2015 Şubat Anneleri

Benim belim cok agriyor. Spinal anestezi olmustum ya. Igne yeri bi yanio ki sormayin.. En korktugum bel agrisiydi basima geldi. Buyuk kizi cok kucakladik bugun ondan olmus olabilir mi. Evi bile supursem o da sadece salonu belim agriyor. Simdi yatiyorum. Kucuk kiz uyuyor. Yarinda buyuk kizi doktora goturcez hasta oksuruyo. Yarin sabaha iyilesirsem iyi olucak. Var mi bnm gibi sorun yasayan

Bebeğin kaşlarının içi kabuklandı pul pul oldu. Neden olur sizce!? Sizde de oldu mu öyle bir şey?
Z.yağı sürdüm ama çok kötü duruyor yara falan olur diye korktum.
Ya kafasıda olursa
Bendede oldu canim doktor normal.dedi krem.falan vermicem.gecer dedi

Kizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/

Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik

valla canım bende hayatımda bel agrısı nedir bilmzdim sezo sayesinde ogrenmiş oldum

Kizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/

Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik
çok nadir de olsa iki haftayı bulabiliyormuş

Canim 6 gun oncesne kadar emiyordu gayet guzel bende değişen bisey yok o guclndi hizli cektikce sut hizli iniyor o seklde basladi bu sorun sonra ugrastkca gazlndkca yorgun dustu mu nedr bazen alcagi tutuyor iste bi kan vernce avunmya tuttu emdi gayet yuttu bi de aksam evde biraz emdi. Yani bi öyle bir böyle tuhaf seyrediyor o dedgni hic beni ttutmasa denerdm ama bunu sinadik gectik o yuzden gerek yok sağlığı da gorunurde bsy yok tahlilde de cikmsz inşallah

Yok o hic tutmadi memeyi ilk dogdugndan beri ne beni ne biberonu aaliyordu. Devamli geri atiyordu yay gibi kendini kusuyordu karni sisiyordu uykuda cene durterek cok az yedrebliyorduk uyank avlktan olse almiyordu. O cok baskaydi komple beslnme reddi gibiydi bu öyle dgl şükür dunden bugune cok az emince bitap dustu demek ki biberonu tutturup verene dek uykuluydy sonra ayildi smdi aralarda aktif sukur dua tek kapım şu an rabbim yardim etsin

Insallah canm duanzda unutmayn jolur gittik bugun dra bahsettmdi onceki mesajlrmda cnm bogazda bsy yokmus

Bizim kiz da iki gundur hafif geliyor bana acaba kilo mu verdi, cuma gunu kontrolumuz var insallah bisi cikmaz. Yedigini kustu son donem

Kiloya da taklmk istemiyorum artk cuma asimiz var ayni tartda kac cikcak bakaln saglik ocagnda bnmki de kusup duruyo peynir gibi de sut gibi de. Yine mi reflu yasiycaz diye korkmuyor deglm

10 yıl önce falan şekilsiz ve azdı bende kazıttım.normalde tombul değilim bu hamilelikler falan filan 3 yılda bu hale geldim.deşme yarama tuz basma:'(

Valla iyi cesaret bacım.. Ben yapamam herhalde.. Simdi emziriyorsun ya daha kolay verirsin.. Su an kaç kilosun?

Valla iyi cesaret bacım.. Ben yapamam herhalde.. Simdi emziriyorsun ya daha kolay verirsin.. Su an kaç kilosun?
Bir goruse gore emzirmek kilo vermeyi kolaylastirmiuormus. Vucut odem tutuyormus. Az miktar yag tutma egilimi oluyormus. Istah acmasi da var.
Ben sporsuz veremiyorum hic

yok anacim daha rahim yerine gelmedi :)
12 mayisda randevum var spiralimi aldim bile eczaneden alip gidicem dr a tak diycem :)

bu hamilelikden once spiralle korundum 3 yil onu anlatiyordum :)

Valla ben de taktirdin sandım uzulmistum ben doğumdan bir ay sonra gittim rahim yerine gelmemiş dedi doktor , iki doğum Arasi çok olmadığından midir bilmiyorum seninki yerine geldi sandım rahim Nasil toparlanacak eskisi gibi olacak mi zaten merak ediyorum offf

Bir goruse gore emzirmek kilo vermeyi kolaylastirmiuormus. Vucut odem tutuyormus. Az miktar yag tutma egilimi oluyormus. Istah acmasi da var.
Ben sporsuz veremiyorum hic

Spor Nasil yapicaksin iki taneyle fistik ? Suna bak aksamdan beri kucağımda emdiği yetmiyor bi de ağlıyor..iki numara desen çok aşırı huysuz.oğlum desen o da iki numaraya çok kötü davranıyor.. Afedersin tuvalete gidecek zaman yok spor falan yapamam ben sanırım

ben hep yuz ustu yatiriyorum canim , yani gece gunduz uykusunu da oyle uyyor
kusunca direk zaten çarsafa geliyor
Yüz üstü ben biraz tedirgin oluyorum sanki kafasını kaldıramayıp nesef alamaz korkusu oluyo o yüzden yüzüstü yatırınca hep yanında kalıyorum..gaz için çok araştırdım canm ama malesrf pek işe yaramıyo hiç biri...zinko damla dedi ebemiz içinde etil alkol var ven vermem ole bi ilacı..bi tane daha vardı onda anason var bildiğin uyuşturucu..bikaçgündür için el vermesede biyogaia kullanıyorum..pek bi değişiklik yok gibi....zamanla geçiyo demiş tecrübeli anneler.ne uyutuyo ne uyanıkken ağlamadan durabiliyo bizimki Allah yardımcımız olsun

Ozaman 20 kilo fazlayla yasicak miyim. Eski halimin teyzesi gibiyim
Yarim saat yurusem yeter aslinda

Sen iyi yapiyorsun ama ben icten ice gıcık oluyorum

erkekler o konuda cok gıcıklar. hıc kılo alma verme dertlerı yok. benımde göbek cok sinir odan sarkmış. bırde pazar gunu mevlut var ne giysem yakısmayacak
Ben gittim mevlit icin yeni bir elbise aldim. Modeli gobegimi sakladi, cok hosuma gitti o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…