2015 Şubat Anneleri

Bütün gece alevlendim resmen uyuyamadım tam dalıyorum suyum gelmiş diye uyanıp Kalkıp tuvalete gidiyorum hep Islak hissettim kendimi ama bişey yok kabus yaşadım gece eşimde bende bu geceden bu günden korkuyoruz çünkü Perşembe dün akşam konuşurkende söledi yarın doğurmazsan diğer Perşembe doğurcan ona göre diye o yüzden bu günü geçirmeye ant içtik ama göbeğimde resmen Aşağıya düşmüş karnımın üstü boş doğurcak olan varsa benden sıramı alsın cherish sana verdim sıramı

bende elim butun gece yokladı suyum geldı dıye.
üşüttüm cidden hep ıslak orası. üstümü bile örtmüyorum terleyip ıslak sanırım dıye.

ooo maşallah size. oğlumda muhtemel tarih 20 temmuzdu dr 6 sından sonra her an olabilir dedi 7 sinde suyum geldi biliyor bu dr lar

Şanssızlık olmuş sadece. Vardır bunda da bir hayır canım.

Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
aNammm . pek sakın yazmışsın.
heralde böyle korkuyorum ama basımıza gelınce sakın karşılıyoruz.

bende elim butun gece yokladı suyum geldı dıye.
üşüttüm cidden hep ıslak orası. üstümü bile örtmüyorum terleyip ıslak sanırım dıye.
Bendede başladı o işte hep açık üstüm eşim bağırıyor üşütcen diye hem terleme korkusu var hemde sıcaklanıyorum kız biz senle en son doğurcaz he bide litch bu arada şaka maka ayın 23 ünden sonra olsun dedin vergi dedin bak istediğin oldu ama en azından günün belli ben belirsizlikten hergün bugün doğururmuyum demekten sıkıldım

talihsizlik olmuş yoksa beşik kısmetinizde yokmu?
n11 i bilmem ama gittigidiyordan alışveriş yaparken satıcının alışveriş yorumlarını mutlaka oku az cok fikir sahibi olursun
bazıları hiç dikkat etmiyor kargoya

Nst de yatiyorum suan kizlar sikildim size bakim dedim 3200 olmus benimki 5 subata tarihim netlesti benimde insallah su sedyede de belim kopcak az kaldi
yan yatıyorum ben .kolumu koyuyorum başımın altına uyku pozisyonuna gecıyorum.

Bence birkaç kere kanama gördüğü için öyle sakin.
belkide. bende bazen dıyorum bir akıntı falan olunca bu sefer kesın kanama oldu dıye gıdıp bakıyorum bır sey yok.
hala şu oncekı olayların etkısını atamadık. neysekı Allahıma bin şükür sorunsuz hamılelık gecırdık yoksa üşütüp gıderdık.

aynen yaaa hangi doktora gitse bana onu överdi ama sonra kendiside bırakırdı

Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum

kız doğuracaksın galiba

ya Allah aşkına gidin başımdan. çok sinir oluyorum size.
yavrum neden yemedınız. ?
Kızz Valla Yiyorum Hemde Öle Böle Değil Eşim Kızıyo Hatta Patlıcan Diye Hepi Topu 8 kg Aldım Ama Ben Hala Kusuyorum Hiç Kusmam Kesilmedi Günde 4-5 Kere Kusuyorum

n11 den şikayetçi olan sendin değilmi
en başından beri sorun çıkarıyorlardı sana
bende beşiği gittigidiyordan aldım
pembe istedim beyaz gelmiş ama iyide olmuş pembeyi sonradan beğenmedim geri göndermedim ben beyazı
onun dışında lekeli yerleri vardı ıslak bezle sildim çıktı
buradada bebek mağazaları kazıklıyor adamı
kayınvalidem 60 liraya kundak almış aynısını ebebekte 24,90 a buldum
bana diyor git mevlüt takımı bak
internetten alırım daha ucuza geliyor dedim bende

23 ten önce çıkamam karne günü o zaman karneyi alıp çıkmak mı lazım erken gidip yükte olmak istemiyorum ablama gidicem mecbur 2 çocuk 2de biz Rabbim kolaylık versin sıkıntılı işler
anliyorum canim da senin durumun degisik ama, keyfi sezeryan beklesen kal orda normal dogur bile derdim ama 2 sezerryandan sonra ba$ka $ansin yok, e sartlar guzel deil diyorsun,yapacak bisey yok , oda senin ablan sonuçta yuk olmazsiniz, elinden geleni yaaprsin yuk olmamak için, ( alisveris vs konusunda , için rahat etsin diye diyorum onuda )
bnce cuma gunu karneleri alip yola çikin ..

dün gece rüyamda hapşururken doğurduğumu gördüm
hastaneye gidememişiz eşim sağlık ocağındaki ebeyi getirmiş eve
-ikinci ıkınmada doğurdum bebeği
ebe bunca yıllık meslek hayatımda senin kadar kolay doğum yapanını görmedim dedi
sabah uyandım annem göbeğin yine düşmüş aşağı dedi
doktora gidecekti annem rüyamı anlattım doktora gidemiyor
dedim git ben doğurana kadar sen gelirsin

Kızz Valla Yiyorum Hemde Öle Böle Değil Eşim Kızıyo Hatta Patlıcan Diye Hepi Topu 8 kg Aldım Ama Ben Hala Kusuyorum Hiç Kusmam Kesilmedi Günde 4-5 Kere Kusuyorum

kusma değil ama mide bulantılarım geri geldi benimde
sabahları aşırı mide bulantısıyla uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…