Evet okumuştum.yarin ben de dokustureyim usgleri.ben de ne yazıyo ki acaba bi bakim
Gerçekten normal doğuranlar ne çektiniz be.. Bende ilk kızımda öyleydim. Şimdi sezaryanlıyım ama maşaAllah daha hastanedeyken ayaklandım. Şuandada kimse yok yanımda. Kv doğumdan 2 haftasonra gitti. 2 çocukla evdeyim. Yemekli misafir ağırlamaya başladım. Eşimin yardımıda büyük ama genel olarak iyiyim. Herkes şaşırıyo sen nasıl sezaryenlisin diye:)
Silikon uyduruk bisi ama yapistiAldi mi yani. Kaucuk mu silikon mu
ÇüşşşşAy allahım duymadigim bir bu kalmıştı şok oldum kayinvalideniz veya anneniz bebeği emzirmeye çalışsa ne yaparsiniz???
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ebege-kim-bakmali.799675/page-2#post-39603640
Uçlarını yumuşatmak lazım değilmi kremle ? E kuruyunca sertleşiyo yine ama ?Ben lansinoh krem ve kendi sütümden sürüp açık bıraktım uçlarını havalandırdım hep,yara olmadı öyle cok şükür..
Aklıma getirdin bende başlayayım kreme.Bakalim suruyorum catlaklara da. Bu hamilelikte catladilar sona dogru ise yarar ins
bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dogurmak istiyorum artikbitti 40 haftam ama bu kizda tik yok ya. Hepiniz sut kaka muhabbeti yapiyosunuz bende katilmak istiyorum artik
Zamani gecince endiselenmemek elde degil surekli tetikteyim hareket ediyo mu diye. Karnim hala kaburgamda bu kiz sanirim asagidan degil agzimdan cikacak :O
Korse kullanalar ne tarz kullanıyorsunuz ? Benim basenlerden kilo gitmedi henüz onlarıda toparlayacak şort tarzı korse kullanabiliyomuyuz ?
Cok degilmiIki haftada bin ayda ikibin lira veriyoruz bebişe bakmıyor sadece mutfak işi yapıyor evle de ilgilenmiyor. Kahvaltı ve öğlen yemeğini servis ediyor Akşamı tencerede bırakıyor sabah sekiz buçuk öğleden sonra üç arası çalışıyor. Ara öğünlerimi hiç getirmedi sadece ister ettiğim bir iki gün getirdi. Yarın bir ay olucak başka birini düşünüyoruz.
bendeki nuk un kaucugu. Dedigin gibi uyduruk senin dedigini deneyelim bir de. Aslinda buyuk de ister emzik almamasi iyi de beni emzik yapmasi kotuSilikon uyduruk bisi ama yapisti
Yok anacım gelmedi benim sıpa. Sezeryanla doğurdum. Suni sancı fayda etmedi zaten iri bebekmiş doktor hiç boy kilo söylemiyordu normal doğurcaksın diyordu. Son hafta suni sancıyla başlatmamız lazım artık ddi suni sancı kar etmeyince sezeryana alındım. İkimizde sağlıklıyız hamd olsun.gözün aydın sen kurtuldun
naptın bacım normal doğurabildin mi ?
: ))
yani dunya mutfagi fln mi pisiriyor napiyor. Oyle cok verince bunlarda para cok ben takilayim dedi heralde. Cok fazla vermissin bnce ama tabi sehre gore degisir bu ucretlerIki haftada bin ayda ikibin lira veriyoruz bebişe bakmıyor sadece mutfak işi yapıyor evle de ilgilenmiyor. Kahvaltı ve öğlen yemeğini servis ediyor Akşamı tencerede bırakıyor sabah sekiz buçuk öğleden sonra üç arası çalışıyor. Ara öğünlerimi hiç getirmedi sadece ister ettiğim bir iki gün getirdi. Yarın bir ay olucak başka birini düşünüyoruz.
Yok anacım gelmedi benim sıpa. Sezeryanla doğurdum. Suni sancı fayda etmedi zaten iri bebekmiş doktor hiç boy kilo söylemiyordu normal doğurcaksın diyordu. Son hafta suni sancıyla başlatmamız lazım artık ddi suni sancı kar etmeyince sezeryana alındım. İkimizde sağlıklıyız hamd olsun.
Vallahi benimkiler sert değil canım,yara varken sertleşiyodu ama şu an bi sıkıntı yok.. Her emzirme sonrası önce sütümden sürdüm ,o kuruyunca da lansinoh sürdüm masaj yapa yapa sonra da öyle açıkta efil efil havalandırdım :)Uçlarını yumuşatmak lazım değilmi kremle ? E kuruyunca sertleşiyo yine ama ?
nazlı çıktı bu kızlar
öyle hayırlısıyla gelsinler de inşallah
valla heralde önce suni verirler , epidural zaten 4 cm açılma olunca takılıyormuş
ben devlette yapcam doğumu epidural olmayacak
suni ile açılma olmazsa sezo yaparlar
Allah yardımcımız olsun ne diyeyimya
bende beklemiyordum böyle uzayacağını
benim karnım baya aşağıda
gören herkes 1-2 güne gelir diyor yaklaşık 15 gündür
merhaba cnaimmaral merhaba ben başka topiktenim ama sizide bilgi almak amaçlı takip ediyorum sen doğurdunmu merak ettim :) uzun sürdü diyordun yazıların çok eğlenceliydi :)
Benim de aşağıya inmişti karnım ama ona bakma sen,ne yazık ki kızımın başı aşağıya inmedi ve açılmam 3 cm de kaldı ilerlemedi 6 saatlik sancıya rağmen ve acil sezaryene alındım.. Allah bi nefeste kurtarsın inşallahbenim karnım baya aşağıda
gören herkes 1-2 güne gelir diyor yaklaşık 15 gündür
maasallah canim kizina ,uzun boylu olucak senin prenses :)41+1 yani 42 nin dolmasına 6 gün varken bu sabah 6 12 de aldım cimcimeyi kucağıma inat edip 3 buçuk saat boşu boşuna suni sancı çekmeseydim epidurali zamanında alsaydım eminim daha erken doğardı prenses :)
Emiyo Allah'a şükür bir göğsümü beğenmese de pek emiyor
Çok moralli bir gün etraftakiler moral saçıyor resmen
Yok çok küçük yok erkeğe benziyo yok karnında bir tane daha var gibi gözüküyor
Neden benim lohusalığında üstüne titrediğim insandan duymak zorundayım bunları ?????
Neyse kızım 25/02/2015 Çarşamba saat 6:12 de 3.515 kg olarak geldi Dünya'ya 52 cm de boyumuz var
acik sezeryan ne demek canim ?Benim de aşağıya inmişti karnım ama ona bakma sen,ne yazık ki kızımın başı aşağıya inmedi ve açılmam 3 cm de kaldı ilerlemedi 6 saatlik sancıya rağmen ve acik sezaryene alındım.. Allah bi nefeste kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?