2015 Şubat Anneleri

Mutsuz ben kızımın poposunu lavaboda yikiyorum bi elimle tutuyorum otekiyle de yikiyorum tabii her zaman değil ama güne 2-3 kere yikiyorum..
Obacan neden kazimistin saçlarını sen normalde biraz tombul değil miydin,şöyle bi hayal etmeye çalışıyorum seni ama.. Gelmiyor anacim gozumun onune ya eşim karışıyor değil esasında sorsam kestir der boyat der ama bir de sevdiği tarz var ben ozenirim o şekilde.. Saçlarımi siyah uzun ve kaküllü seviyor gozluklerimi sever mesela.. Saçlar kaküllü ve uzun.gözlükler de tamam.ama siyah değil saclarim.boyayıp boyatmama arasında gelip gidiyorum.hem emzirme döneminde olduğumdan dolayı bir de biyadan ötürü pişman mi olurum hic boyamasam da kendi renginde mi uzasa acaba?

Arkadaşlar bebeklerinizn kilo alımı ne durumda?Ayrıca gaz için takviye ürün kullanıyor musunuz?

benimde hiç bu kadar uzamamıştı
kopçadan sarktı belime 4 parmak kaldı
kestirsemmi diyorum ama kıyamıyorum
bide benim herif uzun saçı seviyor

Kestirme canım ben oğlumda kestirmistim ya pişman olmuştum şimdiye kadar uzatamadim bi daha öyle.. Hadi uzasin saçlar

Genelde 3. Gunu cagirirlar .seninki niye oyleki.yok cok acimiyor .hafif bi sizi oldu bende oda adet yokdu rahim yuksrdaydi.adet olsa hic hissetmeyecekdim.o kdr cocuk dogurduk devede kulak bile deil bu sizi : )

Kiz spiral mi taktirdin yoksa?

Var öyle Bisey çok fazla içmek de dokunuyormuş insana gerçi susuyorsan orası başka bol bol sut olsun inş.
valla susuyorum canim kayisi hosafi disinda oyle çok tatlida yemiyorum ama çok terliyorum ondami bilmiyorum çok susuyorum
yada çok su içtigim için susuyodurum
insallah zehirlenmem kiz bunun panzehiri ne olaki :)))

Ayyy kizlar bnm kizinda yuzu sivilce oldu.aile hekimi yenidogan incileri dedi.gecermis

Gaz ilaci veriyorum gece son beslenmesinden sonra, 5:30 gibi iki saat so ra kendi pırtlarıyla uyaniyor. Çok komik oluyor geriniyor once pırtlıyor sonra bi daha geriniyor yine pırt gülesim geliyor

Adini yazar misin ila cin sadece bir kez mi veriyorsun

Ben yurt d kullaniliyor ama dozaji cok hafif.30 gun bouunca birskmiyorsun.sen nasil anladin duzelmedigni 17 gunde
17 gundur suruyor kanamam azalmisti tekrar artti 17 gun cok degilmi adet kanamasi icin 2 AY oldu dogum yapali lohusa kanamam 40 im cikmadan bitti sonrada adet oldum

Doğru diyorsun hep yüzünü kafasını kurulamaya korkuyorum. Havlu semsert o kadar aradım yumuşak diye buldum o da kötü çıltı. Şu koton havlulardan bulsamda alsam
Tulbent tarzi bezler var mothercareden aldim ben. Havlu icine tulbenti koyup oyle sarip kuruluyorum yumusacik oluyor. O tulbentlerden al siddetle tavsiye ederim.

İns canim.cocugu emzirmeye korkuyorum.sabah 5 den beri adam gibi uyyamadi.uykusu var daliyot sonra csn acisiyla bagiriyor
Yüz üstü yatr ara sıra canm bize biraz faydası oldu ..debelenip harrket ediyo sonra gaz çıkarıyo...ama yanından ayrılma Allah korusun daha çok küçükler..

Yüz üstü yatr ara sıra canm bize biraz faydası oldu ..debelenip harrket ediyo sonra gaz çıkarıyo...ama yanından ayrılma Allah korusun daha çok küçükler..
ben hep yuz ustu yatiriyorum canim , yani gece gunduz uykusunu da oyle uyyor
kusunca direk zaten çarsafa geliyor

o gurultu hep var devamli hickirik peynir gibi kusma sanki ictigimi de yutmuyor da bogaznda tutuyor gibi geri akitma ne ararsan var

Canim bi doktora gitsene belki cocugun yutmasi ile ilgili bi se vardir.. Hem kilosunu da takip edersin belki kilo alimi normaldir sen fark etmeden yutuyodur..[/QUOTE]

Gittim gittim 400tl bayıldım azarlandim bi de guzel agzindan bilmedigim yeni bisey ya da ise yarar ekstra bi cozum onersi cikmadi malesef. Dunya kadar test istedi bi onlarin neticeleri bekliyorum.Buyuk kuzumda gitmedigim dr kalmamisti umit kapisi diye hep elim bos donmustum bugun de farkli bisey olmadi. Bogazda enfeksiyon yok burnu kulagi temiz. Reflu olabilir gastroentolojik refleks gelistrmistir bikere bogazna kacrdysa ondan olablir sut hizli geliyodur coktur ondan olabilir bazi yenidoganlarn genizeti buyuk oluyor ondan olablir dedi. yapcak bisey yok kan testlernde bisey cikmazsa dedi o kadar ben agxindan bi deva cikar diye beklerken o pek de onemsemedi bile durumun ciddiyetini

S serefraz85 allahin izniyle gececek bu durum. Dua et ve inan.
Bizimkinin de bir derdi var memeyle ve ben sut mu az diye dusunuyorum. Bogiluyor basta ama sanki gerisi yok sutun

Insallah be canim diyecek soz bulamiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…