2015 Şubat Anneleri

Benim yaptigim genelde 4 ay dayaniyo kapali pakette zaten alanda yemiyoko sus diye tutuyo
Valla canım ben yaptıktan sonra strce sarıp öyle tüllüyorum.e öyle yapıncada 1 sene bile dayanır. Ben kızımın ilk doğumgünü kurabiyesini hala saklıyorum. Kızım 3,5 yaşında:)

Şimdi 699 diyor aldığın sadece araba mıydı ikili travel sistem miydi?

güzel baklıyat yemegı yapmanın sırrını açıklıyorum

baklıyatlarınızı BİM den alın arkadaş cıdden cok cok lezzetlı oluyor..bıraz once benım koca kişisi, ben 2. tabağı ıstahla yerken önümden aldıneymıs yarım saat sonra catlıyom patlıyom demeye baslarmısım..

hamılebır kadının onunden yemek aldı hayallerımde kaldı kuru fasulyeee

Aldı mı öyle alır diyorsun yani..Gerçi erkeklerin çoğu öyle sanırım benim eşim de aldığı şeylerin fiyatına bakmaz beğendi mi.Ben bi ordan bakarım bi burdan bakarım fiyatını karşılaştırırım acaba uzun zamanlı kullanabileceğim birşey mi diye ölçüp tartarım vs..

Kendi kokumu kendim alırım neyse beğenmezse beğenmesin

kızlar kalbim sıkışıyor dün gecede böyle oldum kaç defa kalktım cama çıktım
nefes alamıyorum yine aynı şey oldu
sanki böğrüme öküz oturmuş gibi yaaa
neden acaba sizde de oluyormu
aynısı bana oluyordu..1 ay sıddetlı oldu ,kan ılacını kullanmayabasladıktan 1 2 gun sonra kesıldı dahadaolmadı
yemek seçen kocayı döverim ben.brokolı haslarım onune koyarım,bune bıcım yemek demez yoğurt varmı yoksa tuz dokup yıyeyım der tastan yumuşak olan herseyı yerım dıyede söyler hep..
kızlar; beliniz ağrıyor mu?
camasır asıp topladığım gun bel ağrısı nırvanaya ulaşıyor bende..bu aralar daha cok sırt ağrısı cekıyorum..vücudumun ağırlık merkezı yamuldu..

Cok güzeller maşallah Allah bağışlasın ayrıca karda muhteşem görünüyor:)
saol cnaim amin insallah
valla keçinin olmadigi yerde koyunca abdurrahman çelebi diyoruz, kardan adam faln istediler ama o kadr yok, anca arabalarin ustundekilerle kar topu oynadilar , çok sogukdu hava, guzel bi kar yagsa hava soguk olmaz aslinda ama bunada sukur napalim
eve zor sokdum, girincede kalorifere yapistilar usumusler

Kizlar hepiniz benim kadar ilac kullaniyor mu?vitamin,kan ilaci,kalsiyum tablet,balik yagi hapi.farkli zamanlarda icmeye calisiyorum etkilesim yapmasin diye .bazen jan ilaci,vitamin mide yanmasi yapiyor.siz neler iciyorsunuz

benim sıpa sabahtan beri sol kasığımda pıt pıtlanıyor
büyüdükçe daral geldi heralde

Al benden de o kadar.Benim oğlan çok mızmız.Eşim desen aslında sağlam yer ama herşeye de bir kulp bulur.Ot yemeklerini yemez.Etli sebze yemeği yada sırf et olacak.Öyle de yapınca oğlan mırın kırın ediyor.E bazı yemekleri ben de seçiyorum.Kızımı da düşünüyorum bunu yer bunu yemez diye.Cümbüş oluyor.
Pilav filan yaptığım zaman tereyağlı yapmaya çalışıyorum genelde,bari ordan alsın kuzucuklar benim oğlanı görseniz zargana gibi.Azıcık toparlansa kilosu araya ya hastalık ya iştahsızlık giriyor aldığı 1-2 kiloyu da hemen veriyor sıpa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…