- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
meyve ye, benim canım bir şey isteyince meyveye sarıyorum :)
yedim onuda
hala doymadım habire yiyesim var
süt bile içtim ama yok kör gırtlaktan illaki bişeyler geçecek
boşlukta kalınca olmuyor
İdrar testi yaptır canım sağlık ocağında dahi bakıyorlar eğer preeklampsi tarzı birşey varsa idrarda protein kaçağı olur.
Pilavı nasıl yapıyorsun? Tavuk suyuyla güzel oluyor ama sade yapılırken nasıl yapılıyor merak ettim.
yedim onuda
hala doymadım habire yiyesim var
süt bile içtim ama yok kör gırtlaktan illaki bişeyler geçecek
boşlukta kalınca olmuyor
Kan basincinin artmasiyla alakali olabilir mi? Benim de burnum daha sik kanamaya naslabende hiç şişme olmadı. eskiden hep 10 6 çıkardı şimdi 12 7 çıkıyor bu kafamı karıştırdı.
Davranis notlarini girdin miBittiii bitti odevler bitti şükürler olsun yarabbm.Ben de bittim tabi o baska geriye odevi sinavi eksik olan sorumsuzlari eksikleri toparlayip sozluleri verip sisteme girme isi kaldi onlari da halledersem ohhh cekicem gayri bitsin bu eziyet
tavuk suyu vs katmam ben ayıptır söylemesi pilavım her daim lezzetli ve tatlı olurartık yapa yapa gurmesi mi oldum desem ne desem canım bilemedim. ben ölçüyle yaparım her zaman ve sadece tereyağı ile yaparım başka yağ kullanmam.
1 saat önceden 2 su bardağı pirinci sıcak suda bekletirim. sonra bol bol durlayıp nişastası kalmayana kadar yıkarım sonra tereyağını tencereye koyar üstüne de şehriyeyi hafif pembeleşene kadar kavururm sonra pirinci koyar hafif şeffaflaşana kadar kavurup ölçüyle kaynattığım suyu yani 2 su bardağı pirince 3 su bardağı suyu döker baştan harlı ateşte kapağını açmadan pişirirm göz göz olmaya başlayınca altını kısar yine kapağını açmadan ve kaşık sürmeden tencereyi sallarım üstünde hafif su kalana kadar pişirir sonra peçeteyi üstüne örter demlenmesini beklerim 15 dakika sonra şöyle bir karıştırırım ve işte pilav hazır
Kan basincinin artmasiyla alakali olabilir mi? Benim de burnum daha sik kanamaya basladi.bende hiç şişme olmadı. eskiden hep 10 6 çıkardı şimdi 12 7 çıkıyor bu kafamı karıştırdı.
Yok cnm simdi lazim olmicak acelesi yok bebis dogmadan ocak sonu gibi aliriz dedikNiye Ocak sonu almayı düşünüyorsun canım indirimi falan mı olucak. Ben de alıcam da indirim olursa diye soruyorum. Birileri Ocak'ta indirim olduğunu söylemişti.
En cok somon gibi yagli baliklarda omega var. Hamside cok yok okumustum.en güzeli büyük balık ama dediğim gibi omega da hamsi de var.
En cok somon gibi yagli baliklarda omega var. Hamside cok yok okumustum.
Konya yolundan geleceğiniz için başkent ÖĞRETMEN evini önerebilirim şehir trafiğine girmeden doğruca gelirsiniz. Hem sabah istanbul yoluna da çıkmanız rahat olur. Gölbaşını pek bilmiyorum ama araştırayım canım.
Kan
Kan basincinin artmasiyla alakali olabilir mi? Benim de burnum daha sik kanamaya nasla
Davranis notlarini girdin mi
bende biraz önce nutellayı kaşıkladım ohh :)
tavuk suyu vs katmam ben ayıptır söylemesi pilavım her daim lezzetli ve tatlı olurartık yapa yapa gurmesi mi oldum desem ne desem canım bilemedim. ben ölçüyle yaparım her zaman ve sadece tereyağı ile yaparım başka yağ kullanmam.
1 saat önceden 2 su bardağı pirinci sıcak suda bekletirim. sonra bol bol durlayıp nişastası kalmayana kadar yıkarım sonra tereyağını tencereye koyar üstüne de şehriyeyi hafif pembeleşene kadar kavururm sonra pirinci koyar hafif şeffaflaşana kadar kavurup ölçüyle kaynattığım suyu yani 2 su bardağı pirince 3 su bardağı suyu döker baştan harlı ateşte kapağını açmadan pişirirm göz göz olmaya başlayınca altını kısar yine kapağını açmadan ve kaşık sürmeden tencereyi sallarım üstünde hafif su kalana kadar pişirir sonra peçeteyi üstüne örter demlenmesini beklerim 15 dakika sonra şöyle bir karıştırırım ve işte pilav hazır
Tuzlu bişiler kesiyor. Az ekmeğin içine peynir koyup yiyebilirsin mesela
geçenlerde tv de doktor dedi hamsi de omega çok diye.
bir paket cips arkasından 1 çiğ kestane yedim ekmek gibi değilde çerez istiyor canım
aman ya rabbim yarına pilav yapayım bari anlatınca canım çekti
uyusam diyorum ama aç karnına uyuyamam bişeyler yesem nefes alamıyorum
dışarı çıkıp kar mı yesem acep
Varsa ye :) benim için ye :) maşallah ne güzel iştahım var.. :) yarasın bebişebir paket cips arkasından 1 çiğ kestane yedim ekmek gibi değilde çerez istiyor canım
aman ya rabbim yarına pilav yapayım bari anlatınca canım çekti
uyusam diyorum ama aç karnına uyuyamam bişeyler yesem nefes alamıyorum
dışarı çıkıp kar mı yesem acep
idrarırım da zaten hep enfeksiyon çıkıyor, protein de çıkmıştı ilk yaptırdımda. kültür bile yaptırdım temiz çıktı, sağlık ocağı yapmıyor maalesef.
Ben çok sevdim bu düşünceyi :)3 haftada 1 kilo almışım. 62 den 72 oldum. 10 kilo almış bulunuyorum. 2 kilo kızım. 3-5 kiloda ıvır zıvır...
Demek ki; 3 kilo almışım hahahahahah. Nasıl kendimi kandırabilmiş miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?