Ahahaa ballı sinir küpü tatlım benim :) Sana lafım yok , sen sinirleniyorsan birşeye haklısındır.Kuzum benimBen yalnızca annem ve ablama sinir olmam. Kocam dahi cok abartmasın yani hepsine sinirim :)
hoşgeldin canım
evine yerleşmişsin , bunu da atlattın ne güzel
benim de sata göre 25 şubat ama benimki de 1 mart görünüyor kağıtta
dr bişey demedi hiç sace karın çevresi 3 gün geride ama önemli değil
2 haftadan fazla olursa fark o zaman sorun oluyor dedi
benım eşim asla yapmayın etmeyın demez. mahalledeki kasap gelse öpse öpebilirsin abiciğim der.Eşleri tembihlesekte elletmeseler canım. Bende düşünüyom hep bunlarıda deli dersiniz diye yazmıyom :)
ahaa cok guldum. Belki de gosyeriyolardir sifir km seyiievet hep kendisi biliyor sanki
ilk zamanlardan beri bana bence fetol eko çektirmelisin ben çektirdim bence ayrıntılı ultrasonu olan birine gitmelisin ben öyle yapıyorum
yahu banane naparsan yap ben memnunum halimden
off gıcık
banada sen çok çatlarsın zayıfsın zaten dedi ama kendisi çatlamış maşallah bende tık yok
yok benimkinde gözü var
birinin oğluda mevlüt yaptım yeni evlendiğimde
siyah cam sehpamın üzerinde taşlarla oyun oynarken baştan aşağı çizmiş
anneside aman oğluma ne kadar uslu oturuyor diye seviniyordu
mecbur bırakıyorlar insanı zorla
sıfır km olduğunu ondan ve eşinden başka kim biliyormuş
erkek çocuklarına söylenen göster amcalara pipini sözünü mü uyguluyorlar acaba
sağolsun benden fırça yiyince mantıklı bi mazeret buluyor
ben dus alma derdindeyim sut cogalsin diye annem pesimde pervane. O foto cekindi. Sonra giyindim geldim ben cekindim. Onunkileri de sildim gitti hahayyYa bebeklerimizi bizimle rahat bıraksınkar bir ya.Gerçekten çıldırmamak elde değil.Ne demek eve gelince kaptı da foto çektirdi.Ben de başladım şimdi odada dokunup öpmeye kalkanlar olduğunda nasıl bağıracağımı düşünmeye.Eşime de anneme de tembihledim kimseye elletmek yok diye, ne münasebet ya.
Ana aynı benHayatım bana kalsa da bebek 40 i çıkınca aricam =))) basimda insan sevmiyorum
çıkınca kafasında otlar oluyorya ondan öyle demısler sanırım. canım cektı sımdı.Pürçüklü güzel isim bulmuşlar gerçekten. Topraktan çıkınca Görüntüsü Öyledir herhalde
Sağol cnm dün rahatça uyudum kırmızı değil ama o daha iyimiş reklamda duydum bitünce ondan alırım tatlm iyi ki söylemişsin valla bugün doktora söyledim evet kullan diyor bende kullanıyorum. Tövbe estağfirullah niye şimdiye kadar söylemedin o zaman? Nefes alamıyordum yaNaptın canım kullandın mı?inşallah işine yaramıştır.Özellikle kırmızısını tavsiye ediyorum.
bazı kadınlar annelık yapmak ıcın bazı kadınlar kadınlık yapmak ıcın doguyorlar sankı.. yanı kadınlık yapmak ısteyen ıcın, cocugu uğruna çatlaklarının oluşması,kılo alması,vajınal bölge genıslemesı gıbı abuk sabuk seyler hayat memat meselesı..
annelık sıfatıyla doğan kadın, 100 kılo olsada vücudunda yaralar çıkana kadar yataklarda yatmak zorunda kalsada estetikten zerre kadar payını almamış olsada evladı ıcın herseyın en doğalını en guzelını (kendı canını düşünmeden)göze alır..
kımısı evlada kımısı kocaya hızmetı baz alıyor garıp.. kadın resmen gece gunduz vajinal bolgesını kafaya takarak yasıyor...
off degısık karmaşık ınsan rıtüelleri..bır kadını anlamak cıdden ımkansız
Kız senin Göbek nerdeBayadır resim yüklemiyodum
hangı kadın kv mı geldı..yoksa lıcthı vakası sende demı var..?
Ay nisaninmi geldi kuzu akintiyla berabermi ara doktorunu cnmKahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
Bende Diyarbakır Memorial a gidiyorum. Senin Dr kimBen Diyarbakırdayım canım ama bu uygulama benim hastanemle alakalı,Memorial hastanesine gidiyorum,paramla rezil olmuyorum :))
Varım yoğum bu işdeKız senin Göbek nerde
Kız geliyomu yoksa bebek git yol kaşını bıyığınıKahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
Haha bi kendime baktım bi senin göbeğeVarım yoğum bu işdeminnak kızım manken olcak galiba çıtı pıtı
Ben Diyarbakırdayım canım ama bu uygulama benim hastanemle alakalı,Memorial hastanesine gidiyorum,paramla rezil olmuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?