yok otursunlar yerlerinde anneeeeeemcherish sana derken ben gitcem galiba belime Bıçak sokuyolar
Ben de ıncık cıncık anlatırım he :)ooo hadi kızlar bu hafta doğumlar artacak gibi
sen sıcak bı suya gır oyle karnına belıne tut..bazen oluyor banada..pipili popoyu çıkarmaya çalışıyor alttan :) sıcak su cok ıyı geliyordüzenli bişi değildi canım böle bi anda üşütmüşüm gbi ağrı geldii baya sürdü gitti.şuan yok bakalım gelecek mi yine oğluşun hareketide durdu şuanda hiç hareket yok
ahh ben bır normal yapabilsem neler anlatırım neler de...gozun kör olsun felekkkkkkBen de ıncık cıncık anlatırım he :)
yol yürüdüm bugün ben yokuş indim yokuş çıktım 20 dk fln sürmüştür birde markete gttk geldik annemlerle.
Eve geldim yttım bebiş hareket etmiyordu sola yatayım dedim yoruldum ya dinleneyim biraz yattım snra içerde kımıl kımıl etmeye aşağıya fln baskı ve üşütme ağrısı gibi ağrı olmaya başladı. ama şuanda geçti ağrı ayakta dolaşayım mı yatayım mı öneriniz nedir kızlar
Bana bırak dedi yeni doktorum bırakmadım kutu bitinceye kadar . İğneyi yazan doktorumu aradım doğumdan 24 saat öncesine kadar kullanabilirsin dedi ufff walla kafa çorba oldu bende. Kime inanacağını şaşırıyorsun. Sana ne dediler?clexen 04 benimki
sende mi doguma kadar kullanacaksın
Selam kizlar kontrolumuzu oldum bi sorun gorunmuyor cok sukur bi aikintin olmadikca gelmene gerek yok dedi sezeryan tarihine kadar.bana biraz ilginc geldi ama kesin tarihimizise 28 ocak olarak belirledik hayirlisi bakalim
Bunu ben de dusunuyorum. Sabahtan flndogarsa o gece oglum yanimiza klir mi ki. ya da biz yatmadan ciksak
ogluma bakmaya geldi kv. Izin aktardim boylece. Ama okul bitti yarin bir saat gidip gelcem karne dagitmaya. Yarin aksama gidecegine kp ve diger kisiler toplandi. Oglum cok mutlu onlarla vakit gecirdigi icin ama ben mutsuzum. Bugun hava iyiydi az gezdim alisveris yaptim da iyi oldum biraz.
Dogumda gelmeyin diyorum en az 10 gun sonra gelin diyorum. Kv tamam hstaneye gelmeyiz diyor. Lohusa kadini uykudan uyandirip ne pisireyim diye sorar yine. Karnima ikizi icerde klmis diye espri yapsin da ben neler dicem bu defa. Illa bebek dogdugu gun burda olunacak. Torun tamam da doguran benim. Istemiyorum kalabalik. Neyse 3 gun kalirlar en fazla. Ben lafimi skinmam soyluyrum simdi kalabalik istemem.diye.
Oglumda forumdan kv si yuzunden sutu kesilenler olmustu. Uyanik olalim uzak dursun kotu etkileyecek insanlar. Kiskancliksa kiskanclik. Kotu gelin desinler dert degil
akşm namazını kılcam yav ezan okundu ölürsem kalırsam abdestlı kılmış olayım
kızlar afedersnz ama bna şuandada büyük tuvaletim geliyormuş gibi oluyor acep kabızmıyım yakın zmnda çıkmıştım wc ye ama tanımlayamıyorum olanları da çok komik bişi oldu yasinirlerim bozuldu
ayyy heyecanlandim yaaaaaİnzar benim.oglumun dogumu da boyle başlamıştı sürekli tuvaletim geliyor zannediyordum zamanın da gelmiş zaten bence sen sancılarını dksini tut
İnzar benim.oglumun dogumu da boyle başlamıştı sürekli tuvaletim geliyor zannediyordum zamanın da gelmiş zaten bence sen sancılarını dksini tut
sabunları nettın..kızlar bu şeker hamurlu bebek kurabiyelerinden yapmak istiyorum yapan varmı onlardan
neyini merak ediyorsun belki yardimci olabilirimkızlar bu şeker hamurlu bebek kurabiyelerinden yapmak istiyorum yapan varmı onlardan
neyini merak ediyorsun belki yardimci olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?