yok o konuda dr uma cıdden guvenıyorum..ozel hastaneye gıtmısım gıbı ılgılenıyor,monıtorde gosterıyor bılgı verıyor,sakin,ılımlı,ılgılı bır kadın ..hemen alelacele basından savmıyor..kı devlete gıtmemın tek sebebı de yıne drum..hamdolsun ımkanım var..ama dr um ıcın saatlerce sıra bekleyip yıne ona muayene oluyorumYa ben artik devletteki şeylere De inanamaz guvenemez oldum o kadar sancı ya Nasil açılma olmazmış acaba ilgilenmiyorlar mi tam olarak
Bayanlar sancı nasıl bişey yaaa
Yaklaşık iki saattir adet sancısı cekiyorum karnım kasılıyo sancı gelip gidiyo diyolar benimki gitmiyo birde midem bulanıyo
Yok canım çok kolay uyuyorum çok şükür,beni dönerken çatı ağrısı zorluyo,kemiklerim kütürdüyo resmen.. Ayakta olmadıktan sonra göbeğimden şikayetim yok :)))Heyy maşallah sen gece çok zor uyuyosundur varya ben bi lokmacık karınla sağdan sola dönerken ölüyom
İnş. CnmOle kalmak zorunda değil sonuçta , germe kendini. Değişir annesi düzelir inş
ooo hadi kızlar bu hafta doğumlar artacak gibicherish sana derken ben gitcem galiba belime Bıçak sokuyolar
O benimle aynı ama diyorki 44 haftalık doğurmak istiyormuş. İçerde büyütecek.
Gunaydin. Ne bicim gunse. Hamile kadinin evine boyle toplanilmaz. Sabah wc ye gidemedim kuyruktan. Zaten kabizim o an gitmmeyince hic gidemiyorum. oturdum agliyorum. Evi de pislik goturmus bir supurge acan yok. Wcleri ben yaptim dun. Aksam surekli oturmaktan gece surekli uyandim bacaklarim agridi.
Bunlar simdi gitse bile dogumda yine doluscaklar. Benim evimde beni dusunmeyen insan istemiyorum. 6 yillik evliligimde esimle sadece bu konu yuzunden kotu kavga ettik, ona da birsey demiyorim doguma 3 kala kavga hic cekemem. Ama yaziktir yaa. Gorumcemin oglu da geldi onun caninin.istedigi pisecek benim canim.disardan birsey istiyor yiyemedim bile. Keske izin fln aktarmasaydim.
Bende bu ara şuna taktım.
Ben böyle değildim yeni çıktı bu.
Şimdi hastane odasına herkes çocuklarınıda getirecek. Çocuklar bebeğin orasını burasını elleyecek,mıncıklayacak ve öpecekler. Kimse çocuklara yapma demeyecek.
Off civcivlerini koruyan tavuklar gibi olduk.
Ben doğurmayım diye inat ediyom o gelcem diye resmen ayağı ağzımdan çıkcak öle ikritiktiooo hadi kızlar bu hafta doğumlar artacak gibi
Kabuklu ceviz eşim kırdı kırdı koydu önüme valla bilmiyorumki.ama kızımla eşimde yedi horul horul uyuyolar maşallah.korktum bebektede hareket yoktu dürte dürte uyandirdim bi iki vurdu gitti
valla ben izne ayrılayım ufak tefek işlerim bitsin son haftaya kadar beklemesine gerek yok gelebilir yaniBen doğurmayım diye inat ediyom o gelcem diye resmen ayağı ağzımdan çıkcak öle ikritikti
Ayy benim salak kocamda dün akşam doğum Gününü kızımla bir kutlucam dedi o bize en güzel hediye dedi Ağladım durdumEee doğum.gününe denk gelseydi harika olurdu ciddenneyse ama d. Gününe kadar büyümüş palazlanmis olacak bebis öyle disunelim
Ayy benim salak kocamda dün akşam doğum Gününü kızımla bir kutlucam dedi o bize en güzel hediye dedi Ağladım durdumbunu yazarken bile tutamadım kendimi :-(
Kız kötü anlamda değil hani böle severken dersin ya bazen öle severim ben onu :)Neden salak dedin ki eşine anlayamadım
allah allahhh
niye doktorum bana birşey demedikiiii
neyse dikkat ederiz ama pazartesi mutlaka sorucam
Merakla bekliyorumBi aksilik olmazsa normal inşallah,öyle olursa canlı yayın yapıcam topikte :))
Epidurali kullanacağımız zaman iki gün önceden iğneyi bırakıcakmışız canım.
çok önceden anlatmıştı zaten şimdi ne dinliyorum nede anlattırıyorum
hmile değilken insan hevesli oluyor nedense
kimse kimsenin yaşadıgını yaşayacak değil
başımıza ne gelecek bilmiyoruz
dua edelim hayırlısı olsun
normal doğum mu sezeryan mı olacak senin
ben doktora sezeryanı sordum genel yapmıyoruz epidural yapıyoruz dedi
iğneyi doğuma kadar diyor başka biey demiyor bu defa sorayım belli bir gün saati var mı diye
birde şu gecen haberlerde cıkan epidural hadisesinden sonra aklım iyice karıştı korkmaya başladım
Sende benim gibi havadan nen kapıyosun herşeyi kafaya takıyoruz bir doğursak Allahın izniyle sağlıkla rahatlıcazDüzelir dimiDüzelsin benim kuzum iki büklüm olmuş içim gitti öle görünce bide sakın pozisyonu değiştiriyim diye bişeyler yapma çok tehlikeli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?