2015 Şubat Anneleri

Arkadaslar merhaba bende uzun zamandir sizi sessiz takip ediyorm bu hafta tansiyonum yukseldigi icin doktorum 32. Haftada izne ayirmak istiyor ama ben bunu kafaya cok takiyorum ya (( gerci sadece 3 hafta caliscaktim subat tatiline denk geliyor iki haftasi ( ogretmenim bu arada) bende baska izne ayrilan var mi ? Merak icindeyim

Ben yarin kismetse 32 hafta calisabilir raporu alacagim.ben de ogretmenim buarada.

Geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum Sürünüyorum bende senin gibi. Hayat sevincim kalmadı agrilardan allah yardımcımız olsun.

herkesin bir tarafı ağrıyor bugün, benimde ağrıyor sağ bacağım dünden beri geçmeyen bir ağrım var. sanki bıçak sokmuşlar gibi ne tarafa koysam aynı. gece uyuyamadım o ağrı yüzünden başkada ağrım yok şimdilik

maşşallah de .hepimiz dökülüyoruz

Ben de öğretmenim 32de havlu atmak suretiyle ayrildim. Bitmek bilmeyen solunum yolu enfeksiyonları yüzünden iyice yataklara düşmüştüm artik ev iyi geldi. Ki senin tansiyon sorunu varsa o sakaya gelmez bi mevzu

Muayene ücreti alırken bir kereye mahsus nst ücreti alıyorlar topluca ödüyorsun. 4 kez nst ye girdikten sonra alındı benden. Dörtyüz küsür TL idi. Belki Dr öyle yapacaktır sana da.

kızlar bnm başım çatlıyor sardım yazmayla sıkıca... dayanıom zar zor. dün akşamdan beri var. önerisi olan var mı?

Muayene ücreti alırken bir kereye mahsus nst ücreti alıyorlar topluca ödüyorsun. 4 kez nst ye girdikten sonra alındı benden. Dörtyüz küsür TL idi. Belki Dr öyle yapacaktır sana da.
Hımm öyle yapar mı bi fikrim yok tabi :) isterse veririz ne yapalım:)

Benim bu hafta son,34+0 da izne ayrılmış olcam,dayanamıcam daha fazla..

Ah canım sorma koca karnımla bende saga sola dönmek için 25 hamle yapyrm :) az kaldı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…