2015 Şubat Anneleri

Benim de hic catlagim yok lierac krem kullaniyorum.int 48 tl ye aldim super bir krem

Tekrar merhaba,
çok aktif bir konu olduğu için görmeyenler olmuştur diye düşünerek mesajımı tekrarlamak istedim.
ben aslında Temmuz ayında anne olacağım. Buraya bambaşka bir sebeple yazıyorum. Bir arkadaşım doğum fotoğrafları ve videosu çekiyor. Aslında yeni başlıyor desem daha iyi olur. Portfolyosuna koymak için tamamen ücretsiz çekim yapacak. Albüm ve doğum filmi de ücretsiz olacak. Çok hoş bir sunumla bebeğinizin minnoş fotoğrafları bir büyük bir de cep boyu olmak üzere albüm şeklinde sizin olacak. Bir de doğum süresince çekilen kayıtlardan, büyüdüğünde bebeğinize izletebileceğiniz, gelemeyen dostlarınıza izletebileceğiniz bir kısa film hazırlanacak.Tek isteği fotoğrafların ve videonun internet sitesinde yer almasına izin vermeniz. Çekimler istanbul'da olacak. İlgilenen olursa bana özeldrn mesaj atarsa iletişim bilgilerini veririm.
Umarım bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza.. tabi ben de:)

Benim altyapı çöktü,çatı matı iptal,zor yürüyorum :))
Bacaklarım ayrılmasa bari fındığımı doğurmadan :))
Yatakta dönmek,yürümek işkenceye döndü,nasıl bir ağrıysa geçmiyor.. Kuzum iyi olsun,öyle böyle katlanıcam,az kaldı,sabır..

Hayırlı günler herkese, deli gibi hastayım canım biley istemiyor 10'da yaptıgım kahvaltıyla yeni bir elma süt içtim. bu arada bacaklarım çok şişmiş, uzun zamandır tartılmıyordum 7-8 kilo arasındayım artık ödem mi kilo mu bilmiyorum.. Umarım kilodur ve bebişim almıştır, yoksa çatlar ölürüm

Benim karnım ilkimde çok Çatladı harika mübarek, bunda hiç bişey yok nivea vücut kremi kullanıyorum o kadar.. Kendi kilom yüzünden çatlamıştım herhalde.

bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için vitamin ilacını vermedi gerek yok 30. haftadan sonra vermiyoruz dedi kilo aldırırmis niye vermediki acaba
bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için vitamin ilacını vermedi gerek yok 30. haftadan sonra vermiyoruz dedi kilo aldırırmis niye vermediki acaba

Kan ilacini icemiyorum bu defa basim dondu. Iki kat merdiven ciktim tam sinifa giricem basim nasil.dondu sallandim resmen. Oturdum serbest biraktim ogrencileri. Dr a cumartesi gidicem ya ilacini icsem toto elden gidiyordu ya catlak oluscakti ya baska birsey. Mucize birsey olsa direk kan yapsa

Allah Allah geçecek bi süreç Allah sabr versin. Biliyorum nasıl olduğunu

Kizlar doktordan geldim.Allah a sukurler olsun kizim iyiymis.suyu iyi. Kilomuzda tam 2 kilo. Cok hareketliymis.masallahh doguma kadar 1-1,5 kilo daha alir dedi. 5 haftam var sezeryana. Cok heyecanliyim bi gorsem yavrumu saglicakl bi koklasam... Rabbim sana sukurler olsun. Herkes yavrusunu sorunsuz kucagina alsin insallah..

Neden genel anestezi olman gerekiyormuş?

Yoruldum ya isteyken gün bitmiyordu evdeyken de zaman yetmiyor nasil is anlamadim oku oku bitmiyor bu ödev belası izinde olup calismak zorunda kalmak da iyice canımı sıkmaya basladı bitse de kurtulsam kendi islerim kalıyor böyle de
iki gündür Kımılnazım az hareketli ama göğüs altima dogru da surekli bi baski var sanki demir kazık batmis gibi otururken sıkıyor biseyler. Gerisin geri dondu yukarı mi cikti napti yavrum yarin kontrol var ogrencez bakalim hayirli haberlerini aliriz inşallah eskisi gibi tepiklese bi de rahat etsem böyle kurmayaym dese de insan evham yapıyor
off daha yemek yok kuzumu alır gelir babası ben daha mutfaga gircem ooooy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…