2015 Şubat Anneleri

Meraba arkadaşlar 32 haftalık hamileyim göbek deliğim çok ağrıyor ve etrafı halka gibi morardı böyle bi sorum yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz ?

dün gece bel kemiğim ayrılıyo sandım uykumdan uyandırdı resmen bu gece de inşallah öyle olmaz. artık uykumu alamıyorum hiç . kasılmalarım da arttı. çantamı hazırlamamıştım gece panik yaptım yatmadan çantamı toparladım :) iyice kasılmalar da arttı panik oldum bir an :/

geçen gün bir firmaya helal belgelendirmesi için araştırma yapıyordum bu gıda boyalarını iyice bir araştırdım da durum içler acısı. sentetik olanlar müthiş zararlı. E kodlu renklendirici içeren hiçbir gıdayı ne siz yiyin ne çocuklarınıza yedirin. zaten artık zorunluluk geldi çocuklarda sinir sistemi ve davranış bozukluklaına neden olabilir yazısının etiketlerde yazması. iyi yapmışsın yani yememişsin. şeker hamurlarında da bulunuyor maalesef. bu arada merak edenler için , gimdesten görüş almıştım sentetik renklendirici içeren gıdalar helal kabul edilmiyor.

Haha alem bunlar
En son Azerbaycan dan gelirken havaalnından almış kokusu güzel ve çok da pahalı. Ama önemi yok çünkü midem bulanıyor kokudan.
Götürsem göstersem bile almaz. Al canım beğendiysen der.
Aman almasında zaten gidip dünya para verip bütçemizi sarsacak.

Agri yok ama o da normal diye okudum bir yerde. Gerildigi icindir. Krem surerken bazen icim geciyor. Oraya dokunmayi sevmiyorum. Ici disina cikti zaten:)
Agri yok ama o da normal diye okudum bir yerde. Gerildigi icindir. Krem surerken bazen icim geciyor. Oraya dokunmayi sevmiyorum. Ici disina cikti zaten:)
Benimde aynı şekilde oldu çok korkmuştum içim rahatladı çok teşekkür ederim inşallah sağlıcakla gelir bebeklerimiz :)

Valla iyiki sizde varsınız.
Bizi bilgilendiriyorsunuz.

Ben akşama kadar uyudum nasıl uyuycam şimdi herkes uyudu.
Sabah da iş var.

Ya ben napim ya ben uykusuzluktan artiik gozlerim yanmaya basladi deli danalar gibi kasiniyorum cok dua ediyorum hepimiz icin allah saglikla vaktinde sorunsuz guzel bi sekilde kurtulmayi nasipnetsin agrilar sizilar son bulsun hastalara.sifa versin benimde kasintilarim son bulsun artik yarabbim

Amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…