2015 Şubat Anneleri

Ya ben artik devletteki şeylere De inanamaz guvenemez oldum o kadar sancı ya Nasil açılma olmazmış acaba ilgilenmiyorlar mi tam olarak
yok o konuda dr uma cıdden guvenıyorum..ozel hastaneye gıtmısım gıbı ılgılenıyor,monıtorde gosterıyor bılgı verıyor,sakin,ılımlı,ılgılı bır kadın ..hemen alelacele basından savmıyor..kı devlete gıtmemın tek sebebı de yıne drum..hamdolsun ımkanım var..ama dr um ıcın saatlerce sıra bekleyip yıne ona muayene oluyorum bırdebızım burdakı ozellerle alakalı cok laf soz var pek güven telkın etmıyorlar yanı

Bayanlar sancı nasıl bişey yaaa
Yaklaşık iki saattir adet sancısı cekiyorum karnım kasılıyo sancı gelip gidiyo diyolar benimki gitmiyo birde midem bulanıyo

Benm kızı bırakmak için yer sorunum yok şükür de ben de dogum olduktan sonra hastanede kalicagimiz gece kızım da bizle mi kalsa diyorum. Bugüne kadar hiç ayri kalmadik gece öyle simdi bebek oldu terkedildim hissi de olmasin biraz bilmiş bisey benmki kolay ikna da olmaz napsam ki bu konuda

Bayanlar sancı nasıl bişey yaaa
Yaklaşık iki saattir adet sancısı cekiyorum karnım kasılıyo sancı gelip gidiyo diyolar benimki gitmiyo birde midem bulanıyo

Dakka bakmıyor musun iki kasilma arasi dk icin süre tut kasilmanin uzunluğnu da hesapla süre olarak. Yatip dinlnce de geçmiyor ise dra danis canm

Heyy maşallah sen gece çok zor uyuyosundur varya ben bi lokmacık karınla sağdan sola dönerken ölüyom
Yok canım çok kolay uyuyorum çok şükür,beni dönerken çatı ağrısı zorluyo,kemiklerim kütürdüyo resmen.. Ayakta olmadıktan sonra göbeğimden şikayetim yok :)))

Nts sancı düzeyini nerden görüyosunuz ? Üstte kalp atışı altta bi sayı daha çıkıyo omu sancı aralığı bende hep 7-9 aradı çıktı dr hiç sancın yok dedi

O benimle aynı ama diyorki 44 haftalık doğurmak istiyormuş. İçerde büyütecek.

Eee doğum.gününe denk gelseydi harika olurdu cidden neyse ama d. Gününe kadar büyümüş palazlanmis olacak bebis öyle disunelim

Ya mattika okuyorum yazılarını yorum yapmayim diyorum kendimi tutamıyorum.neden geliyorlar yardım için mi?,yardim içinse hani yardim nerde?? Doğuma az kala gelip hamile kadina bu kadar yük olmak da herhalde sadece bizim millete mahsustur.seviyoruz mu nefret mi ediyoruz belli değil cidden.bi dogurursun hurraaaa millet dolar eve.ufacik bebeği kucajtan kucağa kucaktan kucağa taşırlar.openi mi ararsın yok ben yüzünden öpmek elinden öperim diyeni mi..kardeşim hiçbir yerinden öpme. Gelirler yaş bi mutlu anını yasayamazsin bebeğini emziremezsin dahi erkekler bile mal gibi çıkmazlar dışarı.güya bebege ve sana gelmişler ama durumunu düşünen yok? Cay isterler çorba isterler yemek isterler.. Bunlara da kimse on ayak olmaz kalkar yine sen yaparsın.lohusaligi filan geçtim,acıyı sanciyi geçtim,ortada ufacık bi bebek varken anne enerjisini sadece bebeğine harcamali,cay getir gotur,arada bağlantısız saçma muhabbetler... Ev gezmesine gelinmiş sanki.neden boyleyiz neden anlayışlı değiliz neden insankara değer vermiyoruz..değer verilse gerçekten bunlar yaşanmaz,kızımın doğumunda herkes aç gelmiş bizim evde yemek yendi.çok ilginç halbuki ben kızımı gece sancilandkm sabah dogurdum.hastaneye de kimse gelmedi bu kadar insan aksama kadar Nasil aç kalıp bizim evde yemeğe karar verildi anlamıyorum? Kaçıncı doğum olursa olsun yeni bebege,yeni düzene alışmak zaman isteyen Bisey ama maalesef o şansı vermiyorlar iste rahat birakmiyorlar insani.

off bu benim de kabusum. ama ben diyecem özellikle eşime tembihleyecem o desin. öpmeyelim o daha çok küçük diye. düşüncesiz tiplerin kırılması değil de benim yavrumun sağlığı daha önemli.

Kabuklu ceviz eşim kırdı kırdı koydu önüme valla bilmiyorumki.ama kızımla eşimde yedi horul horul uyuyolar maşallah.korktum bebektede hareket yoktu dürte dürte uyandirdim bi iki vurdu gitti

Ee canım şimdi Nasil oldun Bisey yazmamissin?

Eee doğum.gününe denk gelseydi harika olurdu cidden neyse ama d. Gününe kadar büyümüş palazlanmis olacak bebis öyle disunelim
Ayy benim salak kocamda dün akşam doğum Gününü kızımla bir kutlucam dedi o bize en güzel hediye dedi Ağladım durdum bunu yazarken bile tutamadım kendimi :-(

Ayy benim salak kocamda dün akşam doğum Gününü kızımla bir kutlucam dedi o bize en güzel hediye dedi Ağladım durdum bunu yazarken bile tutamadım kendimi :-(

Neden salak dedin ki eşine anlayamadım

allah allahhh
niye doktorum bana birşey demedikiiii
neyse dikkat ederiz ama pazartesi mutlaka sorucam

Gebelik sürsince rahim ağzında oluşan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkaç olarak adlandırılır. Bu tıkaç bebeği dış etkenlerden korur, enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür. Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir.
Boyle yaziyor. Belki korunarak cinsel iliskiye giriyorsaniz enfeksiyon kapma riski duser. Canm senin nisan geldiyse az kaldi doguma demek.

Epidurali kullanacağımız zaman iki gün önceden iğneyi bırakıcakmışız canım.

Litchi ve temmuzz kızlar sizin iğne kaçlık hibor 3500 0,2 kullanıyorum ben ya siz?
Düzelir dimi Düzelsin benim kuzum iki büklüm olmuş içim gitti öle görünce bide sakın pozisyonu değiştiriyim diye bişeyler yapma çok tehlikeli dedi
Sende benim gibi havadan nen kapıyosun herşeyi kafaya takıyoruz bir doğursak Allahın izniyle sağlıkla rahatlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…