canım kişiden kişiye değişiyodur o benim arkadaşımında küçücüktü ama bol sütü vardı dert etme bence etkilersinbenimkilerde hala misket limon gibi minicik
çok üzülüyorum sütüm gelmeyecek bebeği emziremeyeceğim diye yaaa
hala 75 takıyorum emzirme sütyeni bulamıyorum bedenime göre
ne yapsamda büyüseler bilemedim
canım kişiden kişiye değişiyodur o benim arkadaşımında küçücüktü ama bol sütü vardı dert etme bence etkilersin
benimkilerde hala misket limon gibi minicik
hiç bakmıyordum göneğimin alt taraflarına , dün baktımm Aman Allahh fena olmuşum kırmızı kırmızı çizgiler çok çatlamışım çok , bişey sürmemiştim ben , bi arkadaşım güreşçi gibi yağlandığım halde belime kadar çatladım demişti de krem falan demekki fayda etmiyor diye bi bilinç oluşturmuştum
Büyüyüp sonradan kuculse bence daha garibine gider.benim 75 den 90a her beden sutyenim var
ay o da iyiymiş, bizim ayrı olarak nst ücreti var.
hiç bakmıyordum göneğimin alt taraflarına , dün baktımm Aman Allahh fena olmuşum kırmızı kırmızı çizgiler çok çatlamışım çok , bişey sürmemiştim ben , bi arkadaşım güreşçi gibi yağlandığım halde belime kadar çatladım demişti de krem falan demekki fayda etmiyor diye bi bilinç oluşturmuştum
Gecmiş olsun . İğne de oldun ya belki ağır geldi hepsi birdenDün millete laf ettim hepiniz hasta oldunuz sızlanıyorsunuz diye bugün ben perişan evdeyim.
Midem mahvetti yine beni.
Ahahah benim de 75-90 arası her beden var. Hatta bi tane de 100 alayım diyorum doğumda daha da büyüyo dediler
Canım niye üzülüyosun. Ben doğum yaptığımda 75 di göğüslerim. Elimle zot topluyordum ilk emzirmek için. Kızım emmeye başladıkça göğüslerim şişmeye başladı. 85-90 beden emzirme sütyeni aldırmak zorunda kalmıştım. Merak etme yani süt doluyordur şimdiden.benimkilerde hala misket limon gibi minicik
Büyüyüp sonradan kuculse bence daha garibine gider.benim 75 den 90a her beden sutyenim var
Kızlar yılbaşı hediyesi olaylarını Nasil yaptınız?ben çocuklara aldım ama eşime ne alayim onu kestiremedim.beyefendi öyle kolay kolay da beğenmez yani
Sağol cannım.Gecmiş olsun . İğne de oldun ya belki ağır geldi hepsi birden
Canım niye üzülüyosun. Ben doğum yaptığımda 75 di göğüslerim. Elimle zot topluyordum ilk emzirmek için. Kızım emmeye başladıkça göğüslerim şişmeye başladı. 85-90 beden emzirme sütyeni aldırmak zorunda kalmıştım. Merak etme yani süt doluyordur şimdiden.
Benim 2. Bebeğim olduğu için heralde, şu amda göğüslerim şişmedi sadece damarlar çok belli ve sızlıyo arada. Ama biliyorumki bebek emdikçe süt dolacak. Sorun yok yani:)
ilk ama sağlık problemi sebebi ile ıkınmak yasakTarih verdimi cnm neden sezeryan 2. Mi
riskli olur dedi tıptanerde olacaksın sezeryanı canım
epudural neden olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?