Aynen isemedik yer birakmadi benimkideSabah çişlendim gece kakalandım.
Poposu baya tazyikli bu oğlanın maşallah.
Maşallah maşallah Nazar değmesin inşallaHSari puturlu kaka doyuyordur demek ya miktarı önemli mi bizimki gunde iki uc defa yapiyor maşallah da miktar az az oluyo o muhim mi bilemedim
ilk kızımdan kaka deneyimim de yok ne tuhaf dimi tam 4 yil kabizlik savasi verdik nalet alerji yüzünden nerde böyle sari kaka gormek bi damla mok görünce sevincten ağlardim hey gidi hey. O kadar çok sukrediyorum ki rabbime simdi anne olmanin huzurunu sevincini hic yaşayamamisim o mücadeleler icinde büyük kizimda. Simdi dillendrmeye korkuyorum emzirirken çoğunlukla basimi aksi istikamete cevrmis buluyorum farkinda olmadan kendimi nasil işlemisse bilinçaltma korkusu nazar olucak diye bakmaya cekiniyorum rabbim daim etsin cok guzel bi duyguymus herkese nasip etsin
Senin adina cok seviniyorum masallahSari puturlu kaka doyuyordur demek ya miktarı önemli mi bizimki gunde iki uc defa yapiyor maşallah da miktar az az oluyo o muhim mi bilemedim
ilk kızımdan kaka deneyimim de yok ne tuhaf dimi tam 4 yil kabizlik savasi verdik nalet alerji yüzünden nerde böyle sari kaka gormek bi damla mok görünce sevincten ağlardim hey gidi hey. O kadar çok sukrediyorum ki rabbime simdi anne olmanin huzurunu sevincini hic yaşayamamisim o mücadeleler icinde büyük kizimda. Simdi dillendrmeye korkuyorum emzirirken çoğunlukla basimi aksi istikamete cevrmis buluyorum farkinda olmadan kendimi nasil işlemisse bilinçaltma korkusu nazar olucak diye bakmaya cekiniyorum rabbim daim etsin cok guzel bi duyguymus herkese nasip etsin
Ben lansinoh krem ve kendi sütümden sürüp açık bıraktım uçlarını havalandırdım hep,yara olmadı öyle cok şükür..Çareyi bulursan banada bildir canım. Halim içler acısı
Benim ilk başta sütüm çok azdı eşim eczaneden evolvia almış birkaç kere ondan verdik. Bi arkadaşım sürekli mamayla besliyor o da sma kullanıyor.
Kv sıkıntısı bende de var, takmamaya çalışıyorum ama olmuyor tabii. Neyseki eşin sana hak vermiş. Bundan sonra rahatlarsın. Bakarsın sütün tekrar gelir
Aynı sıkıntı bende de var canım. Memeden kaldırınca uyanıyor sonra yine meme. Ee memelerde dinlenemediği için sütüm çoğalmıyor süt çoğalmayınca bebek doymuyor böyle bir kısır döngü. Bende birkaç gece mama verdim birde ilk başlarda sütüm çok azdı yine vermiştim. Bugün süt sağma makinem geldi, sağdım tek memeden 50 ml çıktı dolaba koydum. Gece uyandığında önce emzirip sonra sağdığım sütü vermeyi planlıyorum. Böylece hem o huzurla uyur hemde ben dinlenmiş olurum. Psikolojim bozuldu uykusuzluktan
mutlu dinlenmis anneye ihtiyaci var kendin dinlenecek kadar mama ver olmazsa. Yerinde olsam ben de senin gibi vermemek icin uhrasirdim ama. Belki baska derdi var belki kokuna alisti.
Emzik niye vermiyorsunuz derken bizim kiz emzige oguruyor almiyor. Uykuya dalmak icin meme istiyor. Emzirdim doydu uyutsun diye anneme verdim oglani yatirmaya gittim. Bir geldim ki uyumamis kucuk hanim benim meme olmadan uykuya dalamazmis.
Kaucuk emzik yumusak da. Emzik markasi modeli soyleyin de deneyeyim.
