2015 Şubat Anneleri

Alemsin kiz. Icinde ergenlige girecek kiz resmen

O bayagi bi icinde tutmak istiyo benimle 1-2 gunu var aslinda :)
41 haftayi ebklese olur belki ama olamdi 14 subata gelir

yaws bu subatin14 unden once olan subat çocuguda sakat i$, sen dogum gunune diye hediye bakinca heryer normalin kaç mis kati para oluyor sevgililer gunu yuzunden

gerçi çocuga bisey olmaz kocasi karisi dusunsun bunu demi ilerde

Kundak nasıl bişey? Ben de kundak pattaniye almayı düşünüyorum da.

kiz aramiz 5 gun sen nasil bu kaadr doguma yakinsin ben anlamiyorum :))))))
sancim oldu ama gekdi geçti benim hiçç dogurmaya niyetim yok
sendemi bi gariplik var yoksa bendemiii

Slm kizlarrr fark ettim ki evim kalabalik olunca ben hic yememe icmeme dikkat etmiyorum.dogum sonrasi da kalabalik yollar gozukuyo bana.boylece kilo veririm heralde:)

canım sende bırazda olsa agrı sancı var bazen dıyorsun her an dogabılır. bızde belırtı olmadan korkuyoruzç
işte senınde son 18 gun bekle bakalım. neysekı işten ayrıldın
hazırlıkalrında tamamsa sakın sakın bekle.

Kızz Valla Yiyorum Hemde Öle Böle Değil Eşim Kızıyo Hatta Patlıcan Diye Hepi Topu 8 kg Aldım Ama Ben Hala Kusuyorum Hiç Kusmam Kesilmedi Günde 4-5 Kere Kusuyorum
o nedenmiş . ne kusması bu. bende kustum son zamanlarda bır ıkı kez ama o da refluden dolayı.
o bacaklar çöp sanki.
maşallah dıyorum ama çok kıskandım gerçekten.

Kızz Valla Yiyorum Hemde Öle Böle Değil Eşim Kızıyo Hatta Patlıcan Diye Hepi Topu 8 kg Aldım Ama Ben Hala Kusuyorum Hiç Kusmam Kesilmedi Günde 4-5 Kere Kusuyorum
birde benım doktorum da hamıleyken 30 kilo almış .
7/24 nutella yıyormus.
bana dıyor o yıyorum ama almıyorum dıyenler . yedıklerını zannediyorlar. bır görsen dıyor bır lokma yıyınce cok yedıklerını zannediyorlar.
doktor dedı valla ben bır sey demedım :))

Feyza her an doğum yapabilir pkaasss tan da önce :)

kusma değil ama mide bulantılarım geri geldi benimde
sabahları aşırı mide bulantısıyla uyanıyorum
Yok Kuzum Benim İlk Aylardan Beri Hiç Kesilmedi İlk Zamanlar 7-8 kere kusuyodum bide mide bulantısı koku hassasiyeti şimdi günde 4-5 kere oluyo ama mide bulantısı yok şükür

Ben ne hayaller kuruyodum. Çikolata yiyen annelerin bebekleri mutlu olurmuş diye okumuştum. Hergün çikolata yiyicem diyodum şeker çıkınca o da kaldı.

içimde ki ses sürekli bu hafta doğum yapacaksın diyor azıcık ağrılarım da var ama tam emin olmadan eşime söyleyemem kendisi pek bir panik de normal düşünen başka arkadaşlar var mi ?? ben adacayı ve hurma yiyorum sürekli ALLAH hepimize hayırlı doğmlar nasip eder inşALLAH

Yok Kuzum Benim İlk Aylardan Beri Hiç Kesilmedi İlk Zamanlar 7-8 kere kusuyodum bide mide bulantısı koku hassasiyeti şimdi günde 4-5 kere oluyo ama mide bulantısı yok şükür
ne çok istedim kusmayı ama kusmadım. nasıl bır mıde varsa.

Adaçayı niye? O zararlı olabilir hurma ye de onu kim dedi?

Hakikaten doktor da alemmiş :) rahatlamana çok sevindim.Ben de eşim de onu kullanmaya başladığımızdan beri uyku kalitemiz arttı.Hele ben geceleri nefes nefese uyanırdım ciddi rahatlattı.Allah bulandan razı olsun.

ya netten o kadar cok alısverıs yaptım kı dondurucudan tut,beyaz eşyaya,kıyafete,cocuk malzemelerine dünyanın seyını aldım..

ama kızımdada aynını yasadım..bebek arabası aldık teshır urunu yollamışlar..ıade edene kadar oyle cok ugrastırdılarkı..ettıkte noldu gerı gelen yıneteshır urunuydu..

sımdı oğlanın sansına 2 dır aynı seyı yıne yasıyoruz..esım gelıp goturucek kargoya..olmadı ıstanbula falan gıdıp bakıcam bebek magazlaarına..öff yaaa..

Bana şapka modeli lif modeli falan verin lütfen yapıyım biraz daha en azından hafta sonuna kadar.

ya hala ınanamıyorum doğum muhabbetlerıne gectıgımıze.
eşimin kuzenı hamıleymıs ıstıyordu olmuyordu. 8 haftalıkmış.
kalp sesını duyduk dedı. mıdesı cok bulanıyormuş.
Aman Allahım nasıl gözümde buyudu o süreç anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…