Bendede oldu canim doktor normal.dedi krem.falan vermicem.gecer dediBebeğin kaşlarının içi kabuklandı pul pul oldu. Neden olur sizce!? Sizde de oldu mu öyle bir şey?
Z.yağı sürdüm ama çok kötü duruyor yara falan olur diye korktum.
Ya kafasıda olursa
Hapin adi ne canimHim ben doguma 17 gun oldu diye snlamistim.
valla canım bende hayatımda bel agrısı nedir bilmzdim sezo sayesinde ogrenmiş oldumBenim belim cok agriyor. Spinal anestezi olmustum ya. Igne yeri bi yanio ki sormayin.. En korktugum bel agrisiydi basima geldi. Buyuk kizi cok kucakladik bugun ondan olmus olabilir mi. Evi bile supursem o da sadece salonu belim agriyor. Simdi yatiyorum. Kucuk kiz uyuyor. Yarinda buyuk kizi doktora goturcez hasta oksuruyo. Yarin sabaha iyilesirsem iyi olucak. Var mi bnm gibi sorun yasayan
çok nadir de olsa iki haftayı bulabiliyormuşKizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/
Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik
canim benim aklima degisk bisey geldi ama bilmiyorum çokmu mantiksiz
simdi sorunun çocukdami sendemi oldugunu bilmiyorsun ya tam oalrak yani suttemi çocukdami oldugunu
baska emziren kadin bulup çocuklari degisik emzirmeniz çokmu uç nokta olur
gun içinde aklima geliyorsun valla acaba napti diye seni duusnurken bu aklima geldi
Belirtiler ilk kuzunda yasadiklarina benzemiyor di mi. Ama bir derdi olmali ki emmiyor kaciyor. Gazi ya da derdi olmazsa genzine kacsa da geri tutuyor memeyi beninki. Tahliller ciksin bakalim bir enfeksiyon fln mi vardir nedir. Ac kalinca uyumaz artik buyudu senin bebek. Niye uyuyor ki. Allahin izniyle duzelecek canim sen duaya devam et.
Canım benimde aklıma öyle geldi sende sorun yoktur belki bebişin yutmasını engelleyen bişiler vardır boğazında filan doktora göstersen birde çok üzüldüm yaşadıklarına inşallah yakında zamanda sorununuz çözülür canım
Bizim kiz da iki gundur hafif geliyor bana acaba kilo mu verdi, cuma gunu kontrolumuz var insallah bisi cikmaz. Yedigini kustu son donem
10 yıl önce falan şekilsiz ve azdı bende kazıttım.normalde tombul değilim bu hamilelikler falan filan 3 yılda bu hale geldim.deşme yarama tuz basma:'(
Koyu kahveye yakın orjinal saçım ama siyah değil :))
Bir goruse gore emzirmek kilo vermeyi kolaylastirmiuormus. Vucut odem tutuyormus. Az miktar yag tutma egilimi oluyormus. Istah acmasi da var.Valla iyi cesaret bacım.. Ben yapamam herhalde.. Simdi emziriyorsun ya daha kolay verirsin.. Su an kaç kilosun?
yok anacim daha rahim yerine gelmedi :)
12 mayisda randevum var spiralimi aldim bile eczaneden alip gidicem dr a tak diycem :)
bu hamilelikden once spiralle korundum 3 yil onu anlatiyordum :)
Bir goruse gore emzirmek kilo vermeyi kolaylastirmiuormus. Vucut odem tutuyormus. Az miktar yag tutma egilimi oluyormus. Istah acmasi da var.
Ben sporsuz veremiyorum hic
Doğru diyorsun hep yüzünü kafasını kurulamaya korkuyorum. Havlu semsert o kadar aradım yumuşak diye buldum o da kötü çıltı. Şu koton havlulardan bulsamda alsam
Yüz üstü ben biraz tedirgin oluyorum sanki kafasını kaldıramayıp nesef alamaz korkusu oluyo o yüzden yüzüstü yatırınca hep yanında kalıyorum..gaz için çok araştırdım canm ama malesrf pek işe yaramıyo hiç biri...zinko damla dedi ebemiz içinde etil alkol var ven vermem ole bi ilacı..bi tane daha vardı onda anason var bildiğin uyuşturucu..bikaçgündür için el vermesede biyogaia kullanıyorum..pek bi değişiklik yok gibi....zamanla geçiyo demiş tecrübeli anneler.ne uyutuyo ne uyanıkken ağlamadan durabiliyo bizimki Allah yardımcımız olsunben hep yuz ustu yatiriyorum canim , yani gece gunduz uykusunu da oyle uyyor
kusunca direk zaten çarsafa geliyor
Ozaman 20 kilo fazlayla yasicak miyim. Eski halimin teyzesi gibiyimSpor Nasil yapicaksin iki taneyle fistik ? Suna bak aksamdan beri kucağımda emdiği yetmiyor bi de ağlıyor..iki numara desen çok aşırı huysuz.oğlum desen o da iki numaraya çok kötü davranıyor.. Afedersin tuvalete gidecek zaman yok spor falan yapamam ben sanırım
Sen iyi yapiyorsun ama ben icten ice gıcık oluyorumYok demiyoR :) akşam odadaydım eşim nöbetçiydi annemleri aradım görüntülü olunca ses hoparlörden çıkıyordu. sonra yanına gittim salona. Annenle konuşuyorsun diye gelmedim dedi.
Bana da bir şeyler söylüyor ama umursamıyorum.
Agir spor zaten sutun tadini bozdugu icin, drlar emzirme doneminde spor tavsiye etmiyorlarOzaman 20 kilo fazlayla yasicak miyim. Eski halimin teyzesi gibiyim
Yarim saat yurusem yeter aslinda
Antigone ge yaziyor cnm ustundeHapin adi ne canim
Ben gittim mevlit icin yeni bir elbise aldim. Modeli gobegimi sakladi, cok hosuma gitti o yuzdenerkekler o konuda cok gıcıklar. hıc kılo alma verme dertlerı yok. benımde göbek cok sinir odan sarkmış. bırde pazar gunu mevlut var ne giysem yakısmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?