- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Oy oyy allah yardimcin olsun canim.Kaynanam ameliyat oldu hastaneden cikti bana yerlesti saka gibi..ben bu lohusa halimle onami bakacam. Bana sormakta yok esimi arıyor gel beni al sizde kalcam diyo. Allahim ben nasil insanlarin icine dusmusum geberiyom uykusuzluktan bide evime yatılı hasta geliyo. Agladim sabahtan beri. Sinirden oluyorum
Sen de hastayım de yat , cok ciddiyim. Sonra sen cekersin acıyı sıkıntıyı . El verdiğince dinlenmemiz şartKaynanam ameliyat oldu hastaneden cikti bana yerlesti saka gibi..ben bu lohusa halimle onami bakacam. Bana sormakta yok esimi arıyor gel beni al sizde kalcam diyo. Allahim ben nasil insanlarin icine dusmusum geberiyom uykusuzluktan bide evime yatılı hasta geliyo. Agladim sabahtan beri. Sinirden oluyorum
hahah gozumden yas geldi gulcem diye :)Valla sen olmayan sütü de çıkarırsin hatta taşı sıksan ondan da süt cikarirsin bu emzirme aşkıyla anaclikla :)))
Bebek beşiği dediğiniz bebek odasının karyolası mı? Çünkü nevresim takımları anca onlara oluyor benim kv english home dan almış beşik için ebatları büyük ama model olarak çok güzel yüzde yüz pamuk alt çarşafı da kenarları lastikli koruyucu dediğiniz yanlarında var olan kalın yorgan gibi şey mi?
doguruyommu diye deilde susuz kalmamak için git canim kusma baslarsaKızlar benim imzada İshal bulantı doğum belirtisi olabilir diyor bende şu an aynıyım ama zerre doğuracak halim yok zaten sancım da yok çok perişanım bugün doktora gitsem mi bilemedim dün oldum İshal sabah burun akıntısı şimdide midem bulanıyor ne yapacağım bilemedim yemek yapmayada yemeğe de takatim kalmadı
senin sezeryandan kaçtigin kadar varmis demekki canimkalkamiyorum ki yari oturur uyumama ragmen. Esim duymak zorunda baska bir cocuk da var cunku
bugun 4 oldu. Dikis acisi aynen devam. Bakalim 10 gunu bekleyelim.
zormus hem de cok. Normalin sancilari da aklimda hala. Dogum anini yasamayinca silinmedi zorlugu sancilarin. Ustune sezeryan. Bu kiz en zorlari yasatti annesine. Allha sukur saglikli gececek elbet hepsi.
Ama 3. Gun misafire cay tuttum srzaryen kolay diyenler neyin kafasini yasiyor nasil oluyor deli sorular
oyy nolcak simdiKaynanam ameliyat oldu hastaneden cikti bana yerlesti saka gibi..ben bu lohusa halimle onami bakacam. Bana sormakta yok esimi arıyor gel beni al sizde kalcam diyo. Allahim ben nasil insanlarin icine dusmusum geberiyom uykusuzluktan bide evime yatılı hasta geliyo. Agladim sabahtan beri. Sinirden oluyorum
oyy nolcakre simdi
esine de ise gitmesin sanada onada baksin
ne ameliyati oldu kaynanan ?
devir gittikçe kotulesiyor iste canimOğlum odasında oyun oynuyor haberleri izlemez pek, kizim da zaten pek Bisey anlamıyor.. Off çocuklarımız Allaha emanet olsunlar gerçekten ne oldu bizlere boyle?
Canim sagsan biberonla kasikla falan versen bizde dun hast gittik kontrol icin dr herseyi cikarin bi bezi kalsin dedi cok agladi soyup giydirirken Allahtan yanima biberon almistim dr mama verdi onu yaptim biraz sakinlesti sinir oldum sanki bebegin kiyafetleri cok agir gelecekmis gibi sapkasina kadar cikarttirdilar kuzum usudu sabah gozu capaklanmisti....Emzireceğim zaman ağzıma bez tıkıyorum ben. Pes edeceğim nerdeyse mahvoldum 1 haftadır. Her şeyi deniyom ama yok biilerleme. Sağ taraf iyileşir gbiolmuştu dün duş aldım yine kötü oldu. İyi olan şeyde kötüye gidiyo sanki inadına. Allahtan bol sütlü ve sağlıklı memeler istiyorum ben. Bugün dışarı çıkacaz topuk kanı için benim bandajım için 4-5 saat enbaz dışardayız. Nasıl emzirceksem ağlaya ağlaya onu düşünüyorum kara kara
Bol bol sivi al canim ilk gunler benimde vardi wc'ye cikamadigim icin yavas yavas cikmaya basladimda simdi biseyim kalmadi sukur....10 gün oldu benim de hala karnımdaki ağırlık hissinden kurtulamadım tam anlamıyla.. Üstüne benim çatı ağrımda devam ediyor,biraz ayakta kalsam kemiklerim yanıyo sanki.. Hala yarı oturur şekilde uyumaya çalışıyorum,geçen yan yatayım dedim zor toparladım kendimi.. Sezaryen zormuş vesselam keşke zorunda kalmasaydık ama napalım geçer elbette hepsi..
simdilik evet birde mama saatleri uzasa tadindan yenmeyecek hahahahaha....Emzir,altını değiştir,uyut..
Emzir,altını değiştir,uyut..
Hayat çok güzel
Ucuncuyu dusunur muyum bilmem. Yasim genc degil ki 31 im. 31 de ucuncuyu dogurmak lazim.senin sezeryandan kaçtigin kadar varmis demekki canim
ama kaderinde onuda aysamk varmis, ikisinide tatmis oldun
kizin saglikli sende daha iyi olucaksin zamanla, bunada sukur ..
sen uçuncuyu yaparsan serefraz gibi dr ararsin artik ssvd için :)
Hadi dogur sen de saglikla. Sut muhabbetine baslayalim.yarin 39+0 oluyoruz
Allahim sen yardim et hayirliisyla dogsun su çocuk
bugunde yurudum 20 dk azsonrada yurmeyi dusunuyorum , belim karnim agridi kasilmam oldu yurumeyince birakinca geçti
dogum baslayanaa kadar araliksiz yuruyucemmi napicam ben
Benimkide 2.gece cok agladi kakada yapmamisti sabaha kadar kucakta salladim sabahin 7sinde babaanneme gittik mecburen poposuna zeytinyagli kulak cubugu yapti sonra saglik ocagina gittik meger bizim salak dr gobegi icin pansuman yapmayin demisti ondan kuruluktan gobegi tahris olmus yavrumun hemsire pansuman yaptida rahatladi dun gecede gobus dustu ikimizde rahatladikValla şükür niyetine öptüm popisini :))
Yok artık daha neler ya eşin bişi demedi mi cnm ?Kaynanam ameliyat oldu hastaneden cikti bana yerlesti saka gibi..ben bu lohusa halimle onami bakacam. Bana sormakta yok esimi arıyor gel beni al sizde kalcam diyo. Allahim ben nasil insanlarin icine dusmusum geberiyom uykusuzluktan bide evime yatılı hasta geliyo. Agladim sabahtan beri. Sinirden oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?