2015 Şubat Anneleri

Maasallah. Son zamanlarında boyle kilo almayanlara imreniyorum resmen.yada az kilo alanlara.aslinda kilo çok da önemli değil arkadaşım 12 kg aldı hamileliginde.hiçbirisini veremedi ve sütü olsun diye yedi içti 5 kg da öyle almış.ben oğlumda 25 kg almıştım onu 31 kg olarak geri verdim 44 kg oldum.zaten normal kilom da 44-50 arası.secim şansınız olsa hangini tercih ederdiniz

bende folik asit eksikliği çıkınca doktor bu problem pıhtılaşma yapabiliyor dedi. pıhtı testlerimi elime almadım doktor problem yok deyince ben bakmadım bile genetik testlerine. o yüzden belki bana doğuma kadar kullanıcaz demiş olabilir iğneyi. doktorun bırakıcaz dediyse bir bildiği vardır ama ben olsam içime tereddüt düşebilir sonuna kadar kullanma taraftarıyım iğneyi.

Bende kullanmayı düşünüyorum kocam çok endişeediyor senin için belki kullanmaman doğrudur falan diye ımrumda değil valla bebeğim için hangisi daha sağlıklı olacaksa o olsun ki iğnenin bir çok faydası olduğunu duydum gerekirse doktoruma direticem şu kordon da zaten iyice manyak etti beni iğneyi bırakırsam kafayı yerim

yok bende olmadımda merak ediyorum ne zaman yapıyorlar normal doğum dedi dr ama kontrol etmeden nasıl bilebilir diye anlamadım
canım doğum anın geldıgınde muayene eder zaten oan normal mı sezo mu olup olmadığına karar verır..
ılk hamılelıgımde ozele gıdıyordum sordum 37. haftada yapacakmısınız dıye?
gereksız yere senı strese sokmaya lüzum yok..sımdılık normal doğumu destekliyor pozısyonun ,doğum başladığında muayene edıcem beraber karar verırız zaten dedı..oylede yaptık.. bence en dogrusu da bu zaten..

doğru diyorsun tedbir veya önlem ne amaçla olursa olsun doğuma kadar kullanılıcak diyorsa ben kullanırım. ama senin doktorun değiştiğinden dolayı her doktorun görüşü bir olmuyor. bebek için sıkıntı olmaz çünkü çoğu insan doğuma kadar kullanıyor bu iğneyi. sadece aspirini kestiriyorlar ki o aşırı kanama yaptığı için o yüzden iğneye devam zaten ne kaldı şurada.

Kız sanki on sene kar mı yağacak
Bir gün yağıp duracak merak etme. Gece ve sabah erken saatte trafik olmaz. Ailede bir şoför bulunur elbet merak etme.
Sadece iş çıkışı saati kalabalık olur.
Kız şoför yoksa biz geliriz eşimle. İyi şofördür ona göre :)

bız bugun ogluşun beşiğiyle mevlutte dağıtacağımız lokumların kutularını ınternetten sıparıs ettık..
2 3 güne elımıze ulaşır ınsaallah..
bu arada kutuların ustune yazmaları ıcın pipilinin ismini sordular..
AHMET TUNA dedım :) onca ısım arasında gıdıp gelirken bunda karar kıldım :)
Mevla ömürlerini bereketlı eylesın..
isimlerine layık imanlı,ihlaslı,karakterlı,ahlaklı evlatlar olmayı nasıp eylesın..
AMIN..

benimkide 2 gündür pek nazlı çok sert vurmuyor
32. haftadayız yeri daraldğı için bu haftalarda azalma olabilir diyor nette

Hayır canım zaten benim için endişeleniyor eşim de yoksa bebek için yararı çok fazla o bakımdan dedim . Gerekirse gixli gizli kullanırım :)

Canım öyle de uzun is olmuyor mu ya

Ne bileyim ocak sonuna kadar kar demis haberler oyle olunca tedrgin oldum esim olmazsa babam var ama refleksleri tedaviden sonra zayfladi onu yogun trafge kara cikarmak istemem kendi de istemez. Doguma kadar ben gider gelirim surerm diye düşünüyordum kar olursa bilemiyom hic kar deneyiim yok. Kiz kocani bana yetstrcen de sen napcan o arada cakisirmis bi de doğumlarimiz adamin yüreğine indircen mazallah. Gider gitmez taksiciyle anlasayim ben iyisi mi.nolur nolmaz

benimki doğuma kadar dedi
sen test yaptırmış mıydın?

Bubhavalar benide cok etkiliyor icim daraliyo vallahi sularda kesik hic bisey yapamiyorumdq
Ben senden bir hafta öndeyim. Olmazsa sen götürmüşken bende orda yaparım :)
Bizimde durum aynı. Sizde şoför yok bizde araba.
Sezaryen olursa problem olmaz.
Şimdi sezaryene karar verdik diyelim benim sancım tuttuğunda Gittiğim hastaneye beni sezaryene alacaklar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…