- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
her cuma kontrole gıdıyorum kı zaten..devlete gıttıgım ıcın sancım olsa neyapacak..yarın yıne gıdıcem yıne 100 lerde çıkacak yıne aynı seyler..neyse az kaldı hamdolsun son 12 ..
sen daha 36. haftanın ıcındesın..bence kimseye ıhtıyacınız yok oğlan ıcın..suan aynı durumdayız yanımda kımsem yok 38+3 um ve anı bısey olsa kızımı bırakacak kımsem yok haa ben ve babasından başka bunu düşünen de yok..konu komsu saolsun..
sat ı baz al usg de her kontrolde ya onde ya gerıde çıkar o ankı değerlere gore kı buda bağlayıcı degıl..ölçümler degısır hep
ben sezeryandan cokkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorum..korkuyorum ıste ..kesecekler benı..sonum senınkı gıbı olacakkk
kp 4 5 gun kaldıda vallahı vc ye çıkma duzenım degıstı..o uzanamamak yüzünden cektıgım bacak sırt bel ağrısını hıc demiyorum bıle..kesınlıkle uslubuna uygun bırsekılde ıfade et..ben kendı aılemı bıle çağırmadım daha sugun gelın dıye..annem hızmet bekler babam desenyanında yatamam kalkamam..
benımkı de 19 hazıran bekle desem bekler mıkı..aman Allah korusunsu çocuk yerınden çıksın ve acılar ağrılar dınsın en guzelı
canped aldım ben..olmaz sa olmaz bence..
6 Şubatta iznim ama ben son günlerde dayanamıyorum. bugün bile ağlamamak için kendimi zor tuttum gerçekten. haftaya da gelcem ayın 1 de alacam izni. herşey bebeğime doğumdan sonra daha fazla hizmet vermek içinHadi ya izne cikmiyon mu daha allah yardimcin olsun zor çalışmk ben istesem de devam edemezmism onu anladim burda iyice agrlastim çünkü. Soğuk iyiydi bu sene orda bile
Masallah asallah seninnsuanki gobus benim 5 aylik halim:))
kiz bebegi nerene sakladinn
benimki bunun uç kati gobegim :)))
maasalalh canim ama sen çok tatli olmu$un boyle onceki halini bilemiycem tabi :))
Sağolun Kızlar valla Melis Hanım İyi olsunda kg falan umrumda değil hiç boğazımdan kısmadım ne yemek istediysem yedim ama dediğim gibi kustuğum için herhalde kg almadım bide alışkanlık yaptı kusmayınca rahat edemiyomee sen zaten sezeryan olmayacan mı..pozısyonunun ne onemı varmıskı..hem o daha 40 kez sekıl degısır
yok ama bi kaç gun önce vajinal muayne olmuştum ondan mı acaba ya olabilir bakeşimde bana zorladınmı diyor nasıl zorlayacaksam
ama şey yani dün gece ilişki olduysa onun sonrasında da olan bir durum olabilir
Heyy maşallah sen gece çok zor uyuyosundur varya ben bi lokmacık karınla sağdan sola dönerken ölüyomEki Görüntüle 1384594
15 kilo aldım,bebeğim 3 kiloydu pazartesi günü ve pörtlemiş bi karnım var sadece,bacaklarım titriyo 2 dk ayakta dursam,taşımak çok zor bacaklar ince olunca.. Çatlamadım hiçbi şey kullanmamama rağmen,korkuyorum karnıma aynada bakınca :))
Kalıplı istiyorsun değil mi, oylesinden ben de görmedim , taktım benmkilerle Üçgen oluyor memeler :) evde takarım ancaben hala emzirme sütyeni bulamadım
vajinal muayenden sonra olabilir canimyok ama bi kaç gun önce vajinal muayne olmuştum ondan mı acaba ya olabilir bak
Bi aksilik olmazsa normal inşallah,öyle olursa canlı yayın yapıcam topikte :))Hım anladım.
Seninki normal doğum mu. Sonuçta aynı firma.bebis dogunca deneyimlerini yazarsın.
