- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Bu arada ben bebeğim pişik olmasın diye her kaka yapışından sonra bebek bezi denen bezden bi parça ve küçük bi leğene ılık su koyuyorum ve ıslak mendil mantığıyla siliyorum altını..günde iki jere falanda ılık zeytinyağı ile siliyorum..çok şükür hiç pişik olmadık..gönül ister ki yıkayayım her sefer ama tek başına tuttup yıkamak zor bu yöntem pratik tavsiye ederim
Şu kocalar saç kestirme işine karıştılarmı illet oluyorum arkadaş.sanki onların saçı Mı? Ben eşimi tanıdığımda saçımı kazıtmıştım.
Eşim hiç umursamadı ben seni hertürlü severim dedi.
nersinde yaziyor ekledigin :)Ekledim ilk kişi benim:)
benimde hiç bu kadar uzamamıştı
kopçadan sarktı belime 4 parmak kaldı
kestirsemmi diyorum ama kıyamıyorum
bide benim herif uzun saçı seviyor
67 kg yum cnn.o ne kiz su zehirlemmesi
Yok kız ne esmeri bembeyaz olmasa da tenim açık renk :)) instagram hesabı açarsan görürsün :))
Genelde 3. Gunu cagirirlar .seninki niye oyleki.yok cok acimiyor .hafif bi sizi oldu bende oda adet yokdu rahim yuksrdaydi.adet olsa hic hissetmeyecekdim.o kdr cocuk dogurduk devede kulak bile deil bu sizi : )
valla susuyorum canim kayisi hosafi disinda oyle çok tatlida yemiyorum ama çok terliyorum ondami bilmiyorum çok susuyorumVar öyle Bisey çok fazla içmek de dokunuyormuş insana gerçi susuyorsan orası başka bol bol sut olsun inş.
yok anacim daha rahim yerine gelmedi :)Kiz spiral mi taktirdin yoksa?
Gaz ilaci veriyorum gece son beslenmesinden sonra, 5:30 gibi iki saat so ra kendi pırtlarıyla uyaniyor. Çok komik oluyor geriniyor once pırtlıyor sonra bi daha geriniyor yine pırt gülesim geliyor
17 gundur suruyor kanamam azalmisti tekrar artti 17 gun cok degilmi adet kanamasi icin 2 AY oldu dogum yapali lohusa kanamam 40 im cikmadan bitti sonrada adet oldumBen yurt d kullaniliyor ama dozaji cok hafif.30 gun bouunca birskmiyorsun.sen nasil anladin duzelmedigni 17 gunde
Om-x gunde 4 defa diyor da ben iki defa veriyorumAdini yazar misin ila cin sadece bir kez mi veriyorsun
Tulbent tarzi bezler var mothercareden aldim ben. Havlu icine tulbenti koyup oyle sarip kuruluyorum yumusacik oluyor. O tulbentlerden al siddetle tavsiye ederim.Doğru diyorsun hep yüzünü kafasını kurulamaya korkuyorum. Havlu semsert o kadar aradım yumuşak diye buldum o da kötü çıltı. Şu koton havlulardan bulsamda alsam
Him ben doguma 17 gun oldu diye snlamistim.17 gundur suruyor kanamam azalmisti tekrar artti 17 gun cok degilmi adet kanamasi icin 2 AY oldu dogum yapali lohusa kanamam 40 im cikmadan bitti sonrada adet oldum
Yüz üstü yatr ara sıra canm bize biraz faydası oldu ..debelenip harrket ediyo sonra gaz çıkarıyo...ama yanından ayrılma Allah korusun daha çok küçükler..İns canim.cocugu emzirmeye korkuyorum.sabah 5 den beri adam gibi uyyamadi.uykusu var daliyot sonra csn acisiyla bagiriyor
M_uras_li benim ekledim seni begenilerden git bi de takipcilerdenİnstagrsm actim ama sizi nasil bulcam.aysemrehakan adim
ben hep yuz ustu yatiriyorum canim , yani gece gunduz uykusunu da oyle uyyorYüz üstü yatr ara sıra canm bize biraz faydası oldu ..debelenip harrket ediyo sonra gaz çıkarıyo...ama yanından ayrılma Allah korusun daha çok küçükler..
o gurultu hep var devamli hickirik peynir gibi kusma sanki ictigimi de yutmuyor da bogaznda tutuyor gibi geri akitma ne ararsan var
S serefraz85 allahin izniyle gececek bu durum. Dua et ve inan.
Bizimkinin de bir derdi var memeyle ve ben sut mu az diye dusunuyorum. Bogiluyor basta ama sanki gerisi yok sutun
Selmaydin43 benBir çok kişi ekledi ama kim bilmiyorum. isimler farklı olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?