Hangi konuda bilmislik yapsam basima geliyor mama verme konusunda yorum yaptim. Korktum simdi sut azalip gitmesin de aman aman
Az evvel bakkaldan wee baby diye bir emzik aldim agzindan sipaAvent in emziğini almıştım bebişe bir türlü veremedim. Sen verebileceğin bir marka bulursan bana da Söyler misin?
Aldi mi yani. Kaucuk mu silikon muAz evvel bakkaldan wee baby diye bir emzik aldim agzindan sipa
Sen yari yatar olursun bebegi kolunla ve yastikla yukseltirsin olur niye olmasin. Basi yuksekte olsun ama bebeginAnnem de senin kokuna alıştı diyordu. Benim sesimi duyduğu anda bile ağlıyor. Sürekli emzireeyim bakalım belki dedikleri gibi kırkından sonra düzene girer. Emzirme koltuğu da almamıştım çok rahatsız bir ortamda emzirmeye çalışıyorum. Yatarak emzirmeyi önerir misin? Ya da en azından yatakta otursam olur mu?
Evde kalabalik varsa firsat olmuyor. Benim tek sosyal hayatim burasi su an :)) girip yazmasam catlarimÇoğu kişi girmiyor artık. Ecicansu,Litchi alan yoklar mesela fırsat bulamıyor arkadaşlar heralde.
Herkesin bebeği uslu değil sanırım.
Merhaba brn geldim :) bende wee baby aldım 6 - 18 haftalık bi onu tuttu evde ona yakın emzik varAvent in emziğini almıştım bebişe bir türlü veremedim. Sen verebileceğin bir marka bulursan bana da Söyler misin?
Bi yardımcı buldum bakalim ev işi ve yemek yapması için ptesi görüşcez. .doğru düzgün biri çıkar inşallah da biter bu arama işi. . Arkadaşım da bakıcısıni işten çıkarmış. .Kadın bi elinde bebek bi elinde tlfn sevgilisi ile kavga ediyormus. .bi de kamera dosetti heryere. .9-3 arası gelecek bana yardımcı ederi nedir bu işin? 1000 falan geçiyor bnm aklımdan ama sadece h.ici gelecek
Evde kalabalik varsa firsat olmuyor. Benim tek sosyal hayatim burasi su an :)) girip yazmasam catlarim
Çok değil mi kuzum ya doğru düzgün bi iş yaptığı da yokmuş ben baya yemeğin yanında temizlik ütü falan da yapsın istiyorum..bi de deneme süresi bitince sigorta yapcaz miIki haftada bin ayda ikibin lira veriyoruz bebişe bakmıyor sadece mutfak işi yapıyor evle de ilgilenmiyor. Kahvaltı ve öğlen yemeğini servis ediyor Akşamı tencerede bırakıyor sabah sekiz buçuk öğleden sonra üç arası çalışıyor. Ara öğünlerimi hiç getirmedi sadece ister ettiğim bir iki gün getirdi. Yarın bir ay olucak başka birini düşünüyoruz.
Ay etrafimdaki herkes iki hafta once dogururken ben de oyle olucak sandim tum islerimi hallettim. Annem de o kadar isi olmasina ragmen bi hafta once geldi ama bizim kiz naz yapio :))
Bakarsin bugun yarin gelir canim ya hic belli olmuyomus o. Allah biliyo gununu saatini saglikla gelsinler de..
Simdi ama on gun gelmezse yatisimiz yapilinca suni sanci vericekler di mi? Suni sancida epidural takiliyo di mi ya bi fark olmuyo herhalde. Ay kafamda deli sorular bi dogursaydik da biz de sut muhabbetlerine girseydik :)
Tatlım emzirme yastığı aldın mı?Belki biraz rahat edersin.Ben yatakta emziriyorum genelde ama oturarak tabi.Annem de senin kokuna alıştı diyordu. Benim sesimi duyduğu anda bile ağlıyor. Sürekli emzireeyim bakalım belki dedikleri gibi kırkından sonra düzene girer. Emzirme koltuğu da almamıştım çok rahatsız bir ortamda emzirmeye çalışıyorum. Yatarak emzirmeyi önerir misin? Ya da en azından yatakta otursam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?