Ole kalmak zorunda değil sonuçta , germe kendini. Değişir annesi düzelir inşBu arada biz geldik doktordan kızım 2,670 gr olmuş ama pozisyonu tuhafdr ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum dedi ters D harfi olmuş dedi elleriyle kafasını tutmuş sırtını sağ kaburgama dayamış bu pozisyonla doğum çok zor dedi korkuyorummm
Haciserif cnmBir ara ustte dönüp duran bi çikolata reklami vardi hacı bilmem ne diye bi markanin indirimli isim etiketli çikolatalari. Ondan sipars veren oldu mu. Erken mi olur soylesek hastane icin dusunmustum onu ama bayatlamaz mi ki
Bebişin değil benim doğum günüm canım o
benım sancılar duzenlı canım..sık sık 100 lerı buluyor..oyle tek tuk degıl yanı..ebeler bıle sasırıyor kac haftadır o sancılara hala dogurmadıgıma..dr da bu sebepten açılmaya baktı daha once bıgecen hafta bakmadı sukurkı bunca sancıya açılmanın olmaması dr uda sasırtıyor ,bı yandandasevınıyorum açılma olsa sezo dırektSancı için değil de acilman var mi diye merak ettim çünkü sancılar açılmayı tetikliyor acilman yoksa sancılar da düzensizdir benim en son gittim de bi tane 80 i bulan sancim oldu nstde öyle bi tane çıktı ama aksam vakitleri hep fazlalasiyor sancilarim..acaba diyorum bu kiz gece mi gelecek
Benim de yarin kontrolum var hadi bakalım hayırlı haberler alaim inş. Kuzun da dönmüştür az kaldı sonuçta..benim s korkum bu kiz bi daha ters donmesin..olabilir mi acaba boyle Bisey
cok yüksek ıhtımal ondandıryok ama bi kaç gun önce vajinal muayne olmuştum ondan mı acaba ya olabilir bak
kizlar ya esim dogum tatildeyken olursaçocuklari kayinim gile goturmek istiyor
eltim iyidir ho$tur pek sorunum yok onunla ama hiç teklif etmedi getirirsiniz kalirlar çocuklar diye( ama goturunce yok diyemez tabi mecbur bakar daaa
ben kimseyi zor durumda birakmak istemiyorum kiii
komsularin hepsi diyor dogum olursa bisey olursa dusunme çocuklara biz bakicaz diye eltim bi kere demedi esim anlamiyor ama beni
bende arkadaşlardan bırıne bırakmayı düşünüyorum kızımı..annemlerın gelecegı yok zaten ne zaman a denk gelıyo dıye sorduklarıda yok.. olduğu kadar olmadığı kader demıslerkizlar ya esim dogum tatildeyken olursaçocuklari kayinim gile goturmek istiyor
eltim iyidir ho$tur pek sorunum yok onunla ama hiç teklif etmedi getirirsiniz kalirlar çocuklar diye( ama goturunce yok diyemez tabi mecbur bakar daaa
ben kimseyi zor durumda birakmak istemiyorum kiii
komsularin hepsi diyor dogum olursa bisey olursa dusunme çocuklara biz bakicaz diye eltim bi kere demedi esim anlamiyor ama beni
benım sancılar duzenlı canım..sık sık 100 lerı buluyor..oyle tek tuk degıl yanı..ebeler bıle sasırıyor kac haftadır o sancılara hala dogurmadıgıma..dr da bu sebepten açılmaya baktı daha once bıgecen hafta bakmadı sukurkı bunca sancıya açılmanın olmaması dr uda sasırtıyor ,bı yandandasevınıyorum açılma olsa sezo dırektaksamları bende fenalardayım..bazen ağlıyorum ınan sancılardan
benım pipili dönmedi dahakafasıyla gogus kafesımı delmeye ayaklarıyla kasıklarıma vurmaya devam..dönecegınıde sanmıyorum ya ..akıbetımız hayrolsun Allah buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?