2015 Şubat Anneleri

+1 az çıktı önemsemediler galiba, ondan sonra bi kaç kere daha yaptırdım çıkmadı, sana da çok geçmiş olsun.

Pilavın esmer oluyor o zaman.tereyagini yakınca hafif esmerlesiyor pilav.

ayaklarımı ellerimi şiş hissediyorum son bir saattir
son haftalar şişlik oluyor diye biliyorum ödemmi topluyor vücut

+1 az çıktı önemsemediler galiba, ondan sonra bi kaç kere daha yaptırdım çıkmadı, sana da çok geçmiş olsun.

Çıkmadığı için onemsemediler sanırım,sağol canim ikincisinde de çıkma ihtimali vardi çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim. Hele zaten bunu desen 8 haftalikti öğrendiğimde kabullenip belirtilerini yasamak zaman aldı ama bizde durumlar boyle iste

Ol süper oldu bu:) yarın yapcam saol

İyi yapıyorsun. Ben vaktinde yemek yemedikçe annem yumurta kırdı. Şimdi yediğim sebze yok

Kizlar hepiniz benim kadar ilac kullaniyor mu?vitamin,kan ilaci,kalsiyum tablet,balik yagi hapi.farkli zamanlarda icmeye calisiyorum etkilesim yapmasin diye .bazen jan ilaci,vitamin mide yanmasi yapiyor.siz neler iciyorsunuz
Ben belki senden daha fazla kullaniyorum canim. Sirayla tiroid,d vitamini,multivitamin,demir,magnezyum. Bi de sanci giderici ozel bi ilac.

Ya aslında herkes birine telini verse aralarında kayboluyor birisi merak ediyoruz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…