Aynen canım inşallah bekler bakalım hayırlısı artıkgitme imkanin yoksa oturup dua etmekden baska çare yok o zaman canim,gelmez insalalh bekler senin oraya avrmani
ama buyuk bi risk aliyorsun tabi,10 saaat yol az deil : (
yok ama bi kaç gun önce vajinal muayne olmuştum ondan mı acaba ya olabilir bak
Kalıplı istiyorsun değil mi, oylesinden ben de görmedim , taktım benmkilerle Üçgen oluyor memeler :) evde takarım anca
Bunu ben de dusunuyorum. Sabahtan flndogarsa o gece oglum yanimiza klir mi ki. ya da biz yatmadan ciksakBenm kızı bırakmak için yer sorunum yok şükür de ben de dogum olduktan sonra hastanede kalicagimiz gece kızım da bizle mi kalsa diyorum. Bugüne kadar hiç ayri kalmadik gece öyle simdi bebek oldu terkedildim hissi de olmasin biraz bilmiş bisey benmki kolay ikna da olmaz napsam ki bu konuda
ogluma bakmaya geldi kv. Izin aktardim boylece. Ama okul bitti yarin bir saat gidip gelcem karne dagitmaya. Yarin aksama gidecegine kp ve diger kisiler toplandi. Oglum cok mutlu onlarla vakit gecirdigi icin ama ben mutsuzum. Bugun hava iyiydi az gezdim alisveris yaptim da iyi oldum biraz.Eee doğum.gününe denk gelseydi harika olurdu ciddenneyse ama d. Gününe kadar büyümüş palazlanmis olacak bebis öyle disunelim
Ya mattika okuyorum yazılarını yorum yapmayim diyorum kendimi tutamıyorum.neden geliyorlar yardım için mi?,yardim içinse hani yardim nerde?? Doğuma az kala gelip hamile kadina bu kadar yük olmak da herhalde sadece bizim millete mahsustur.seviyoruz mu nefret mi ediyoruz belli değil cidden.bi dogurursun hurraaaa millet dolar eve.ufacik bebeği kucajtan kucağa kucaktan kucağa taşırlar.openi mi ararsın yok ben yüzünden öpmek elinden öperim diyeni mi..kardeşim hiçbir yerinden öpme. Gelirler yaş bi mutlu anını yasayamazsin bebeğini emziremezsin dahi erkekler bile mal gibi çıkmazlar dışarı.güya bebege ve sana gelmişler ama durumunu düşünen yok? Cay isterler çorba isterler yemek isterler.. Bunlara da kimse on ayak olmaz kalkar yine sen yaparsın.lohusaligi filan geçtim,acıyı sanciyi geçtim,ortada ufacık bi bebek varken anne enerjisini sadece bebeğine harcamali,cay getir gotur,arada bağlantısız saçma muhabbetler... Ev gezmesine gelinmiş sanki.neden boyleyiz neden anlayışlı değiliz neden insankara değer vermiyoruz..değer verilse gerçekten bunlar yaşanmaz,kızımın doğumunda herkes aç gelmiş bizim evde yemek yendi.çok ilginç halbuki ben kızımı gece sancilandkm sabah dogurdum.hastaneye de kimse gelmedi bu kadar insan aksama kadar Nasil aç kalıp bizim evde yemeğe karar verildi anlamıyorum? Kaçıncı doğum olursa olsun yeni bebege,yeni düzene alışmak zaman isteyen Bisey ama maalesef o şansı vermiyorlar iste rahat birakmiyorlar insani.
kızlaaarr karnımda üşütmüşüm gibi ağrı var sürekli ama aralıklı değil böle bişi doğum sancısı olabilir mi ?
İçerde oğlum sürekli hareket halinde ve aşağıya acayıp baskı var ve alttan şeyime iğneliyor kanalamı iniyor yoksa doğurcam mı çok garip bişiler oluyor bana napmalıyım öle aralıklı adet ağrısı gibi gelip giden bişi yok ama kasık kemiklerim ağrıo ara ara garip bişiler oluyor içerde yukardan poposunuda kaburgama ittiriyor aşağı kanalamı girmeye çabalıyor acaba ?
olabılır .. sancılı oluyor kanala gırısı geneldekızlaaarr karnımda üşütmüşüm gibi ağrı var sürekli ama aralıklı değil böle bişi doğum sancısı olabilir mi ?
