Benim de hic catlagim yok lierac krem kullaniyorum.int 48 tl ye aldim super bir kremKızlar valla kaşıntıdan deli gibi şikayet ediyodum badem yagı sürmeme tağmen hamileliğimin başından beri fena çatladım çatlamak umrumda değil artık kaşınmasın yeter lieac diye bi krem var müthiş iki güne kaşıntım kalmadgı gibi çatlaklarımıda azalttı kıpkırmızıydı geçiyo eski göbeğim gibi oldu karnım keşke baştan kullansaydım ama biraz pahalı krem 100 ml 80 tl ama değermiş kesinlkle aklınızfa bulunsun boşa kaşıntı çekmeyin
hayır canım bu gavıscon iyi gelmişti önceden o yüzden içtim onu bakalım ne etki gösterecekRennie çiğneme tableti cok iyi geliyo bana denedin mi
Benim de hic catlagim yok lierac krem kullaniyorum.int 48 tl ye aldim super bir krem
Nezamn cikicakmis dogumunadenk gelmese baritarihte ocağın son haftası dedi bu arada dr izne çıkıyomuş
Yaaa çok güzel olmuş bunlar, ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1354988
Seri üretime geçtik:))
bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için vitamin ilacını vermedi gerek yok 30. haftadan sonra vermiyoruz dedi kilo aldırırmis niye vermediki acaba
bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için vitamin ilacını vermedi gerek yok 30. haftadan sonra vermiyoruz dedi kilo aldırırmis niye vermediki acaba
bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için vitamin ilacını vermedi gerek yok 30. haftadan sonra vermiyoruz dedi kilo aldırırmis niye vermediki acaba halbuki ben doğumdan sonra bile kullanmayı düşünüyordum
Kız emzirirken nasıl vereceksin o kdr hızlı sütun kesilmesin yazık bebeğeYok canım iki sene duramam 6 ayda vermem gerek.
Allah Allah geçecek bi süreç Allah sabr versin. Biliyorum nasıl olduğunuBenim altyapı çöktü,çatı matı iptal,zor yürüyorum :))
Bacaklarım ayrılmasa bari fındığımı doğurmadan :))
Yatakta dönmek,yürümek işkenceye döndü,nasıl bir ağrıysa geçmiyor.. Kuzum iyi olsun,öyle böyle katlanıcam,az kaldı,sabır..
100grkaç mg seninki ben 200 mg nı 125 e almıştım,kazıklanmışım:)
kızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda
Cok guzel olmus ellerine saglik.Eki Görüntüle 1354988
Seri üretime geçtik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?