bız bugun ogluşun beşiğiyle mevlutte dağıtacağımız lokumların kutularını ınternetten sıparıs ettık..
2 3 güne elımıze ulaşır ınsaallah..
bu arada kutuların ustune yazmaları ıcın pipilinin ismini sordular..
AHMET TUNA dedım :) onca ısım arasında gıdıp gelirken bunda karar kıldım :)
Mevla ömürlerini bereketlı eylesın..
isimlerine layık imanlı,ihlaslı,karakterlı,ahlaklı evlatlar olmayı nasıp eylesın..
AMIN..
Ben senden bir hafta öndeyim. Olmazsa sen götürmüşken bende orda yaparım :)
Bizimde durum aynı. Sizde şoför yok bizde araba.
Sezaryen olursa problem olmaz.
Şimdi sezaryene karar verdik diyelim benim sancım tuttuğunda Gittiğim hastaneye beni sezaryene alacaklar değil mi?
Kizlar bugun bizin kiz korkuttu bizi ya. Tuvalete bi gittim ic csmasirimda boyle iki damla kan var. Peceteyle sildigimde hic bisey yoktu ama sadece iki damla kan akmis.
Hemen doktorumu aradim gel nst ye gir bana getir hemen dedi. Girdim nstye goturdum. Nst de sanci cikmadi ama sanci olmasa da rahim acilabilir bi alttan muayene edelim dedi
Alttan bakti allaha sukur sikinti yokmus. Bebisimin kafasi rahmime baski yapiomus orda rahim kanali inceliyomuymus neymis heyecandan cok anlayamadim o yuzden kanama olabilirmis ama sikinti yaratacak boyutta degilmis o incelme.
Hic bi sikinti yok erken dogum riski falan cok sukur ama cok korktumon gun once gitmistim en son 1400 gramdi simdi 31+4 bugun tam 1850 gr olmus kilo da almis kuzum cok iy dedi.
Ay insan oyle kan gorunce cok kotu oluyo ya hayirlisiyla bi gelseler saglikla hepimizinki
Canım sende pıhtılaşma var mı? Tedbir amaçlı mı kullanıyorsun? Bende çıkmamıştı ama tedbir olsun diye vermişti doktırum şimdi doktorum değişince şimdiki 36 da bırakıcaz dedi ben bırakmak istemiyorum diğer doktor doğuma kadar kullan demişti sana ne dediler?
evet yaptırdım ama bişey çıkmadı yinede tedbir olsun diye verdi doktorbenimki doğuma kadar dedi
sen test yaptırmış mıydın?
Adiyla yasasin insallahnerden aldin kutulari nsl bisey. Ben de bakiniyorum da fikirnolur bana da
Bu anlastigin doktorun hastanesisne gdersen sezeryan olursun yine drlar onu ayarlıyor biseklde istege bagli da olsa zorunlu gisterebliyor diye biliyorum. Inşallah hepimiz zamanli duzenli dogururuz yetsme telasi vb olmaz
gecmis olsun korkmussundur kolay degil
Güzel fikir Hindistan cevizi deneyeyim ben tavuğun yaninda da çok seviyorumÜstüne de Hindistan cevizi koyunca güzel oluyor. BAl avokado Hindistan cevizi. Balık menülerinin üzerine hafif tatlı olarak veriyorum ben.
En güzeli valla stres yok birşey yok
http://www.esralokum.com.tr/pinfo.asp?pid=257Adiyla yasasin insallahnerden aldin kutulari nsl bisey. Ben de bakiniyorum da fikirnolur bana da
Hiç sanmam kar havası yok izmirde haftaya soğuyacakmş biraz belki biraz atıştırırAcayip yağmur yağıyor. Bir de kar yağacak diyorlar. Kar yağar mi izmire.oğlum sırf kar için ankaraya taşınmak istiyormus.
