2015 Şubat Anneleri

Günaydın
Çok fenasınız siz ya
Hiç çatlak konusu açılır mı ?

Ben 17 kilo almadım zaten. Öyle çatır çatır da çatlamadım. Memelerim, popom, karnımda da hiç birşey yok
Bende mi filinta gibiyim yani

Çatlaklar genetiğe de bakıyor.Annen de çatlak oluşmuş mu hamileyken?Benim annem de hiç çatlak olmamış, bende de yok ki sırf karnım büyüdü olsaydı olurdu.Bol bol kremlenmeyi de ihmal etme.

Bende hep genetik diye biliyordum. Annemin 5 hamileliğinde de bir çizgi oluşmamış. Göğsümü gere gere çatlamıyacağımdan emindim. Ama ona rağmen yağ kullanıyordum. O da benim gibi zayıf hamile kalmış ama benim kadar kilo almamış. Bide annemin derisi daha esnek benden. Benim kuru. Yani ne çıkarsa bahtına

aman ben 23 kilo almama rağmen çatlamadım da sizler bu kilolarla hiç çatlamassınız. genetik olduğunu sanmıyorum annem benim karnına çok çatlamış ama bende yok, ki benim sadece göbeğim büyüdü aşırı. sadece göğüslerimin alt kısımları hafif kahverengi çizgi olmuş onlarda görünmüyor zaten

Kiz Allah seni uzun iş dedim göğüs ucuna şey takmak filan.uzun olsun tabii hiçbirşey karnimi ortmiyor zaten

o kahverengilik bendede var ama bi çatlak değil neden oluyor anlamadım

Gerçekten çayını alcan camdan dışarıyı izliycen. Sizin orada daha çoktur ve yeşillik de bol olunca daha Güzel olur.
Bende çıkıcam birazdan çok özendim gezinicem biraz
Aynen ogleden sonra Hastam yok zaten izin alip eve gideyim manzaranin tadını çıkarayim diyorum :) bizim evin önünde çam ağaçları var tam kartpostal gibi olmuştur diye düşünüyorum sabah o kadar karanlıkti ki göremedim sizle de paylasirim manzarayı :)

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sola yatmaya çalışmaktan sol tarafı benim gibi çürüyen var mı? Yada sabaha kadar sol tarafta deliksiz ıyuyabilen . Gerçi doktorum istediğin gibi uyuyabilirsin yok öyle biley dedi ama ben rahat eder miyim?

benim annemde de kardeşimde çok az çatlak olmuş bende anneme güveniyorum ama korkmuyor değilim gerçi artık çok geç krem alsamda kısmet artık :)

bende öle oldum sonra yöntem değiştirdim oturarak uyuyom :)

dalana kadar sola yatıyorum da uyuduktan sonra farketmiyor kimi zaman sırt üstü buluyorum kendimi kimi zaman sağa dönüyorum. şartlandırmıyorum kendimi sola yatıcam diye. ayrıca sende öyle yapma bebeğinde gelişim geriliği veya başka bir sıkıntı olmadığı sürece sola yatıcam diye uykularını haram etme çok lazım olacak sonra :)

Catlak isi nasip. Dr 7 eylulde alalim dedi oglumu, hic catlak yoktu o gune kadar. Normal dogumu bekledik 21 eylulde dogdu ve ben son 5 gun catladim bir guzel.
Bu hamilelikte de daha bu haftadan yeni catlak olusumu var. Ama oyle bir duruyor ki bebek baska sey olsa yirtilir. Kafa asagida ayaklar ic karnima dogru bukuk, popoyu bir dayiyor disa dogru ayaklarindan guc alip. Pozisyon degismesse daha catlarim ben. Catlak olusan yer de gobek deliginin bir karis ustu. Bebek durusu bile etkili yani. Genetik zaten kotu catlaksiz kimse yok ailede. Boyu bir anda uzadi diye en zayif olan da bile catlak var.

sola yatmaktan sırtımın sol tarafı sol bacağım kolum, sol kalçam tutulmuş durumda deliksiz uyku diye birşey yok istemsiz sağıma döndüğümde yada sırt üstü ağrıyla uyanıyorum...kalça ağrısını bacaklarımın arasına yastık alarak çözdüm diyebilirim ama diğerlerine çözüm yok hele sırt ağrısına hiç bir şey kar etmedi..

Sol şart değil kk cnm ben bi sola yatıyorum bi sağa. Cook nadir bi iki dk sırt üstü yatıp sırtımı dinlendiriyorum sonra tekrar sağ sol takılıyorum

Sirt ustu nefesim daraliyor ama sag ve sol esit yatiyorum geceleri. Gunduz uzanirsam hep sola uzaniyorum.

Kesinlikle

Biri Ocak'ta bebek arabaları indirime giriyor demişti sanırım. Bebek Arabası almak için o zamanı mı beklesek yoksa yeni yıl indiriminden mi faydalansak. Bilgisi olan var mı?

Evet yaa sanki bende bgn farkettim gobek ustunde çatlak. Esim degil diyor ama bence çatlak. Deride bi çukurlaşma yok ama derin dk da kahverengi çizgiler var

neyle alakalı ben hiç anlamadım bu çatlak işini, annemde tek çizgi oluşmamış benim, aldığım 10 kilo ama göbeğimin altı ve bacaklarım göğüslerim çatladı.

Ayyyy starda melek prog. Da canan karatay var izleyin nolut manyak bu kadın ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…