ben geldımmmmmmm
acayıp enerjıkım nıyeyse ,dun yaptığım temızlıgı bastan assagı yapasım var yenıden..
neyse daha dun sıparısını verdıgımız mevlut kutuları ben sohbetteyken gelmıs ust komsu almış..oyle güzeller kı..bayıldımbayıldım..sıparıs vermek ısteyen hıc dusunmesın derım..
benim kocamda daha yeni aklına gelmiş kuru fasulye istiyor dedim daha bu saatten sonra pişmez ben sabah ıslayıp düdüklüye koyuyorum hemen pişiyor ama bu saatten sonra iyi olmaz. zaten dün akşamdan patates yemeğim vardı yanına pilav yapıcam kocam çok yiyor pilav haftanın 3 4 günü pilav yapılır bizim evde kıymada çıkardım ne olur ne olmaz köfte yaparım diye. yemek seçen koca çok zor bu durumda ne yapsam diye düşünmekten artık gına geldi
Bittiii bitti odevler bitti şükürler olsun yarabbm. Ben de bittim tabi o baskageriye odevi sinavi eksik olan sorumsuzlari eksikleri toparlayip sozluleri verip sisteme girme isi kaldi onlari da halledersem ohhh cekicem gayri bitsin bu eziyet
Canim ankaraya girmeden istanbula dogru yol üzerinde konaklayacak uygun bi yer onerin var mi? Polisevi ogretmenvi vb olabilir golbasi civari ya da sehir trafiğine dalmayacak biyerde yer ariyoruz. Gelirken bi gece konaklmali gelelim dedik riskli iki guzergah var kar kis açısından ikisini de gündüz gözüyle geçmek icin böyle uygun gördük varsa onerin alayım kuzum
Bittiii bitti odevler bitti şükürler olsun yarabbm. Ben de bittim tabi o baskageriye odevi sinavi eksik olan sorumsuzlari eksikleri toparlayip sozluleri verip sisteme girme isi kaldi onlari da halledersem ohhh cekicem gayri bitsin bu eziyet
Slm kızlar. Dün şiddetli bir şekilde avuç içi ve ayak tabanları başta olmak üzere tüm vücutta kaşıntı başladı herhangi bir kızarıklık veya kabartı yok. Yarın doktorumu arayacam da sizlerden hiç bu durumu yaşayan var mı?
Slm kızlar. Dün şiddetli bir şekilde avuç içi ve ayak tabanları başta olmak üzere tüm vücutta kaşıntı başladı herhangi bir kızarıklık veya kabartı yok. Yarın doktorumu arayacam da sizlerden hiç bu durumu yaşayan var mı?
Namazda karın nasıl sıkışıyor ki otururken mi? Ben çok rahatım da sadece kalkarken ellerimle yerden destek alıyorum. Hem Secde Şekli bebişin dönüşünü de sağlayabilir. Senin bebiş doğum pozisyonunda mıydı?
yani aslında senin korktuğun sanırım preeaklempsi ama onda bile bazen tansiyon yüksek çıkmayabiliyormuş. ama elin yüzün ayağın şişip tansiyon yüksek çıkarsa tabi ki dikkate almakta fayda var. ama 12/7 gibi tansiyonu yüksek sayıp kendini strese sokma :)
Canim ankaraya girmeden istanbula dogru yol üzerinde konaklayacak uygun bi yer onerin var mi? Polisevi ogretmenvi vb olabilir golbasi civari ya da sehir trafiğine dalmayacak biyerde yer ariyoruz. Gelirken bi gece konaklmali gelelim dedik riskli iki guzergah var kar kis açısından ikisini de gündüz gözüyle geçmek icin böyle uygun gördük varsa onerin alayım kuzum
Konya yolundan geleceğiniz için başkent ÖĞRETMEN evini önerebilirim şehir trafiğine girmeden doğruca gelirsiniz. Hem sabah istanbul yoluna da çıkmanız rahat olur. Gölbaşını pek bilmiyorum ama araştırayım canım.