Çocukların hepsinde bir kar sevdası var.Acayip yağmur yağıyor. Bir de kar yağacak diyorlar. Kar yağar mi izmire.oğlum sırf kar için ankaraya taşınmak istiyormus.
zaten çarşamba yılbaşı cuma kandil bunu bahane et sende hediye bulamazsan :)
çok guzel canim, ellerine saglikKapı süsümün son hali.çevresine tül geçtim.
Çook üşengeçim.
Bir kaşık.çorba yapıp içsem dedim sıcak.sıcak ama.mutfağa gidesim yok.
Ben fransanin dogusundyaim alpes lere yakinim yani ama burda bile oyle çok kar yok, çocuklar kardan adam istiyoalr ama arabalarin ustundeki kar la olmuyorkii, asil kar olan yerlerdede hayat felç resmen kar yuzunden , oylede zor nbiz insanogluna yaranilmaz :)Çocukların hepsinde bir kar sevdası var.
Artık.düzgün kar bile yağmıyor doğanın dengesi de bozuldu. Eskiden bizim memlekette bu aylarda 2 mt kar olurdu.
Eski kitaplara bakılırsa istanbul da bie diz boyu kar olurmuş.
Bende eşime kot aldım ama hiç hediye almaz. Bir kez nişanlıyken çizme almıştı ama biri size bile sorsa bilirsiniz benim onu giyinip giyinmeyeceğimi.Ya aslında eşim zaten hediye istemiyor.ne alayim ne vereyim mantığında.ben de hediyeyi çok seviyorum.çünkü eşim normal zamanda sunu da gördüm beğendim senin için aldım diyen biri değil.al diyor sen kendin.ya ben aliyim da başkası benim için düşünüp alınca daha çok hoşuma gidiyor.inan ki hediyenin pahasinda filan değilim.ufak bi toka da olabilir.sana yakisacagini düşündüm aldım dese.dünyalar benim olur.ki bana hediye almak çok kolay.boncuk kıvır zıvır çok severim.yani illa agir bi hediye almasina gerek yok.sadece beni dusunsun.ihtiyacım olanı yada çok beğendiğim şeyi ben zaten alıyorum kendime.mesela bugün eşime hediye alicam diye çıktım alışverişe kendime venadan güzel bi sonbaharlik-kislik gibi haki renk bi ceket aldım.ne zamandır istiyordum denk geldi indirimdeymis
kesınlıkle ÖMERkizlar nabersiniz, burdan bana hiç bildiri gelmiyor bende yazamyi untuyorum, durtun beni ardada gelip bakayim :))
omer ismi nasil sizce ?
EMIRHAN mi OMER mi deem ?
Ohh misss.çok guzel canim, ellerine saglik
ezogelin çorbam var gonderim sana , sicak sicak iç limonda SIK
Kapı süsümün son hali.çevresine tül geçtim.
Çook üşengeçim.
Bir kaşık.çorba yapıp içsem dedim sıcak.sıcak ama.mutfağa gidesim yok.
Ya aslında eşim zaten hediye istemiyor.ne alayim ne vereyim mantığında.ben de hediyeyi çok seviyorum.çünkü eşim normal zamanda sunu da gördüm beğendim senin için aldım diyen biri değil.al diyor sen kendin.ya ben aliyim da başkası benim için düşünüp alınca daha çok hoşuma gidiyor.inan ki hediyenin pahasinda filan değilim.ufak bi toka da olabilir.sana yakisacagini düşündüm aldım dese.dünyalar benim olur.ki bana hediye almak çok kolay.boncuk kıvır zıvır çok severim.yani illa agir bi hediye almasina gerek yok.sadece beni dusunsun.ihtiyacım olanı yada çok beğendiğim şeyi ben zaten alıyorum kendime.mesela bugün eşime hediye alicam diye çıktım alışverişe kendime venadan güzel bi sonbaharlik-kislik gibi haki renk bi ceket aldım.ne zamandır istiyordum denk geldi indirimdeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?