2015 Şubat Anneleri

Maşallah maşallah Nazar değmesin inşallaH
ÖtEkinde yaşamadıklarını yaşıyorsun.
Allah daim.etsin. Çok çektin.
BaHar gelir,evinize gidersiniz,okulda tatil olur.deniz,Kum,güneş gez babam gez
istanbulu kırkladın nasılsa.

Senin adina cok seviniyorum masallah
Kaka sayisi bebege gore degisir benimki dogdugundan beri gunde en az 5 kaka yapiyor
ama rengi doydugunu gosteriyor

Yine sabahtan beri doymasını bekliyorum bebişin. Sağmaya korkuyorum sağdığımda yine isterse diye. Sen sağdığında diğer memeyle doydu mu?

mutlu dinlenmis anneye ihtiyaci var kendin dinlenecek kadar mama ver olmazsa. Yerinde olsam ben de senin gibi vermemek icin uhrasirdim ama. Belki baska derdi var belki kokuna alisti.

Annem de senin kokuna alıştı diyordu. Benim sesimi duyduğu anda bile ağlıyor. Sürekli emzireeyim bakalım belki dedikleri gibi kırkından sonra düzene girer. Emzirme koltuğu da almamıştım çok rahatsız bir ortamda emzirmeye çalışıyorum. Yatarak emzirmeyi önerir misin? Ya da en azından yatakta otursam olur mu?

Avent in emziğini almıştım bebişe bir türlü veremedim. Sen verebileceğin bir marka bulursan bana da Söyler misin?

Sen yari yatar olursun bebegi kolunla ve yastikla yukseltirsin olur niye olmasin. Basi yuksekte olsun ama bebegin

Çoğu kişi girmiyor artık. Ecicansu,Litchi alan yoklar mesela fırsat bulamıyor arkadaşlar heralde.
Herkesin bebeği uslu değil sanırım.
Evde kalabalik varsa firsat olmuyor. Benim tek sosyal hayatim burasi su an :)) girip yazmasam catlarim

Bi yardımcı buldum bakalim ev işi ve yemek yapması için ptesi görüşcez. .doğru düzgün biri çıkar inşallah da biter bu arama işi. . Arkadaşım da bakıcısıni işten çıkarmış. .Kadın bi elinde bebek bi elinde tlfn sevgilisi ile kavga ediyormus. .bi de kamera dosetti heryere. .9-3 arası gelecek bana yardımcı ederi nedir bu işin? 1000 falan geçiyor bnm aklımdan ama sadece h.ici gelecek

bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dogurmak istiyorum artik bitti 40 haftam ama bu kizda tik yok ya. Hepiniz sut kaka muhabbeti yapiyosunuz bende katilmak istiyorum artik

Zamani gecince endiselenmemek elde degil surekli tetikteyim hareket ediyo mu diye. Karnim hala kaburgamda bu kiz sanirim asagidan degil agzimdan cikacak :O

Iki haftada bin ayda ikibin lira veriyoruz bebişe bakmıyor sadece mutfak işi yapıyor evle de ilgilenmiyor. Kahvaltı ve öğlen yemeğini servis ediyor Akşamı tencerede bırakıyor sabah sekiz buçuk öğleden sonra üç arası çalışıyor. Ara öğünlerimi hiç getirmedi sadece ister ettiğim bir iki gün getirdi. Yarın bir ay olucak başka birini düşünüyoruz.

Çok değil mi kuzum ya doğru düzgün bi iş yaptığı da yokmuş ben baya yemeğin yanında temizlik ütü falan da yapsın istiyorum..bi de deneme süresi bitince sigorta yapcaz mi

nazlı çıktı bu kızlar
öyle hayırlısıyla gelsinler de inşallah
valla heralde önce suni verirler , epidural zaten 4 cm açılma olunca takılıyormuş
ben devlette yapcam doğumu epidural olmayacak
suni ile açılma olmazsa sezo yaparlar
Allah yardımcımız olsun ne diyeyimya
bende beklemiyordum böyle uzayacağını

Tatlım emzirme yastığı aldın mı?Belki biraz rahat edersin.Ben yatakta emziriyorum genelde ama oturarak tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…