2015 Şubat Anneleri

günaydın hatun bacılar
gece 4 te uyandım sol yanım uyuşmuş dön dön dön bi türlü uyuyamadım, işteyim sürünüyorum

Günaydınlar efendim bugün de erkenciyiz gece disimin agrsindan uyuyamadim yine. Bu sabah kızı babası götürdü evi toparls camasir as bişeyler atistir derken hızlı başladı gun. 3e dogru dr randevum var minnosumu görmeye gidicez inşallah. Günümüz saglik ve huzur içinde gecsin inşallah

günaydın lapa lapa kar yağan Bursa sabahından selam olsun
çok sevindim ya sanki uzun zamandır kar görmemiş gibiyim

herkeşlere günaydın anacımmm

saat 10 da program var ..ben oturmus kk sörfü yapıyormum..
yumurtaları kaynamaya bıraktım ..kızada kalkım bır krep yapayım..yıyıp gıdelım..

haydın gelınce gorusuruz

Bu kaşınma Sürecinde çamaşırlarını az sıvı deterjanla ve yumuşatıcısız yıkamayı dener misin canım? Bir de tiroid ilacı kullanıyor musun?

Ne eşmiş yav. Hediye alır,ütü yapar,temizlik yapar,çocuk bakar,çalışır.
Benim eşim bunların hiç birini yapmıyor ve hala dışardan kılıbık görünüyor. Ben kötü eş oluyorum.
oda bana dıyor benı oyle yerlerde arıyon ve eve gelmem ıcın oyle seyler soyluyonkı olduğum yerden hemen kalkınca adımı kılıbığa cıkardılardıyor..gurur duy dıyorum bende..ne güzel bırsey soyledıklerı.. :) karına olan merhametın yuzundenmı utanıyorsun dıyorum ,yelkenler foraa :))
Bir şey soracağım.
Şu alt üst takımları takım olarak mı dolaba koysam, yoksa bütün altları ayrı,üstleri ayrı mı?
Annecikler.bilir hangisi kullanışlı olur.
ben takım halınde koydum..sonra yok altınerde sapkası eldıvenı nerde...oooo böyle daha pratık oluyor

Ney, pardon kız yanlış okudum :) bilmiyorum iste gece Gidecem
naptın kız doğurdun mu
demekkı normal mıs baksana durup dururken suluyon ortalığı ,bıde evham yapıyon
Bu arada bebek hareketleri gün içinde ne kadar oluyor sizin pek hareketli değil gibi arada bi vuruyor iyi diyorum..

Ne kadar pimpirikli oldum ya
ılkkez mı doguruyon anam bacımmm..

Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 35 gün kaldı.
Bebeğinizin kolları ve bacakları, derisinin altında biriken ve toplanan yağ sebebiyle daha dolgun ve yuvarlak hatlı görünüyor. Yağ birikimi orta hamilelikte ki oranı olan yaklaşık %2 den şimdi %12-%15 oranlarına çıktı. Bir iki hafta içinde, deri altı yağları toplam vücut ağırlığının yaklaşık %8 i kadar olacak. Doğum sırasında ağrı kesici seçenekleri hakkında doktorunuza danışın.

Günaydın :) beykozda fena valla kar önümü görmeden geldim sayılir ama çok güzellllll :)) evde olup battaniye altında keyif yapmak vardı ama neyse :))
Gerçekten çayını alcan camdan dışarıyı izliycen. Sizin orada daha çoktur ve yeşillik de bol olunca daha Güzel olur.
Bende çıkıcam birazdan çok özendim gezinicem biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…