2015 Şubat Anneleri

@esoba diye diye getrmissin karı istanbula hadi gozun aydın. Ben gerim gerim gerliyom burda kar haberni duydukca nasil gelcez o kadar yolu hadi geldik benm dr karsida ben nasil gitcem gelcem kontrollere karda kista arac da suremem. Doguma nsl yetsrimi dusunuyordum zati trafik var kar olursa bi de yanmisim ben pofff

GÖĞÜS UCU YARASI İÇİN ..

Kizlarrr bal mumu diyee bisey varrr aktarlarda bulursunuzz.onu alinn vee eritinn iki cesit oluyoo aldinizz yer söyler nasil eriteceginizi zatenn. Sonraa bi tane cevizi ortadan ikiye esit ayirinn icini temizleyinn icinee eriyen bal mumunu dökün vee ortasina küçük delik acin göğüs ucunuz girecek sekilde..soğumaya birakin soguduktan sonra gogusune birakinn cikarmayinn emzirdikce cikarinn sadece geri birakinn inanin kizlarr gecmick zannedip agliyodum kaniyoduu resmnnn ucunun yarisi kopmustuu cok iyi geldi simdiden bi gün bile olmadi dahaaa simdiden iyi geldu yani

demıs kullanan vatandaş..

Bubhavalar benide cok etkiliyor icim daraliyo vallahi sularda kesik hic bisey yapamiyorumdq

Nasıl yaaa gerçekten mi?

yav nerden çıkıyor bu laflar pikinin nörolojik bir pıhtı sorunu var. normal pıhtı sorununda normal doğuma engel olan birşey yok. o zaman her mutasyon probleminde sezeryan yapılır.çok var türkiyede bu problem,ıkınmak niye zararlı olsun olsa olsa anca çok kanama vs olur.

9 kilo aldim 10u zorluyorum. Bende de ne potansiyel var aslinda bir bilsen :)

Bubhavalar benide cok etkiliyor icim daraliyo vallahi sularda kesik hic bisey yapamiyorumdq
sırf can sıkıntısından temızlık yaptım ıstebende bugun aheste aheste..
suların kesık olması da kotu yanı hıc suyla ısın olmasa bıle olmadığını bılmek cansıkıcı..elektırık ıcınde gecerlı tabı budurum..
aman Allah ımkanlarımızı elımızden almasın zor herturlusu dusununce

Nasıl yaaa gerçekten mi?
Canım sende pıhtılaşma var mı? Tedbir amaçlı mı kullanıyorsun? Bende çıkmamıştı ama tedbir olsun diye vermişti doktırum şimdi doktorum değişince şimdiki 36 da bırakıcaz dedi ben bırakmak istemiyorum diğer doktor doğuma kadar kullan demişti sana ne dediler?

9 kilo aldim 10u zorluyorum. Bende de ne potansiyel var aslinda bir bilsen :)
tam 8 ay 4 kılo aldım kı onume ne gelırsede yedım..sadecebu ay 2 kılo almışım..yememde degısen bısey yok..ama sanırım kan ılacı ve vıtamın kılo aldırıyor..
emzırırken de devam etmeyı düşünüyordum oysakı

Reactions: ydm
kızlar çatı muayenesi olan varmı ??
herhangı bır sorun olmadığı surece 37 den once yapmazlar canım..erken doğum suphesı olanbazıarkadaslara yapıldı burda ama ..yapılması da saçma sapan bır durum gereksızzz

herhangı bır sorun olmadığı surece 37 den once yapmazlar canım..erken doğum suphesı olanbazıarkadaslara yapıldı burda ama ..yapılması da saçma sapan bır durum gereksızzz
yok bende olmadımda merak ediyorum ne zaman yapıyorlar normal doğum dedi dr ama kontrol etmeden nasıl bilebilir diye anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…