Çatlaklar genetiğe de bakıyor.Annen de çatlak oluşmuş mu hamileyken?Benim annem de hiç çatlak olmamış, bende de yok ki sırf karnım büyüdü olsaydı olurdu.Bol bol kremlenmeyi de ihmal etme.
Yağar yağar burdan oraya gelir yavas yavaş :) ama çok güzel yağıyor ya tam izlemelik :)Ankara'da daga bişey yok dışarısı uğultulu rüzgar dolu.
Kiz Allah seni uzun iş dedim göğüs ucuna şey takmak filan.uzun olsun tabii hiçbirşey karnimi ortmiyor zatenyooo atleti üzerinden çıkarmıyorsunki zaten nasıl uzun olacak :S sadece sabahları uçları yerleştiriyorum... sütyen takınca dediğim gibi akşam tenimle bütünleşmiş iz yapmış tahriş olmuş oluyor canım daha çok acıyor ki zaten bu aralar hiç bir şeye tahammülüm yok dene farkedeceksin rahatlığı
o kahverengilik bendede var ama bi çatlak değil neden oluyor anlamadımaman ben 23 kilo almama rağmen çatlamadım da sizler bu kilolarla hiç çatlamassınız. genetik olduğunu sanmıyorum annem benim karnına çok çatlamış ama bende yok, ki benim sadece göbeğim büyüdü aşırı. sadece göğüslerimin alt kısımları hafif kahverengi çizgi olmuş onlarda görünmüyor zaten
Aynen ogleden sonra Hastam yok zaten izin alip eve gideyim manzaranin tadını çıkarayim diyorum :) bizim evin önünde çam ağaçları var tam kartpostal gibi olmuştur diye düşünüyorum sabah o kadar karanlıkti ki göremedimGerçekten çayını alcan camdan dışarıyı izliycen. Sizin orada daha çoktur ve yeşillik de bol olunca daha Güzel olur.
Bende çıkıcam birazdan çok özendim gezinicem biraz
bende öle oldum sonra yöntem değiştirdim oturarak uyuyom :)Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sola yatmaya çalışmaktan sol tarafı benim gibi çürüyen var mı? Yada sabaha kadar sol tarafta deliksiz ıyuyabilen . Gerçi doktorum istediğin gibi uyuyabilirsin yok öyle biley dedi ama ben rahat eder miyim?
Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sola yatmaya çalışmaktan sol tarafı benim gibi çürüyen var mı? Yada sabaha kadar sol tarafta deliksiz ıyuyabilen . Gerçi doktorum istediğin gibi uyuyabilirsin yok öyle biley dedi ama ben rahat eder miyim?
sola yatmaktan sırtımın sol tarafı sol bacağım kolum, sol kalçam tutulmuş durumdaGünaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sola yatmaya çalışmaktan sol tarafı benim gibi çürüyen var mı? Yada sabaha kadar sol tarafta deliksiz ıyuyabilen . Gerçi doktorum istediğin gibi uyuyabilirsin yok öyle biley dedi ama ben rahat eder miyim?
Sol şart değil kk cnm ben bi sola yatıyorum bi sağa. Cook nadir bi iki dk sırt üstü yatıp sırtımı dinlendiriyorum sonra tekrar sağ sol takılıyorumGünaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sola yatmaya çalışmaktan sol tarafı benim gibi çürüyen var mı? Yada sabaha kadar sol tarafta deliksiz ıyuyabilen . Gerçi doktorum istediğin gibi uyuyabilirsin yok öyle biley dedi ama ben rahat eder miyim?
Sirt ustu nefesim daraliyor ama sag ve sol esit yatiyorum geceleri. Gunduz uzanirsam hep sola uzaniyorum.dalana kadar sola yatıyorum da uyuduktan sonra farketmiyor kimi zaman sırt üstü buluyorum kendimi kimi zaman sağa dönüyorum. şartlandırmıyorum kendimi sola yatıcam diye. ayrıca sende öyle yapma bebeğinde gelişim geriliği veya başka bir sıkıntı olmadığı sürece sola yatıcam diye uykularını haram etme çok lazım olacak sonra :)
Kesinlikledalana kadar sola yatıyorum da uyuduktan sonra farketmiyor kimi zaman sırt üstü buluyorum kendimi kimi zaman sağa dönüyorum. şartlandırmıyorum kendimi sola yatıcam diye. ayrıca sende öyle yapma bebeğinde gelişim geriliği veya başka bir sıkıntı olmadığı sürece sola yatıcam diye uykularını haram etme çok lazım olacak sonra :)
Evet yaa sanki bende bgn farkettim gobek ustunde çatlak. Esim degil diyor ama bence çatlak. Deride bi çukurlaşma yok ama derin dk da kahverengi çizgiler varCatlak isi nasip. Dr 7 eylulde alalim dedi oglumu, hic catlak yoktu o gune kadar. Normal dogumu bekledik 21 eylulde dogdu ve ben son 5 gun catladim bir guzel.
Bu hamilelikte de daha bu haftadan yeni catlak olusumu var. Ama oyle bir duruyor ki bebek baska sey olsa yirtilir. Kafa asagida ayaklar ic karnima dogru bukuk, popoyu bir dayiyor disa dogru ayaklarindan guc alip. Pozisyon degismesse daha catlarim ben. Catlak olusan yer de gobek deliginin bir karis ustu. Bebek durusu bile etkili yani. Genetik zaten kotu catlaksiz kimse yok ailede. Boyu bir anda uzadi diye en zayif olan da bile catlak var.
aman ben 23 kilo almama rağmen çatlamadım da sizler bu kilolarla hiç çatlamassınız. genetik olduğunu sanmıyorum annem benim karnına çok çatlamış ama bende yok, ki benim sadece göbeğim büyüdü aşırı. sadece göğüslerimin alt kısımları hafif kahverengi çizgi olmuş onlarda görünmüyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?