Bulmak da zor , kaç aydır sorup soruşturuyoruz inanSimdiden arayip bulmakla iyi yapmissin ozaman. Ins anlasirsiniz iyi biridir. Dogumlar olsun bir sure sonra bakici bulma derdine dusucez topikte calisanlar olarak. Her asamasi zor bu isin.
Basma benzetmesi cok âlemdi :))))Kanzda indirim varmis etiketin yarisi diye. Tulum aldim bir tane kizima. Ama hep kislikti modeller. 3-6 ay alamadim hava isinmis oluyor evim de cok sicak giydiremem diye.
Bir de her yerde kiz bebek kiyafetlerinde kucuk cicekler var. Bu moda olmus ama basma gibi geldi bana cogu. Hastane cikisi bile oyle cicekli cicekli. Begenip almiyorum bu cicek modasi yuzunden
Bende eşime kot aldım ama hiç hediye almaz. Bir kez nişanlıyken çizme almıştı ama biri size bile sorsa bilirsiniz benim onu giyinip giyinmeyeceğimi.
Bende terbiyesizlik yaptım almış düşünmüş sonuçta onu eleştirdim.
Küstü almıyor daha. Konuşa konuşa alıyor artık.
Her türlü parfüme karşı huylanıyorum gidip gelip parfüm alır.
İnsan hediye alacağı insanı biraz tanır yani.
Basma fistan. Empirme : )))Basma benzetmesi cok âlemdi :))))
Kızlar sarı turnusol kagidi ile test yapıp normal vajinal akıntı mi yoksa amniyotik sıvı mi ayırt edebilirsiniz
Sonra hoop tarlaya :)Basma fistan. Empirme : )))
Yani tmm bazilari guzel ama hersey cicekli yahu. Salvar giydirelim direk olsun
Balığın cinsi ile pişirme Şekli uymadı mi acaba? Ya da fırın iyi pişirmediKızlar bi balık yapayım dedim rezil ettim balığıda kendimide, ayakta çok durmamam gerekiyor ama balıkta yemem gerekiyor, oktay usta nın tarifine göre hamsiyi fırına koydum 30 dk pişirdim amma velakin sanki pişmemiş az bi şey yedim hala ağzıma geliyor olduğu gibi çöpe gitti, hiç güzel olmadı zaten beğenmedim.buna bile ağlayasım var. Bir yerde hata yaptım ama nerede?
Balığın cinsi ile pişirme Şekli uymadı mi acaba? Ya da fırın iyi pişirmedi
valla yagladim, unladim, kuru ekmek rendeliyormus onuda yaptim ida eder galiba kurtardim bu sefr, 1 saatde pisti bi kek : )))))
Balık çabuk pişer aslında ama belki cok beyazdı eti pişmemiş izlenimi verdi :)fırınım çabuk pişirir genelde, ben mi çok etkilendim. pişmemiş diye panik yaptım şimdi :)
Hoşgeldin:) nasılsın bgnGece kusu geldi
Iyi geceler bayanlar:)
Ben giremedim bi iki gündür,misafirim vardı sonra biz gezmeye gittik falan derken pek fırsat bulamadım dedikoduya
Doktora gittim geçen gün , bizim kilomuz 2500gr olmuş 35+2 de ayrıca 48cm...
Ilk aylar çokk kilo aldı şimdi pek almamış onu anladım. Ama olsun 3kg ın üstünde doğsunda bana yeter , hem epizyo riskide azalır belki:))
Herşey çok normal 2 hafta sonra gel muayne edicem dedi,çatı muayenesi olucak sanırım bu.
Bu arada benim kasılmalarım çok fazla , bu sebepten geçen 15 Ocak'ta gelir heralde dedim. Zaten 6 ocaktan sonra benim doğumum erken statüsüne bile girmiyor.
Bebek gelişimi önde olup olmaması değil yani konu:)
Asya'mın çantasını hazırladım arabaya indirdik , benimkinin bir iki eksiği kaldı(terlik,makyaj çantası,şarj aleti) onları da ekleyip arabaya koydukmu tamamdır sıkıntı yok:)
Ve lütfen kötü hikayeler okumayın,dinlemeyin,bahsetmeyin!
Biz artık doğurmak üzere olan birer anne adayıyız , kavuşma anına odaklanın
%2-3 oranda olan kötü biten hikayelere değil !
O ihtimal normal hayatta bile daha çok. Heran ölebiliriz,sakat kalabiliriz. Ama bunu sürekli düşünerek yaşamak mümkün mü ??
Nişan dediğiniz de kesin kan oluyor mu ?
Mesela benim krem gibi koyu kıvamlı sümük gibi yapışkan bir akıntım var. Ama bi süredir var. Idrar tahlilinde de bir problem çıkmadı. Değişik .....
Çok konuştum galiba ben ya
Hepinize hayırlı geceler, daha namaz kılacam şu am kaburgalarıma neresini sokuyorsa :) artık bilmiyorum.
Balık çabuk pişer aslında ama belki cok beyazdı eti pişmemiş izlenimi verdi :)
Iyiyim ya tekmelerle geciyo gunler :)Hoşgeldin:) nasılsın bgn
hazır yufkanın içi ve üstü için sos tarifi süt-yumurta-yağ-yoğurt-kabartma tozu karışımı kullan çok beğeneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?