- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sola yatmaya çalışmaktan sol tarafı benim gibi çürüyen var mı? Yada sabaha kadar sol tarafta deliksiz ıyuyabilen . Gerçi doktorum istediğin gibi uyuyabilirsin yok öyle biley dedi ama ben rahat eder miyim?
Catlak isi nasip. Dr 7 eylulde alalim dedi oglumu, hic catlak yoktu o gune kadar. Normal dogumu bekledik 21 eylulde dogdu ve ben son 5 gun catladim bir guzel.
Bu hamilelikte de daha bu haftadan yeni catlak olusumu var. Ama oyle bir duruyor ki bebek baska sey olsa yirtilir. Kafa asagida ayaklar ic karnima dogru bukuk, popoyu bir dayiyor disa dogru ayaklarindan guc alip. Pozisyon degismesse daha catlarim ben. Catlak olusan yer de gobek deliginin bir karis ustu. Bebek durusu bile etkili yani. Genetik zaten kotu catlaksiz kimse yok ailede. Boyu bir anda uzadi diye en zayif olan da bile catlak var.
aynı canım kalçam uyuşuyor yataktan çıkamıyorum yastıkta kar etmşyor bana :) kalkıyorum dik konuma geçip yaslanıp ıyuyorum :)sola yatmaktan sırtımın sol tarafı sol bacağım kolum, sol kalçam tutulmuş durumdadeliksiz uyku diye birşey yok istemsiz sağıma döndüğümde yada sırt üstü ağrıyla uyanıyorum...kalça ağrısını bacaklarımın arasına yastık alarak çözdüm diyebilirim ama diğerlerine çözüm yok hele sırt ağrısına hiç bir şey kar etmedi..
Ayyyy starda melek prog. Da canan karatay var izleyin nolut manyak bu kadın ya :)
sabredecez artık çoğu gitti azı kaldıaynı canım kalçam uyuşuyor yataktan çıkamıyorum yastıkta kar etmşyor bana :) kalkıyorum dik konuma geçip yaslanıp ıyuyorum :)
Ay yine mi şeker diyo? Benim kuzenim çocuk doktoru o gün dedi ki ya kadınlar karatay yüzünden şeker testi yaptırmıyo. Sonra gebelik şekerleri olduğunu anlamıyo, yiyo baklava börek bebeler bi doğuyo astım, şeker gibi bi sürü hastalık. Sonra çocuğu bize getiriyolar koşa koşaYazık minnaklara
BEKLIYORUZ. RESIMLERI . burda ınce yağıyor tutmuyor. benım ısyerımın karsısında da ağaçlar var ama henüz onlarda bıle tutmadı kar. sızın taraf yüksek sanırım. b.çekmece ,çatalca tarafında cokmus.Aynen ogleden sonra Hastam yok zaten izin alip eve gideyim manzaranin tadını çıkarayim diyorum :) bizim evin önünde çam ağaçları var tam kartpostal gibi olmuştur diye düşünüyorum sabah o kadar karanlıkti ki göremedimsizle de paylasirim manzarayı :)
ben bır ıkı saat sola yattıktan sonra kendıme ödül verıyorum sağa yatıyorum bıraz ama zaten istemeden sureklı dönme durumundayım oyle sabıt uyuyamıyorumGünaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sola yatmaya çalışmaktan sol tarafı benim gibi çürüyen var mı? Yada sabaha kadar sol tarafta deliksiz ıyuyabilen . Gerçi doktorum istediğin gibi uyuyabilirsin yok öyle biley dedi ama ben rahat eder miyim?
burada karatayın suçu yok ki kadının felsefesi bu. peki bizim bu kadına inanan anne adaylarına ne demeli. ben gebelik şekerinin bebek üstünde ne kadar etkili olduğunu okuduğumda gözlerim yuvalarından çıkıcaktı. her şeyi dikkate alıyoruz da iş bu şeker yüklemesine gelince neden se çekiniyoruz. herkesin kendi kararı ama şov için çıkan bir bayana ben inanmaktansa gerçekten doktorluk yapan 2 3 doktora başvurup şeker yüklemesinin kar zarar oranını tartışması gerekli
yollarda doğurcaN bu gidişle. :)Günaydın hanımlar. Dün gece ani bi kararla kardeşime geldik kalmaya. Yeni uyandım. Dışarıyı görüyorum camdan. Baya kar yağıyor. Bu arada burası avcılar. Bizim orası baya kar tutmuştur beylikdüzü.
benım Canan hocaya ınancım sonsuz.
kadını görünce bıle gıdıp opesim geliyor.
her söyledıgıne sonuna kadar ınanıyorum.
sanki senden aşağı kalır tarafım var. en az sağlıklı beslenen benım ama en cok ben savunuyorum.şuan elimde halley ile seni kınıyorumbeni kimse şekerciklerimden uzak tutamaz tamamı allahtan şekerim filan çıkmadı ben kahrolurdum ya çikolata yiyemesem
sanki senden aşağı kalır tarafım var. en az sağlıklı beslenen benım ama en cok ben savunuyorum.
benim uygulamıyor olmam yanlış konuştuğu anlamına gelmez.
bende kekim elımdeydı onları yazarken.
yedıkce yıyesımız geliyor. kan şekerı düşüyor.
hıc yemeyınce canında ıstemıyor .
denenmıs kanıtlanmış.
ben bu hafta bırınden liste alacaktım dıyet yapacaktım güya. yılbaşı gecsın sonra dedım.
bebek doğacak ben hala dıyetısyene gıdecem.
gercı dun midem kotuydu bır tabak çorba ve ıkı kase kuruyemıs yedım sadece :)
benım Canan hocaya ınancım sonsuz.
kadını görünce bıle gıdıp opesim geliyor.
her söyledıgıne sonuna kadar ınanıyorum.
bn de inaniyorum karataya. SEkeri hic agzima surmeden yasadigum zmanlar oldu yine oyle yasiyor olsam test yaptirmayabilirdim. Kadinin tek yanlisi fikirlerini butun olarak anlatmamasi. Bu sene bu yuklemeye takti olan cahile oluyorşuan elimde halley ile seni kınıyorumbeni kimse şekerciklerimden uzak tutamaz tamamı allahtan şekerim filan çıkmadı ben kahrolurdum ya çikolata yiyemesem
ben bebek arabasını aldığım için ne zaman ucuzlar ne zaman zamlanır bilemiyorum canım...Benim bebek Arabası sorum çatlaklar arasında kaynamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?