti yok. B12 ya da D vitamini bakilirsa 6-7 lira ek ucret aliyorlar. Muayene 60 lira. Dogum norml ya da sezeryan farketmezmis 1000 lira.
Tabi ocakta zam gelebilir yeniden sorcam.
Ama ben konyadayim. Ist ile kiyaslanmaz fiyatlar. En son.acilan ozel hastane bu. Memnun kalirim ins.

canım kişiden kişiye değişiyodur o benim arkadaşımında küçücüktü ama bol sütü vardı dert etme bence etkilersin

ay inşallah öyle olur
allahtan uçları var
ablam benim uçlarım yoktu göğüs ucuyla bütünleşmiştim 6 ay diyor

Büyüyüp sonradan kuculse bence daha garibine gider.benim 75 den 90a her beden sutyenim var

Aynı işte,biraz genetik bu işler galiba,benim anneminde öyle gerçi o zamanlar onun yağ kullanmak aklına gelmemiş ama harita gibi yazık,onun öyle olunca bana tembihledi,aman doktoruna sor ne gerekiyorsa al diye ama yine de oldu işte,göğüslerde öyle benim

Dün millete laf ettim hepiniz hasta oldunuz sızlanıyorsunuz diye bugün ben perişan evdeyim.
Midem mahvetti yine beni.

ay o da iyiymiş, bizim ayrı olarak nst ücreti var.

bende katılım ücreti 12 tl,nst ücreti 15 tl, aynı gün mesela kadın doğumcu cildiyeye yönlendirdi, 12 tl nin üstüne 27 tl veriliyormuş,kalsın dedim ayrı bi gün gelirim,çok ilginç uygulamaları var...

Catlaklar biraz da genetik canım,genelde çatlağı olanların annesinin filan da catlagi oluyor.ben tek çocuğum ama annem çok kilo almış hamileyken ama hic çatlağı yok.benim 3. Doğumum bacaklarında oldu ama karnında hic yok.bacaklarında olanlar da mor degil de beyazımsı çatlaklar var onu da genç kızken çok kiloluydum sonradan zayifladim o sırada catlamisti.yani doğum yapmadan bacaklarında çatlaklar vardı doğumlarla beraber 3-5 arttı diyelim.çok şükür göbeğimde birşey yok ama doktorum 3. Bebekte kilo vermek çok zor oluyor demişti eşim de kiloyu hic sevmez inşallah verebilirim hayırlısiyla.zaten hamileliklerimde çok kilo alıyorum.oğlumda 25 kızımda 24 almıştım.bunda da şimdiden 17 oldu bakalım kacla tamamliycam

Ahahah benim de 75-90 arası her beden var. Hatta bi tane de 100 alayım diyorum doğumda daha da büyüyo dediler

Büyüyor da birkaç ay sonra bebek fazla emmezse fıs diye sonuyor memisler.ya aslında benim goguslerim değil de kaburga yani sırt kısmım genişledi rahat edemiyorum sutyenler sıkıyor sanki sutyensiz de ben yapamam rahat birşeyler bulamadım aslında doğum olmadan alıp birkaç tane depolasaydim iyi olurdu

Kızlar yılbaşı hediyesi olaylarını Nasil yaptınız?ben çocuklara aldım ama eşime ne alayim onu kestiremedim.beyefendi öyle kolay kolay da beğenmez yani

Temizlik var evde , resmen rengi açıldı temizlenen yerlerin ya o kdr mıymış dedim:) dün de eşim perde yıkayıp asmıştı, insan evine benzedi. Doktora gidicem soğuk algınlığı için 2 saat sonra , doktor randevuları olmasa h.içi görüşemiyorz eşimle iyi oldu

Canım niye üzülüyosun. Ben doğum yaptığımda 75 di göğüslerim. Elimle zot topluyordum ilk emzirmek için. Kızım emmeye başladıkça göğüslerim şişmeye başladı. 85-90 beden emzirme sütyeni aldırmak zorunda kalmıştım. Merak etme yani süt doluyordur şimdiden.
Benim 2. Bebeğim olduğu için heralde, şu amda göğüslerim şişmedi sadece damarlar çok belli ve sızlıyo arada. Ama biliyorumki bebek emdikçe süt dolacak. Sorun yok yani:)

Büyüyüp sonradan kuculse bence daha garibine gider.benim 75 den 90a her beden sutyenim var

ne bileyim böyleside kötü ama

Kızlar yılbaşı hediyesi olaylarını Nasil yaptınız?ben çocuklara aldım ama eşime ne alayim onu kestiremedim.beyefendi öyle kolay kolay da beğenmez yani

biz yılbaşı kutlamıyoruz bu yüzden özel bir program yapmıyoruz ve hediyeleşmiyoruz

iyi o zaman yaa inşallah bende de öyle olur
kocaman göbeğim var göğüs hiç yok tam destek taktığım halde kayboldular göbeğin üstünde
annemde doğum yaptıktan sonra şişer onlar şimdi göbeğin şiş diye küçükler diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…