TEBRIKLER canim, Allah anali babali buyutsunKizlar Selamun aleykum zorlu Gecen maratondan Maaalesef asezeryanla kurtuldum bunada Hamd olsun. Sü an ikimiZ de iyiyiz memeui hemen tuttu güzel emiyor maaşallah . Normal doğum için Sanırım 30saT sancı çektim açılmadı kafa aşağı gelmedi yavrunun kafasi şekil degisti resmen oda çok mucadele etti ama yapamadık zaten çatimda darmis. Maral seherabdul kirmisi beyaz başka kimdi ddogurdumu
Acil olacak o canım düzelttim şimdi :))acik sezeryan ne demek canim ?
ben kendimden umidi kestim anacim , dogmuyor bu bebek napayimValla ayni anda dogurcağımiz için birlikte görüp ögrencez Allahın izniyle
merhaba cnaim
yok doguramadim bugun 40+3 olduk
hiç dogurucu gibide durmuuyorum isin garibi,gecen haftaki sanci ve kasilmalrdan eser yok
artik eglenceli de yazamam ben boyle bekleye bekleye stres oldum iyice
yok açken deil tokken almasi laizmBenimki alıyor ama zorla.
Karnı aç olmalı ve uykudan uyanırken yarı uykulu haliyle alıyor iki çekip atıyor.
Ne işime yaralı
vahidede var ,dordumuzunde sat i ayniSimdi yanlis bilmiyosam sen ben ve darkdays mi kaldik dogurmayan, baska var miydi?
Bakalim en son kim dogurcak merak ediyorum :))
dr sutun yok diyemi kilo almiyor diyor?Suan 2500 kilo canim 2750dogdu 10 gunluk
Valla benimde.Evde kalabalik varsa firsat olmuyor. Benim tek sosyal hayatim burasi su an :)) girip yazmasam catlarim
merhaba cnaim
yok doguramadim bugun 40+3 olduk
hiç dogurucu gibide durmuuyorum isin garibi,gecen haftaki sanci ve kasilmalrdan eser yok
artik eglenceli de yazamam ben boyle bekleye bekleye stres oldum iyice
Ben de gecmise cok bakamiyorum bi de herkes sut kaka muhabbetinde tabii artik takip etmek zor :))vahidede var ,dordumuzunde sat i ayni
elberet dogurdumu ?
sanki biri daha avrdi ama kimdiiii
benim bu 3. gebeligim canim ve yurt disindayimolma canım elbet allah yazdı günün normalmi olucak doğum?
kiz litchi sen bana 3000 ver , gelip sana bebege evine bakayim:)Iki haftada bin ayda ikibin lira veriyoruz bebişe bakmıyor sadece mutfak işi yapıyor evle de ilgilenmiyor. Kahvaltı ve öğlen yemeğini servis ediyor Akşamı tencerede bırakıyor sabah sekiz buçuk öğleden sonra üç arası çalışıyor. Ara öğünlerimi hiç getirmedi sadece ister ettiğim bir iki gün getirdi. Yarın bir ay olucak başka birini düşünüyoruz.
nerde yaziyor bu tarih ?baktın mı seninki kaç görünüyor
oku oku bitiremedim daha yemek yapmam lazim
kizi kursa birakip oglanla markete gittik
geldim sizi merak ettim buraya oturdum
daaha evi supurucem , yemek yapicam
ekmekde almadim daha, isimi çabuk bitirebilirsem oglanla gidip bide ekmek alip gelelim
gece hiç uyyamadi yavrum, inledi durdu ama atesi yok nesi var anlamiyorum, biyerin mi aciyor diyorum hayir diyor uykusunda
bide oksurugu var
karnimizdaki zaman en iyi gunlerimiz aslindada biz kiymet bilmiyoruz
çocugun her dakkasi saniyesi ayri dert Allah basimizdan eksik etmesin, çokk zor çocuk buyutmek
ve diyolarki buyudukçe bu gunleri arayacakmsim Allah evlatllarimizla sinamasin insallahh
Ben iki günde bir sulu bezle siliyorum dilindeki pamukçuk da ilerlemiyor böylelikle çok şükür. İlk bebeğimde düzenli temizlememenin cezası çok kötü pamukçuk olmuştu bütün ağzında, karbonatlı suyla sildiğimi söylemiştim doktora bana çok kötü kızmıştı niye ağzının ph'ını bozuyorsun bebeğin, suyla da silsen aynı şey demişti. Hakikaten suyla silince de iyice kazırsan yine temizleniyor ve bebek de daha az rahatsız oluyor, karbonat acı sonuçta.Benim kızan ilk defa aralıksız uyudu bu gece. Gece 2de uyuttum sabah 7de uyandı. Nasılsa uyanıyor diye alarm da kurmamıştım 5 saat aç kaldı yavrum
Kızlar bebeğinizin ağzının içini düzenli olarak temizliyor musunuz yoksa sadece pamukçuk olduğunda mı temizleniyor? Internette hergün kaynamış suyla silin diyor ama ablam sadecepamukçuk çıktığında karbonatlı suyla silersin dedi bende hiç silmedim daha ama içim rahat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz???
Cok degilmi
Yani temizlim falan da yapmiyormus
o fiyata yatili kaliyor bakicilar hem yemek hem ev isi yapan bile var
En azindan aldiklari paranin hakkini versinler
Sana mi denk geliyo
Benim amcamin kizi bir evde calisiuor temizlik ve yemeklrini yapiyor 5 yildir falan calisiyo ikibin almiyordur yani... aksamlari yaptigi yemekler icin arayip tesekkur ediyorlar
kopekleri var bide onu gezdiriyo alisveris falan herseyi yapiyor .
sana iyi bir yardimci lazim
Ayy ne guzel senin de guzel haberlerini alalim insallah canim allah kolaylik versin..
Allah yardimcin olsun canim, bi avazda sagliklica kucagina al insallah yavrunu
Allah Yüzleri aştığında yardımcın olsun canım çeken bilir resmen inşirah okumadan nefes almadım saatlerce
Ya Sabir ya Fettah zikret. Allahın isimlerinden.Az kalmis bitecek inşallah.her sancı da bebisin sana geliyor
Tatlım emzirme yastığı aldın mı?Belki biraz rahat edersin.Ben yatakta emziriyorum genelde ama oturarak tabi.
yani dunya mutfagi fln mi pisiriyor napiyor. Oyle cok verince bunlarda para cok ben takilayim dedi heralde. Cok fazla vermissin bnce ama tabi sehre gore degisir bu ucretler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?