İçerde oğlum sürekli hareket halinde ve aşağıya acayıp baskı var ve alttan şeyime iğneliyor kanalamı iniyor yoksa doğurcam mı çok garip bişiler oluyor bana napmalıyım öle aralıklı adet ağrısı gibi gelip giden bişi yok ama kasık kemiklerim ağrıo ara ara garip bişiler oluyor içerde yukardan poposunuda kaburgama ittiriyor aşağı kanalamı girmeye çabalıyor acaba ?
Bayanlar sancı nasıl bişey yaaa
Yaklaşık iki saattir adet sancısı cekiyorum karnım kasılıyo sancı gelip gidiyo diyolar benimki gitmiyo birde midem bulanıyo
Sancı dedikleri bunlar işte am bebek kanala inince de oluyor benim öyle olmuştu uzun sürmedikçe acıdan dayanılmaz duruma gelmedikçe sıkımtı yok çoğumuzda oldu kızlar :)kızlaaarr karnımda üşütmüşüm gibi ağrı var sürekli ama aralıklı değil böle bişi doğum sancısı olabilir mi ?
sürekli çişim yada büyük tuvaletim gelecekmiş gibi baskı hissediyorum
şimdi üşütme ağrısı geçti ama içerde hep kımıldanıyor bebek aşağıya ve yukarı kaburgama ittiriyor napım yatayım mı gezeyim mi evde çömelip kalkayım mı kanala giriyorsa yukarı kaburgamada çok ittiriyor içerde bir sıkıntıda değildir dimi bu kımıl kımıl haliyleboş yere ortalığı velveleyede vermek istemiyorum eşim okulda daha gelmedi annemler yanımda.
Karnımın üstü kısmı göbek deliğimiden yukarısı kaburgalarımda doğru sert ama aşağıları kasıklarıma doğru yumuşak. İçerden sol kasıktan tam vajina bölgemin üstüne doğru ittirme gibi bişiler oluyor ve alttan şeyime iğneliyor batıyor bişiler ara ara
yol yürüdüm bugün ben yokuş indim yokuş çıktım 20 dk fln sürmüştür birde markete gttk geldik annemlerle.
Eve geldim yttım bebiş hareket etmiyordu sola yatayım dedim yoruldum ya dinleneyim biraz yattım snra içerde kımıl kımıl etmeye aşağıya fln baskı ve üşütme ağrısı gibi ağrı olmaya başladı. ama şuanda geçti ağrı ayakta dolaşayım mı yatayım mı öneriniz nedir kızlar
Allah yüzünü güldürsün hep emi
sesli kahkaha attım sayende
sen çömel geleceği varsa gelir
Duzenli sanci var mi saat tut. Sanci duzenli degilse kanama ya da su yoksa gerisi dert degil.yol yürüdüm bugün ben yokuş indim yokuş çıktım 20 dk fln sürmüştür birde markete gttk geldik annemlerle.
Eve geldim yttım bebiş hareket etmiyordu sola yatayım dedim yoruldum ya dinleneyim biraz yattım snra içerde kımıl kımıl etmeye aşağıya fln baskı ve üşütme ağrısı gibi ağrı olmaya başladı. ama şuanda geçti ağrı ayakta dolaşayım mı yatayım mı öneriniz nedir kızlar
Sezeryan olursa benden önce içeri verirlermi ki ? Rüyamdaki gbi ebeleri tembihliyim bende. İlk benim kokumu alsın istiyorum.
anam bacım kanala inmeyince bebek normal doğurtmazlarmış dün teyzeler bana karnım yukarda inemiş senin çocku dediler gelmz bu doğmz dediler eğer ki kanala inmek çabasındaysa bnde yardımcı olayım oğlana die sordum onune yaparsam iyice girer die danışıom işte
düzenli bişi değildi canım böle bi anda üşütmüşüm gbi ağrı geldii baya sürdü gitti.şuan yok bakalım gelecek mi yine oğluşun hareketide durdu şuanda hiç hareket yokDuzenli sanci var mi saat tut. Sanci duzenli degilse kanama ya da su yoksa gerisi dert degil.
Nasil rahat ediyorsan oyle dur. Bebegin hareketli olmai iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?