- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Kundak nasıl bişey? Ben de kundak pattaniye almayı düşünüyorum da.
kiz aramiz 5 gun sen nasil bu kaadr doguma yakinsin ben anlamiyorum :))))))
sancim oldu ama gekdi geçti benim hiçç dogurmaya niyetim yok
sendemi bi gariplik var yoksa bendemiii
Ay kasap önlüğünü çıkarıp gelse baribenım eşim asla yapmayın etmeyın demez. mahalledeki kasap gelse öpse öpebilirsin abiciğim der.
Hayırlısı olsun canm inşNst de yatiyorum suan kizlar sikildim size bakim dedim 3200 olmus benimki 5 subata tarihim netlesti benimde insallah su sedyede de belim kopcak az kaldi
Dergiden bakim akşam güzel varsa çekip atarım . Sen bi de derya Baykal ın int sitesine bak canmBana şapka modeli lif modeli falan verin lütfen yapıyım biraz daha en azından hafta sonuna kadar.
Gercekten daha neler gelcek basına oyya hala ınanamıyorum doğum muhabbetlerıne gectıgımıze.
eşimin kuzenı hamıleymıs ıstıyordu olmuyordu. 8 haftalıkmış.
kalp sesını duyduk dedı. mıdesı cok bulanıyormuş.
Aman Allahım nasıl gözümde buyudu o süreç anlatamam.
ya netten o kadar cok alısverıs yaptım kı dondurucudan tut,beyaz eşyaya,kıyafete,cocuk malzemelerine dünyanın seyını aldım..
ama kızımdada aynını yasadım..bebek arabası aldık teshır urunu yollamışlar..ıade edene kadar oyle cok ugrastırdılarkı..ettıkte noldu gerı gelen yıneteshır urunuydu..
sımdı oğlanın sansına 2 dır aynı seyı yıne yasıyoruz..esım gelıp goturucek kargoya..olmadı ıstanbula falan gıdıp bakıcam bebek magazlaarına..öff yaaa..
Bana şapka modeli lif modeli falan verin lütfen yapıyım biraz daha en azından hafta sonuna kadar.
Bence benim Kadından onda da var
Bacım ben bi doğurup gelim o vakit . Sonra da Kahpe bizanstaki gibi tarlaya gitcem :)))))Bütün gece alevlendim resmen uyuyamadım tam dalıyorum suyum gelmiş diye uyanıp Kalkıp tuvalete gidiyorum hep Islak hissettim kendimi ama bişey yok kabus yaşadım gece eşimde bende bu geceden bu günden korkuyoruz çünkü Perşembedün akşam konuşurkende söledi yarın doğurmazsan diğer Perşembe doğurcan ona göre diye o yüzden bu günü geçirmeye ant içtik ama göbeğimde resmen Aşağıya düşmüş karnımın üstü boş doğurcak olan varsa benden sıramı alsın cherish sana verdim sıramı
aNammm . pek sakın yazmışsın.
heralde böyle korkuyorum ama basımıza gelınce sakın karşılıyoruz.
Çaktırmadan doğacak bnm sıpa galibaaynen yaaa hangi doktora gitse bana onu överdi ama sonra kendiside bırakırdı
kız doğuracaksın galiba
Çaktırmadan doğacak bnm sıpa galibaaynen yaaa hangi doktora gitse bana onu överdi ama sonra kendiside bırakırdı
kız doğuracaksın galiba
bnm de bulanıyor yakusma değil ama mide bulantılarım geri geldi benimde
sabahları aşırı mide bulantısıyla uyanıyorum
Sekerin var mi? Benim var diye yiyemedimBende 9kilo aldım bakalm 2haftada kaç kilo alırım daha
O hiç belli olmaz cnm bana doktor iki haftadır sabret dedi geçen hafta haftaya belki doğuma gelirsin dedi hatta hazırla artık ihtiyaçlarını tamamla dedi bebek kanala girmiş rahim ağzın kısalmış dedi bı hafta diyorki dalga geçer gibi ooo en az 10 günü var daha gelmeye niyeti yok . Geçen hafta yakın demiştiniz dedim bi kaldı düşündü yok dedi o yüzden şartlanma belli olmuyor sancım falanda vardı hattaÇaktırmadan doğacak bnm sıpa galiba
Çaktırmadan doğacak bnm sıpa galiba
Manda yoğurdu yedimdi ben, doğırmam bence bgn :) daha var
Valla cok acaip her an her sey olabilir :) 30 undan sonra bekliyoruz dedi doktor ama ne bilim leke görünce .? Pek de görmemezlikten geldim , ilk olsa Hemen hast koşardım onlar da serum takardı fln almiim bu seferO hiç belli olmaz cnm bana doktor iki haftadır sabret dedi geçen hafta haftaya belki doğuma gelirsin dedi hatta hazırla artık ihtiyaçlarını tamamla dedi bebek kanala girmiş rahim ağzın kısalmış dedi bı hafta diyorki dalga geçer gibi ooo en az 10 günü var daha gelmeye niyeti yok . Geçen hafta yakın demiştiniz dedim bi kaldı düşündü yok dedi o yüzden şartlanma belli olmuyor sancım falanda vardı hatta
Benm koca almıştı 4 aylık hamileydim bi çanak yedim, sonra duydum ben de, hurafe dedim ama doktor da demiş ole mi :))) . Manda stylllbizim komşu gibi bulaşık yıkarken doğurmuştu sende kaş aldırırken doğurmada
ya manda yoğurdunun özelliği neymiş
bir arkadaş vardı günü geçtiği halde doğuramamıştı doktoru manda kaymağı mı yedin demiş ona
sen kuaförde mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?