41 haftayi ebklese olur belki ama olamdi 14 subata gelirAlemsin kiz. Icinde ergenlige girecek kiz resmen
O bayagi bi icinde tutmak istiyo benimle 1-2 gunu var aslinda :)
n11 den şikayetçi olan sendin değilmi
en başından beri sorun çıkarıyorlardı sana
bende beşiği gittigidiyordan aldım
pembe istedim beyaz gelmiş ama iyide olmuş pembeyi sonradan beğenmedim geri göndermedim ben beyazı
onun dışında lekeli yerleri vardı ıslak bezle sildim çıktı
buradada bebek mağazaları kazıklıyor adamı
kayınvalidem 60 liraya kundak almış aynısını ebebekte 24,90 a buldum
bana diyor git mevlüt takımı bak
internetten alırım daha ucuza geliyor dedim bende
kiz aramiz 5 gun sen nasil bu kaadr doguma yakinsin ben anlamiyorum :))))))dün gece rüyamda hapşururken doğurduğumu gördüm
hastaneye gidememişiz eşim sağlık ocağındaki ebeyi getirmiş eve
-ikinci ıkınmada doğurdum bebeği
ebe bunca yıllık meslek hayatımda senin kadar kolay doğum yapanını görmedim dedi
sabah uyandım annem göbeğin yine düşmüş aşağı dedi
doktora gidecekti annem rüyamı anlattım doktora gidemiyor
dedim git ben doğurana kadar sen gelirsin
canım sende bırazda olsa agrı sancı var bazen dıyorsun her an dogabılır. bızde belırtı olmadan korkuyoruzçBendede başladı o işte hep açık üstüm eşim bağırıyor üşütcen diye hem terleme korkusu var hemde sıcaklanıyorum kız biz senle en son doğurcaz he bide litchbu arada şaka maka ayın 23 ünden sonra olsun dedin vergi dedin bak istediğin oldu ama en azından günün belli ben belirsizlikten hergün bugün doğururmuyum demekten sıkıldım
o nedenmiş . ne kusması bu. bende kustum son zamanlarda bır ıkı kez ama o da refluden dolayı.Kızz Valla Yiyorum Hemde Öle Böle Değil Eşim Kızıyo Hatta Patlıcan Diye Hepi Topu 8 kg Aldım Ama Ben Hala Kusuyorum Hiç Kusmam Kesilmedi Günde 4-5 Kere Kusuyorum
birde benım doktorum da hamıleyken 30 kilo almış .Kızz Valla Yiyorum Hemde Öle Böle Değil Eşim Kızıyo Hatta Patlıcan Diye Hepi Topu 8 kg Aldım Ama Ben Hala Kusuyorum Hiç Kusmam Kesilmedi Günde 4-5 Kere Kusuyorum
canım sende bırazda olsa agrı sancı var bazen dıyorsun her an dogabılır. bızde belırtı olmadan korkuyoruzç
işte senınde son 18 gun bekle bakalım. neysekı işten ayrıldın
hazırlıkalrında tamamsa sakın sakın bekle.
Yok Kuzum Benim İlk Aylardan Beri Hiç Kesilmedi İlk Zamanlar 7-8 kere kusuyodum bide mide bulantısı koku hassasiyeti şimdi günde 4-5 kere oluyo ama mide bulantısı yok şükürkusma değil ama mide bulantılarım geri geldi benimde
sabahları aşırı mide bulantısıyla uyanıyorum
sanmıyorum o bırazda pimpirikten oyle oluyor.Feyza her an doğum yapabilir pkaasss tan da önce :)
birde benım doktorum da hamıleyken 30 kilo almış .
7/24 nutella yıyormus.
bana dıyor o yıyorum ama almıyorum dıyenler . yedıklerını zannediyorlar. bır görsen dıyor bır lokma yıyınce cok yedıklerını zannediyorlar.
doktor dedı valla ben bır sey demedım :))
sanmıyorum o bırazda pimpirikten oyle oluyor.pkasss belkı de bugun dogurmustur .
ne çok istedim kusmayı ama kusmadım. nasıl bır mıde varsa.Yok Kuzum Benim İlk Aylardan Beri Hiç Kesilmedi İlk Zamanlar 7-8 kere kusuyodum bide mide bulantısı koku hassasiyeti şimdi günde 4-5 kere oluyo ama mide bulantısı yok şükür
içimde ki ses sürekli bu hafta doğum yapacaksın diyor azıcık ağrılarım da var ama tam emin olmadan eşime söyleyemem kendisi pek bir panik de normal düşünen başka arkadaşlar var mi ?? ben adacayı ve hurma yiyorum sürekli ALLAH hepimize hayırlı doğmlar nasip eder inşALLAH
Hakikaten doktor da alemmiş :) rahatlamana çok sevindim.Ben de eşim de onu kullanmaya başladığımızdan beri uyku kalitemiz arttı.Hele ben geceleri nefes nefese uyanırdım ciddi rahatlattı.Allah bulandan razı olsun.Sağol cnm dün rahatça uyudum kırmızı değil ama o daha iyimiş reklamda duydum bitünce ondan alırım tatlm iyi ki söylemişsin valla bugün doktora söyledim evet kullan diyor bende kullanıyorum. Tövbe estağfirullah niye şimdiye kadar söylemedin o zaman? Nefes alamıyordum ya
talihsizlik olmuş yoksa beşik kısmetinizde yokmu?
n11 i bilmem ama gittigidiyordan alışveriş yaparken satıcının alışveriş yorumlarını mutlaka oku az cok fikir sahibi olursun
bazıları hiç dikkat etmiyor kargoya
ya netten o kadar cok alısverıs yaptım kı dondurucudan tut,beyaz eşyaya,kıyafete,cocuk malzemelerine dünyanın seyını aldım..n11 den şikayetçi olan sendin değilmi
en başından beri sorun çıkarıyorlardı sana
bende beşiği gittigidiyordan aldım
pembe istedim beyaz gelmiş ama iyide olmuş pembeyi sonradan beğenmedim geri göndermedim ben beyazı
onun dışında lekeli yerleri vardı ıslak bezle sildim çıktı
buradada bebek mağazaları kazıklıyor adamı
kayınvalidem 60 liraya kundak almış aynısını ebebekte 24,90 a buldum
bana diyor git mevlüt takımı bak
internetten alırım daha ucuza geliyor dedim bende
Ahahaa ballı sinir küpü tatlım benim :) Sana lafım yok , sen sinirleniyorsan birşeye haklısındır.Kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?