2015 Şubat Anneleri

Ahahaha bu modellerin hepsimi aynı ay benimkide preeklampsi yaptı koydu beni kenara esim kizmis deme oyle die bugun geldi yine soyleyip duruo dinlemedim duymamazliktan geldim en son dayanamadim ya bahsetme bana boyle seyler ben 2 gündür kötüyüm bana anlatilacak seymi dedim. Bende korktum kizim dikkatli ol die diorum dedi ben surekli doktordayim onemli bisi olsa doktor soyler dimi bana felaket senaryolari yazma nolur dedim tamam demem bidaha dedi az bozuldu galiba ama napiimmm

dogum sancisina benziyor canim anlattigin
dayanabildigin kadar dur evde, kaç dakkada bir oluyor ona bak
bi ara elin bo$ oldugunda git bi dr a :))

Anağğmmm aynı şey bende var bugün,büyük tuvaletim var sanki,gidiyom wc ye bişey yok ve ara ara oluyo,bi de arada vajinama bıçak batıyo gibi..

ben doğuma kadar kullanacağım canım dr bıraktırmıyor

kız ne bilim
neler çektim psikolojim çok bozulduydu
ama kendim yendim en sonunda
kimde çıkacağı belli olmuyor ki bu zıkımın
Evet çok cins bir durum. Dışardan bakan insana göre de garip. Sonuçta diyorsun sonunda ölüm yokya nasıl olmaz ama demek olmayınca olmuyor.

Anağğmmm aynı şey bende var bugün,büyük tuvaletim var sanki,gidiyom wc ye bişey yok ve ara ara oluyo,bi de arada vajinama bıçak batıyo gibi..

Canım bende de var ama sanırım kabız oldum çok gaz da var midem de kotu zaten hep bu cerezlerin yüzünden yemeden de duramiyorum mahvoldu midem

him imzanda 19 subat yaziyorda
18 mart da ne var kiz çanakkale zaferi disinda :)))

3-4 gün mu neden o kadar kalıyorsunuz hastanede? Bu arada eltinin de ne çok çocuğu varmış maşallah,iki de seninkiler eklenecek etti 8 çocuk evde

Kız bu neeeee. Bir füze gördüm sanki.
Laa bebek popoyu dayamış sanki geriniyor.benden büyük göbek gördüm. Senki o narin kızan nasıl büyüttün o göbeği.

Kizlar masallahiniz var ya oku oku anca bitti. Bugün buzluga atilcak kurabiyelerimi yaptim Cok sükür.
Simdi bi dus alim rahatlim.

Doguracakalar var hadi hayirlisi bakalim.

Yarin bizim yine nst var korkuda var icimde ins düzenli cikar bu sefer.

3-4 gün mu neden o kadar kalıyorsunuz hastanede? Bu arada eltinin de ne çok çocuğu varmış maşallah,iki de seninkiler eklenecek etti 8 çocuk evde
burada oyle canim normal dogum bu, sezeryan olursa 1 hafta ordayim
çocuk dogum kilosuna gelmeden birakmazlar oda anca 3 gunde oluyor iste

evet eltimin çocugu çok, ikizleri 2 yasinda, son 3 çocugu benimkielrden kuçuk
kadina bisey diyemem o yuzden,kre$ de bile adam basina 8 çocuk dusmuyor :)))) gerçi okul tatil olursa 1 ve 2 numara annesine yardim eder ama olsun yinede 6 çocuk bile çok buyukleri saymazsakk

ama yok bakamamda diyemez iste yazik kadinaa: ((
arkamizdan da bisey diyemez kayinimin korkusundan, içine atar

Ikınırken ya bebek ters gelseymiş iyi cesaret :)

Kendimi sana benzettim

Eklentiler

• image.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…