oturarak mı kılıyorsun canım? artık ben eğilemediğim için oturarak kılıyorum. ama çok garip geliyor bu durum bana :/
belkide tiksinti geldi, mideme mideme geri geliyor pöfff
asıl bundan sonra catlar..Gunaydin şimdiye kadr biyerim catlamadi şizce bundan sonra catlarmi
Ya ben napim ya ben uykusuzluktan artiik gozlerim yanmaya basladi deli danalar gibi kasiniyorum cok dua ediyorum hepimiz icin allah saglikla vaktinde sorunsuz guzel bi sekilde kurtulmayi nasipnetsin agrilar sizilar son bulsun hastalara.sifa versin benimde kasintilarim son bulsun artik yarabbim
oda bana dıyor benı oyle yerlerde arıyon ve eve gelmem ıcın oyle seyler soyluyonkı olduğum yerden hemen kalkınca adımı kılıbığa cıkardılardıyor..gurur duy dıyorum bende..ne güzel bırsey soyledıklerı.. :) karına olan merhametın yuzundenmı utanıyorsun dıyorum ,yelkenler foraa :))Ne eşmiş yav. Hediye alır,ütü yapar,temizlik yapar,çocuk bakar,çalışır.
Benim eşim bunların hiç birini yapmıyor ve hala dışardan kılıbık görünüyor. Ben kötü eş oluyorum.
ben takım halınde koydum..sonra yok altınerde sapkası eldıvenı nerde...oooo böyle daha pratık oluyorBir şey soracağım.
Şu alt üst takımları takım olarak mı dolaba koysam, yoksa bütün altları ayrı,üstleri ayrı mı?
Annecikler.bilir hangisi kullanışlı olur.
naptın kız doğurdun muNey, pardon kız yanlış okudum :) bilmiyorum iste gece Gidecem
demekkı normal mıs baksana durup dururken suluyon ortalığı ,bıde evham yapıyonNişan kanlı geliyormuş, benimki normal su gibi sapsarı.. Aklıma ne getirdi ya tövbe tövbe gece geceilk geceden sonra benden su gelmişti iki gün boyunca doğum yapar gibi o geldi aklıma ya Gidecem gidecem ev ahalisi uyusun eşimle gece Gidecez. Adam çalışmaktan eve geldiği yok ki.
ılkkez mı doguruyon anam bacımmm..Bu arada bebek hareketleri gün içinde ne kadar oluyor sizin pek hareketli değil gibi arada bi vuruyor iyi diyorum..
Ne kadar pimpirikli oldum ya
Yaaaaaa olmasinnnn sende oldumuuuasıl bundan sonra catlar..
ılk cocugumda olmadı o kızdı..Yaaaaaa olmasinnnn sende oldumuuu
Alkaliymis canım amniyotik sivi da ph ini bilmiyorum
günaydın lapa lapa kar yağan Bursa sabahından selam olsun
çok sevindim ya sanki uzun zamandır kar görmemiş gibiyim
Gerçekten çayını alcan camdan dışarıyı izliycen. Sizin orada daha çoktur ve yeşillik de bol olunca daha Güzel olur.Günaydın :) beykozda fena valla kar önümü görmeden geldim sayılir ama çok güzellllll :)) evde olup battaniye altında keyif yapmak vardı ama neyse :))
Bizimkide rüzgarla geldiAnkara'da daga bişey yok dışarısı uğultulu rüzgar dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?