Mutlaka her balikta omega 3 vardir ama hamside az oldugunu okudum. Istersen arastir bir. Omega yagi en cok yagli baliklarda var. Somon gibi. Hamsi kucuk ne yagi olacak ki. Kitir kitir gidiyor. Bazen tve cikanlar abartiyor herseyi.
Eve geldik. Bizim buralar bembeyaz olmuş:) ya hanımlar benim sırtım resmen ayrılıyor, çok ağrıyor yatamıyorum oturamıyorum. Hayırlısıyla bi doğursaydık
Kızlar Merhaba benide listeye ekler misiniz 19 05 2014 son adet tarihim doğum 23 02 2015 durursa tabi 5 aylıkken erken doğum riski yaşadım serklaj ameliyatı oldum rahim ağzına dikiş atıldı yani o yüzden erken doğum riski devam ediyor her an doğum olabilir diyor doktorum hayırlısı deyip bekliyoruz
Vucudum kurulu saat gibi. 4 oldumu ayaktayım.
Yılın son gününden günaydın.
Şimdi en ufak ağrı sızıda doğacak diye endişeleniyoruz erken olduğundan, çok merak ediyorum vakti gelince ne yapıcaz.
Hiç ağrı sızı olmasın,doktor şu gün gel doğsun bebek dese gitsem yapsam.
Süprizden korkuyorum ve hep şu ilk tecrübe yüzünden.
Koca kişisi kabus görmüş uyanıp sarıldı can havliyle ahtapot gibi uyku muyku gitti :/ Yılın son günü erken kalkan yeni senede hep erken kalkar mı acaba
Kızlar Merhaba benide listeye ekler misiniz 19 05 2014 son adet tarihim doğum 23 02 2015 durursa tabi 5 aylıkken erken doğum riski yaşadım serklaj ameliyatı oldum rahim ağzına dikiş atıldı yani o yüzden erken doğum riski devam ediyor her an doğum olabilir diyor doktorum hayırlısı deyip bekliyoruz
ya aslinda tereyagi senin damak.zevkine.gore olmali mesela ben 2 3 corba kasigi koyuyorum. birde celik tencerede yapiyorum yani olculerim ve aletlerim degismiyor.pirinci ben almiyorum kayinvalidem aliyir cuvalla 25 kiloluk bafra pirinci diye geciyor gercekten pirincten pirince lezzet farkediyor cok tatli oluyor ki ben pek pilav sevmem
Yorulunca oluyor canım. Fazla ayakta kalma. Geçen gün ayakkabı almıştım bir numara büyüğünü aldım şişme olucak diye ama sadece o gün şişme olmuş. Ayakkabı şimdi de rahat da biraz büyük tabii
Anladım canım ben ikilisini almak istiyorum ana kucağı oto koltuğu da lazım olucak. Bakalım şimdi biryer buldum ikisini 799 liraya satıyorlar ama 150 TL hediye çeki veriyorlar. Bugün sonmuş gidip almayı deniycem umarım kırmızısı ellerinde vardır