ya Allah aşkına gidin başımdan. çok sinir oluyorum size.Bayadır resim yüklemiyodum
bende elim butun gece yokladı suyum geldı dıye.Bütün gece alevlendim resmen uyuyamadım tam dalıyorum suyum gelmiş diye uyanıp Kalkıp tuvalete gidiyorum hep Islak hissettim kendimi ama bişey yok kabus yaşadım gece eşimde bende bu geceden bu günden korkuyoruz çünkü Perşembedün akşam konuşurkende söledi yarın doğurmazsan diğer Perşembe doğurcan ona göre diye o yüzden bu günü geçirmeye ant içtik ama göbeğimde resmen Aşağıya düşmüş karnımın üstü boş doğurcak olan varsa benden sıramı alsın cherish sana verdim sıramı
slm kızlar dun son dr kontrolumuzude yaptırdık haftaya son kez sadece nst alınacak sonrakı haftaya ayın 6 sında dogum ınsallah dun ebeler bıraz tedırgın oldu korkuttu benı bebegımın kalp atısları 200 u buldu bazen gectı sonucu druma gosterdım sıkıntı yok cok aktıf bır bebek cok harektlı aslında bu haftalarda daha yavas hareket eder dedı sancım cıkmadı ama bel agrısı basladı 2 gundur artık gelısımını buyuk olcude tamamlamıs masallahkızıma 3 kg olmus ben 6 sına verıyorum tarıhı ama kendısı her an gelebılır dedı bası yerlesmıs ıyıce suyun gelır yada kanaman olursa hemen gel dedı bakalım hayırlısıyla gelsın ınsallah heyecanla beklıyorum safak 14
off yaa cok moralım bozuldu..
n11 den sepet besıt sıparısı verdım bekle bekle 3 haftagelmedı kargo..MNG kargonun darıca subesı ndekı mallar yüzünden elımıze gelmeden gerı gıttı besık..ustune ustuk besıgı 4taksıtle almıştık ıade ucretınıde 4 taksıtle 4 ayda odeyeceklermıs
neyse dedık ...dun gıttıgıdıyor dan yıne besık sıparısı verdık..bugun geldı..açtım kı kolıyı sok oldum..yeryer lekelenmıs deforme olmuş,gosterılen urunle alakası olmayan kıytırık bırsey gelmıs..kuması tul gıbı ..yıne ıade ıslemı başlattım..esım eve gelsın gerı goturucek kargoya verecek ıade edecek..
ugras dur ısın yoksa..burası kucuk bır yer 1 tane bebekmagazası var,onlarda saolsunlar bunu cok güzel adam kazıklayarak kullanıyorlar.
bebe doğacak yatacak yerı yok yaacok canım sıkıldı..benmı bahtsızım normal mı bunlar anlamadım
ben topuna.Ben yalnızca annem ve ablama sinir olmam. Kocam dahi cok abartmasın yani hepsine sinirim :)
aNammm . pek sakın yazmışsın.Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
Bendede başladı o işte hep açık üstüm eşim bağırıyor üşütcen diye hem terleme korkusu var hemde sıcaklanıyorum kız biz senle en son doğurcaz he bide litchbende elim butun gece yokladı suyum geldı dıye.
üşüttüm cidden hep ıslak orası. üstümü bile örtmüyorum terleyip ıslak sanırım dıye.
n11 den sepet besıt sıparısı verdım bekle bekle 3 haftagelmedı kargo..MNG kargonun darıca subesı ndekı mallar yüzünden elımıze gelmeden gerı gıttı besık..ustune ustuk besıgı 4taksıtle almıştık ıade ucretınıde 4 taksıtle 4 ayda odeyeceklermıs
neyse dedık ...dun gıttıgıdıyor dan yıne besık sıparısı verdık..bugun geldı..açtım kı kolıyı sok oldum..yeryer lekelenmıs deforme olmuş,gosterılen urunle alakası olmayan kıytırık bırsey gelmıs..kuması tul gıbı ..yıne ıade ıslemı başlattım..esım eve gelsın gerı goturucek kargoya verecek ıade edecek..
ugras dur ısın yoksa..burası kucuk bır yer 1 tane bebekmagazası var,onlarda saolsunlar bunu cok güzel adam kazıklayarak kullanıyorlar.
bebe doğacak yatacak yerı yok yaacok canım sıkıldı..benmı bahtsızım normal mı bunlar anlamadım
aNammm . pek sakın yazmışsın.
heralde böyle korkuyorum ama basımıza gelınce sakın karşılıyoruz.
yan yatıyorum ben .kolumu koyuyorum başımın altına uyku pozisyonuna gecıyorum.Nst de yatiyorum suan kizlar sikildim size bakim dedim 3200 olmus benimki 5 subata tarihim netlesti benimde insallah su sedyede de belim kopcak az kaldi
belkide. bende bazen dıyorum bir akıntı falan olunca bu sefer kesın kanama oldu dıye gıdıp bakıyorum bır sey yok.Bence birkaç kere kanama gördüğü için öyle sakin.
ayyy aynı benim kiaynı hastaneye gidiyoruz farklı dr lar. onun dr fetal eko çektirmiş ayrıntılı için başka bir hataneye göndermiş birdde üzerine bir sürü paa vermiş. bana sordu seninki ayrıntılıya göndermedi mi diye yok dedim benim dr um kendisi ayrıntılı baktı dedim şaşırdı fetali sordu yok dedim onun dr daha iyiymiş gibi geliyor kendisine. oysaki benim gittiğim dr hastanenin kurucularından ayrıca oğlumda da aynı dr a gittim tecrübesine çok güveniyorum. birgün patladım bu kadar pimpirikli olma diye.
birde annesi gelmiş bana akıl veriyor. neden özel hastanede doğum yapıyormuşum devlet daha iyi diyor. git kendi kızına söyle akıl ver. sanane benden yahu
Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
Kızz Valla Yiyorum Hemde Öle Böle Değil Eşim Kızıyo Hatta Patlıcan Diye Hepi Topu 8 kg Aldım Ama Ben Hala Kusuyorum Hiç Kusmam Kesilmedi Günde 4-5 Kere Kusuyorumya Allah aşkına gidin başımdan. çok sinir oluyorum size.
yavrum neden yemedınız. ?
anliyorum canim da senin durumun degisik ama, keyfi sezeryan beklesen kal orda normal dogur bile derdim ama 2 sezerryandan sonra ba$ka $ansin yok, e sartlar guzel deil diyorsun,yapacak bisey yok , oda senin ablan sonuçta yuk olmazsiniz, elinden geleni yaaprsin yuk olmamak için, ( alisveris vs konusunda , için rahat etsin diye diyorum onuda )23 ten önce çıkamam karne günü o zaman karneyi alıp çıkmak mı lazım erken gidip yükte olmak istemiyorum ablama gidicem mecbur 2 çocuk 2de biz Rabbim kolaylık versin sıkıntılı işler
hahahahha ben doguracagin gun sandim kiz :))))))))))17 Şubat benim doğum günüm ama
Kızz Valla Yiyorum Hemde Öle Böle Değil Eşim Kızıyo Hatta Patlıcan Diye Hepi Topu 8 kg Aldım Ama Ben Hala Kusuyorum Hiç Kusmam Kesilmedi Günde 4-5 Kere Kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?