2015 Şubat Anneleri

sağol canım..
dr banada bişey demedi herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi
ama kağıtta tarih geri olunca sorayım dedim
dr genelde sat tarihini baz alıyor
birdahaki kontrolde yine geri cıkarsa bi sorayım

ahaa cok guldum. Belki de gosyeriyolardir sifir km seyii

ben dus alma derdindeyim sut cogalsin diye annem pesimde pervane. O foto cekindi. Sonra giyindim geldim ben cekindim. Onunkileri de sildim gitti hahayy

Naptın canım kullandın mı?inşallah işine yaramıştır.Özellikle kırmızısını tavsiye ediyorum.
Sağol cnm dün rahatça uyudum kırmızı değil ama o daha iyimiş reklamda duydum bitünce ondan alırım tatlm iyi ki söylemişsin valla bugün doktora söyledim evet kullan diyor bende kullanıyorum. Tövbe estağfirullah niye şimdiye kadar söylemedin o zaman? Nefes alamıyordum ya

Maalesef bu gelişmemiş ülkelerde kadınların sorunu. Kadının pek bir söz Hakkı yok sadece hizmet için kullanılıyor. Bizim ülkemiz de iyice batıyor işte gelişeceğine.

Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
Ay nisaninmi geldi kuzu akintiyla berabermi ara doktorunu cnm

slm kızlar dun son dr kontrolumuzude yaptırdık haftaya son kez sadece nst alınacak sonrakı haftaya ayın 6 sında dogum ınsallah dun ebeler bıraz tedırgın oldu korkuttu benı bebegımın kalp atısları 200 u buldu bazen gectı sonucu druma gosterdım sıkıntı yok cok aktıf bır bebek cok harektlı aslında bu haftalarda daha yavas hareket eder dedı sancım cıkmadı ama bel agrısı basladı 2 gundur artık gelısımını buyuk olcude tamamlamıs masallah kızıma 3 kg olmus ben 6 sına verıyorum tarıhı ama kendısı her an gelebılır dedı bası yerlesmıs ıyıce suyun gelır yada kanaman olursa hemen gel dedı bakalım hayırlısıyla gelsın ınsallah heyecanla beklıyorum safak 14

Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
Kız geliyomu yoksa bebek git yol kaşını bıyığını

off yaa cok moralım bozuldu..
n11 den sepet besıt sıparısı verdım bekle bekle 3 haftagelmedı kargo..MNG kargonun darıca subesı ndekı mallar yüzünden elımıze gelmeden gerı gıttı besık..ustune ustuk besıgı 4taksıtle almıştık ıade ucretınıde 4 taksıtle 4 ayda odeyeceklermıs

neyse dedık ...dun gıttıgıdıyor dan yıne besık sıparısı verdık..bugun geldı..açtım kı kolıyı sok oldum..yeryer lekelenmıs deforme olmuş,gosterılen urunle alakası olmayan kıytırık bırsey gelmıs..kuması tul gıbı ..yıne ıade ıslemı başlattım..esım eve gelsın gerı goturucek kargoya verecek ıade edecek..

ugras dur ısın yoksa..burası kucuk bır yer 1 tane bebekmagazası var,onlarda saolsunlar bunu cok güzel adam kazıklayarak kullanıyorlar.

bebe doğacak yatacak yerı yok yaacok canım sıkıldı..benmı bahtsızım normal mı bunlar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…