2015 Şubat Anneleri

düzenli bişi değildi canım böle bi anda üşütmüşüm gbi ağrı geldii baya sürdü gitti.şuan yok bakalım gelecek mi yine oğluşun hareketide durdu şuanda hiç hareket yok
sen sıcak bı suya gır oyle karnına belıne tut..bazen oluyor banada..pipili popoyu çıkarmaya çalışıyor alttan :) sıcak su cok ıyı geliyor
Ben de ıncık cıncık anlatırım he :)
ahh ben bır normal yapabilsem neler anlatırım neler de...gozun kör olsun felekkkkkk

Kızlar bi sorum olacak şimdi bana hediye göğüs pompası geldi Ameda marka çiftli elektrikli.Bu pompanın sütü sağarken aktarılması için hortumu var ya, işte onu nasıl dezenfekte edeceğimi bulamadım.Çünkü kullanma kılavuzunda" yıkamayınız" yazıyor, kaldı ki diğer parçalarını sterilazatöre sokmadan kullanmayı bile düşünemem ama bu pompayı nasıl dezenfekte edeceğim aklım almıyor.Yardımcı olsanıza bir kardeşinize.Kullanan var mı ya da alan çaresini bulan?

Benim kv de eşimi arayıp arayıp ne kadar felaket seneryosu varsa sıralıyo manyakmı ne. neymiş geçen gün arkadaşının kızı epiduralle sezeryan olmuş kafasını tutamıyormuş şimdi... ben kesinlikle öyle olmamalıymışım
zaten ben normal doğum istiyorumi, kaldı ki sezeryan olmak zorunda kalırsam da epidural olacam birçok tanığım oldu kimsede böyle sorunlar çıkmadı
eşimde gelmiş olma epidural diyo. size ne be dedim hayret bişey bana böyle olumsuz şeylerle gelmeyin dedim.
şimdi lohusalıkta da nasıl boğacak bizi bunlar ay ev soğuk ay çocuk doymadı ay şu ay bu..
sadece annem gelse başka kimseyi görmesem diyorum

akşm namazını kılcam yav ezan okundu ölürsem kalırsam abdestlı kılmış olayım

kızlar afedersnz ama bna şuandada büyük tuvaletim geliyormuş gibi oluyor acep kabızmıyım yakın zmnda çıkmıştım wc ye ama tanımlayamıyorum olanları da çok komik bişi oldu ya sinirlerim bozuldu

Yat dinlen bence. Yokuş inmek bana da hiç yaramıyor

clexen 04 benimki
sende mi doguma kadar kullanacaksın
Bana bırak dedi yeni doktorum bırakmadım kutu bitinceye kadar . İğneyi yazan doktorumu aradım doğumdan 24 saat öncesine kadar kullanabilirsin dedi ufff walla kafa çorba oldu bende. Kime inanacağını şaşırıyorsun. Sana ne dediler?

Selam kizlar kontrolumuzu oldum bi sorun gorunmuyor cok sukur bi aikintin olmadikca gelmene gerek yok dedi sezeryan tarihine kadar.bana biraz ilginc geldi ama kesin tarihimizise 28 ocak olarak belirledik hayirlisi bakalim

Hayırlı olsun canım. Haftaya en az beş kişi doğurur herhalde

oğluş yine harekete başladı kızlar yine sol kasıktn ittirmeler başladı çok hafif bel ağrım başladı gibi bir yandan da bana bişiler oluo çözemiyorruuummmmmm altn baskı iğne batması gibi acıma gibi bişiler başladı tekrardan doğurcam mı acaba yaa bir bilsem rahtlıcam bugn tam 38+1 oldum

Canım ama neden böyle yapıyorlar.laf söyleyince senin için rahat ediyor mu Allah aşkına?güle oynaya geçirsek olmuyor mu su güzel gunleri? Sütü kesilen de olur depresyona giren de olur erkekler de pasif ve çaresiz kalıyorlar bu konularda aslında onların da sucu var. Ama insan laf soyletmez kendine gelinini oğlunu tanır.bu kadar sıkmaya calismaz.
Kızının 12 yıl önceki doğumuna ağlayan seninki miydi.ya okuyorum inanın ama ne görmek istiyorum ne düşünmek.sinirlerim kalkıyor birden.her zaman ayni şeyler mi yaşanır.kızımda hamileyken mayis 2013 ve nisan 2013 topiklerine takiliyordum bak burada her yerden her meslekten kadinlariz ama sanki yaşanılanlar hep ayni insanların dusuncesizligi kabaligi değişmiyor.korkuyorum acaba bende mi boyle olurum gelinime acaba yaptıklarının farkında değiller mi diyorum.yoksa insan Nasil boyle yapar.. Aklim almıyor.

İnzar benim.oglumun dogumu da boyle başlamıştı sürekli tuvaletim geliyor zannediyordum zamanın da gelmiş zaten bence sen sancılarını dksini tut

İnzar benim.oglumun dogumu da boyle başlamıştı sürekli tuvaletim geliyor zannediyordum zamanın da gelmiş zaten bence sen sancılarını dksini tut

ya algılayamıyorum ki hafif gelio gibi ağrı gibi belimede vuruo azcık ama kesilmio hiç artıp azalıo gibi dk tutcam ama ayırt edemiyorum bu dk tutma işini beceremiyorum ne biçim anne olacam ben daha sancımı bilip dk tutamıyorum

kızlar bu şeker hamurlu bebek kurabiyelerinden yapmak istiyorum yapan varmı onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…