2015 Şubat Anneleri

gitme imkanin yoksa oturup dua etmekden baska çare yok o zaman canim,gelmez insalalh bekler senin oraya avrmani
ama buyuk bi risk aliyorsun tabi,10 saaat yol az deil : (
Aynen canım inşallah bekler bakalım hayırlısı artık

normal dogumıcın çabalayıp ta bebegı kanala gırmeyen olursa denesın arkadaşlar..
(alıntı)
Benim acilmam tamamen olmasina ragmen bebegimin basi asagi inmemisti. Eger 1-2 saate kadar inmezse dr sezaryene alicam dedi. Ebe hemsirem yanima geldi sen beni dinle sancin geldikce ikin yoksa sezaryene alicaklar dedi. Kadin 40 kusur yasinda tecrubeli... Ben onu dinledim ve yarim saat icinde doguma aldilar toplasan 5 dk icinde normal dogum yaptım.

kızlaaarr karnımda üşütmüşüm gibi ağrı var sürekli ama aralıklı değil böle bişi doğum sancısı olabilir mi ?
İçerde oğlum sürekli hareket halinde ve aşağıya acayıp baskı var ve alttan şeyime iğneliyor kanalamı iniyor yoksa doğurcam mı çok garip bişiler oluyor bana napmalıyım öle aralıklı adet ağrısı gibi gelip giden bişi yok ama kasık kemiklerim ağrıo ara ara garip bişiler oluyor içerde yukardan poposunuda kaburgama ittiriyor aşağı kanalamı girmeye çabalıyor acaba ?

yok ama bi kaç gun önce vajinal muayne olmuştum ondan mı acaba ya olabilir bak

olabilir bence
tahriş falan olduysa ve sen bunun farkında değilsen ondan olmuş olabilir devamı gelmiyorsa

Kalıplı istiyorsun değil mi, oylesinden ben de görmedim , taktım benmkilerle Üçgen oluyor memeler :) evde takarım anca

aynen yaa azıcık büyük göstersin istiyorum misket limonu kadarcıklar sütyen yokken hepten kayıplar

Bunu ben de dusunuyorum. Sabahtan flndogarsa o gece oglum yanimiza klir mi ki. ya da biz yatmadan ciksak

ogluma bakmaya geldi kv. Izin aktardim boylece. Ama okul bitti yarin bir saat gidip gelcem karne dagitmaya. Yarin aksama gidecegine kp ve diger kisiler toplandi. Oglum cok mutlu onlarla vakit gecirdigi icin ama ben mutsuzum. Bugun hava iyiydi az gezdim alisveris yaptim da iyi oldum biraz.
Dogumda gelmeyin diyorum en az 10 gun sonra gelin diyorum. Kv tamam hstaneye gelmeyiz diyor. Lohusa kadini uykudan uyandirip ne pisireyim diye sorar yine. Karnima ikizi icerde klmis diye espri yapsin da ben neler dicem bu defa. Illa bebek dogdugu gun burda olunacak. Torun tamam da doguran benim. Istemiyorum kalabalik. Neyse 3 gun kalirlar en fazla. Ben lafimi skinmam soyluyrum simdi kalabalik istemem.diye.
Oglumda forumdan kv si yuzunden sutu kesilenler olmustu. Uyanik olalim uzak dursun kotu etkileyecek insanlar. Kiskancliksa kiskanclik. Kotu gelin desinler dert degil

Canim kanala girmye çalışıyor olabilir belki hadi hayırlısı inşallah

olabılır .. sancılı oluyor kanala gırısı genelde

Bayanlar sancı nasıl bişey yaaa
Yaklaşık iki saattir adet sancısı cekiyorum karnım kasılıyo sancı gelip gidiyo diyolar benimki gitmiyo birde midem bulanıyo

Sancı dedikleri bunlar işte am bebek kanala inince de oluyor benim öyle olmuştu uzun sürmedikçe acıdan dayanılmaz duruma gelmedikçe sıkımtı yok çoğumuzda oldu kızlar :)

sürekli çişim yada büyük tuvaletim gelecekmiş gibi baskı hissediyorum
şimdi üşütme ağrısı geçti ama içerde hep kımıldanıyor bebek aşağıya ve yukarı kaburgama ittiriyor napım yatayım mı gezeyim mi evde çömelip kalkayım mı kanala giriyorsa yukarı kaburgamada çok ittiriyor içerde bir sıkıntıda değildir dimi bu kımıl kımıl haliyle boş yere ortalığı velveleyede vermek istemiyorum eşim okulda daha gelmedi annemler yanımda.
Karnımın üstü kısmı göbek deliğimiden yukarısı kaburgalarımda doğru sert ama aşağıları kasıklarıma doğru yumuşak. İçerden sol kasıktan tam vajina bölgemin üstüne doğru ittirme gibi bişiler oluyor ve alttan şeyime iğneliyor batıyor bişiler ara ara

yol yürüdüm bugün ben yokuş indim yokuş çıktım 20 dk fln sürmüştür birde markete gttk geldik annemlerle.
Eve geldim yttım bebiş hareket etmiyordu sola yatayım dedim yoruldum ya dinleneyim biraz yattım snra içerde kımıl kımıl etmeye aşağıya fln baskı ve üşütme ağrısı gibi ağrı olmaya başladı. ama şuanda geçti ağrı ayakta dolaşayım mı yatayım mı öneriniz nedir kızlar

Allah yüzünü güldürsün hep emi

sesli kahkaha attım sayende

sen çömel geleceği varsa gelir

yat canım ayakta dolaşma çok fazla
hatta mümkünse ayağa kalkmamaya dikkat et bugün

Allah yüzünü güldürsün hep emi

sesli kahkaha attım sayende

sen çömel geleceği varsa gelir

anam bacım kanala inmeyince bebek normal doğurtmazlarmış dün teyzeler bana karnım yukarda inemiş senin çocku dediler gelmz bu doğmz dediler eğer ki kanala inmek çabasındaysa bnde yardımcı olayım oğlana die sordum onu ne yaparsam iyice girer die danışıom işte

Duzenli sanci var mi saat tut. Sanci duzenli degilse kanama ya da su yoksa gerisi dert degil.
Nasil rahat ediyorsan oyle dur. Bebegin hareketli olmai iyidir

Sezeryan olursa benden önce içeri verirlermi ki ? Rüyamdaki gbi ebeleri tembihliyim bende. İlk benim kokumu alsın istiyorum.

zaten epidural olacaksan doğuma girmeden tembih et doğar doğmaz ten tene temas istiyorum diye. bize doğum eğitimindeki ebeler söyledi bunu, eğitimli gebeyim ben diyin dediler :):)
doğar doğmaz ten tene temas bebek için çok önemliymiş hatta orda emzirin dediler. bir daha hiç emme problemi olmuyormuş yavrunun

çok zorlanmadan ördek yürüyüşünü yap o zaman iyi gelir belki
ama hemen değil önce bir dinlen bebiş dinlensin dinlenikken daha rahat girer belki
şimdi zaten o da yorgun olduğu için geriliyor

Duzenli sanci var mi saat tut. Sanci duzenli degilse kanama ya da su yoksa gerisi dert degil.
Nasil rahat ediyorsan oyle dur. Bebegin hareketli olmai iyidir
düzenli bişi değildi canım böle bi anda üşütmüşüm gbi ağrı geldii baya sürdü gitti.şuan yok bakalım gelecek mi yine oğluşun hareketide durdu şuanda hiç hareket yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…