2015 Şubat Anneleri

İdrar testi yaptır canım sağlık ocağında dahi bakıyorlar eğer preeklampsi tarzı birşey varsa idrarda protein kaçağı olur.

idrarırım da zaten hep enfeksiyon çıkıyor, protein de çıkmıştı ilk yaptırdımda. kültür bile yaptırdım temiz çıktı, sağlık ocağı yapmıyor maalesef.

Pilavı nasıl yapıyorsun? Tavuk suyuyla güzel oluyor ama sade yapılırken nasıl yapılıyor merak ettim.

tavuk suyu vs katmam ben ayıptır söylemesi pilavım her daim lezzetli ve tatlı olur artık yapa yapa gurmesi mi oldum desem ne desem canım bilemedim. ben ölçüyle yaparım her zaman ve sadece tereyağı ile yaparım başka yağ kullanmam.
1 saat önceden 2 su bardağı pirinci sıcak suda bekletirim. sonra bol bol durlayıp nişastası kalmayana kadar yıkarım sonra tereyağını tencereye koyar üstüne de şehriyeyi hafif pembeleşene kadar kavururm sonra pirinci koyar hafif şeffaflaşana kadar kavurup ölçüyle kaynattığım suyu yani 2 su bardağı pirince 3 su bardağı suyu döker baştan harlı ateşte kapağını açmadan pişirirm göz göz olmaya başlayınca altını kısar yine kapağını açmadan ve kaşık sürmeden tencereyi sallarım üstünde hafif su kalana kadar pişirir sonra peçeteyi üstüne örter demlenmesini beklerim 15 dakika sonra şöyle bir karıştırırım ve işte pilav hazır

Kan
bende hiç şişme olmadı. eskiden hep 10 6 çıkardı şimdi 12 7 çıkıyor bu kafamı karıştırdı.
Kan basincinin artmasiyla alakali olabilir mi? Benim de burnum daha sik kanamaya nasla
Bittiii bitti odevler bitti şükürler olsun yarabbm. Ben de bittim tabi o baskageriye odevi sinavi eksik olan sorumsuzlari eksikleri toparlayip sozluleri verip sisteme girme isi kaldi onlari da halledersem ohhh cekicem gayri bitsin bu eziyet
Davranis notlarini girdin mi

Ben de öyle yapıyorum ama bazen tatsızmış gibi geliyor. Tereyağı ne kadar koyuyorsun bir de pirincin özel bir markası var mı canım?

Niye Ocak sonu almayı düşünüyorsun canım indirimi falan mı olucak. Ben de alıcam da indirim olursa diye soruyorum. Birileri Ocak'ta indirim olduğunu söylemişti.
Yok cnm simdi lazim olmicak acelesi yok bebis dogmadan ocak sonu gibi aliriz dedik

Tesekkur ederim canim soyleyeyim esime baksin bir

Kan

Kan basincinin artmasiyla alakali olabilir mi? Benim de burnum daha sik kanamaya nasla

Davranis notlarini girdin mi

Canim ben lisede ogretmenim öyle bir not yok bildiğim kadarıyla bizde. Sınıf ici performans notu var bu yıl o da eskinin sözlu notu işte

bende biraz önce nutellayı kaşıkladım ohh :)

bir paket cips arkasından 1 çiğ kestane yedim ekmek gibi değilde çerez istiyor canım

aman ya rabbim yarına pilav yapayım bari anlatınca canım çekti

Tuzlu bişiler kesiyor. Az ekmeğin içine peynir koyup yiyebilirsin mesela

uyusam diyorum ama aç karnına uyuyamam bişeyler yesem nefes alamıyorum
dışarı çıkıp kar mı yesem acep

geçen eşimle bir test yaptık cipslere yaktık kağıt gibi yandı çok zararlı yemesen iyi aslında.

Varsa ye :) benim için ye :) maşallah ne güzel iştahım var.. :) yarasın bebişe

Çok kötü hastayım nezle, Öksürük hapşırır hepsi var canım buz gibi su istiyor kar istiyorum, 15 günde bir hastayım ölecem herhalde

idrarırım da zaten hep enfeksiyon çıkıyor, protein de çıkmıştı ilk yaptırdımda. kültür bile yaptırdım temiz çıktı, sağlık ocağı yapmıyor maalesef.

Protein çıktığı zaman doktorun birşey demedi mi boyle şeyler şakaya gelmez ilk hamileliğin de 20. Haftada çıkmıştı yüzünde ellerimde bacaklarimda Nasil şişlik Nasil ödem anlatamam sonraları tansiyonum yükselmeye başladı 17/10lara kadar çıkar olmuştu son zamanlarda.anne ve bebeği için tehlike oluşturabilecek ama sadece hamilelikte olan rahatsizliklarin başında gelir herhalde.ve tek çözümü de hamileliği sonlandırmak.maasallah yine bayağı ilerledik hepimiz ama ben o zaman 20 haftaliktim olu doğum yapacaktim ne kadar stresli zamanlar gecirdik çok şükür sağ saglim oğlumu kucağima aldım ama her zaman boyle de olmayabiliyor ani gelisebiliyor müdahale etmeden Allah korusun hızlı ilerler beyin kanamasina kadar gider.amacım seni korkutmak değil onlem alinirsa kontrol dahilinde duzelebiliyor. doktorun ilgilenmiyorsa başka doktora git çok önemli şüphesi bile tuylerimi diken diken ediyor sakin ihmal etme canim beni de bilgilendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…