2015 Şubat Anneleri

Allah yardimcin olsun canim
okuyorum yazilarini ozellikle takip ediyorum seni ama yazcak bisey bulamiyorum
uzuluyorum gerçekten sizin için ama napsan bilemiyorum
peki çocugun gelisimi nasil ?
gerileme yok demi ?

bide ablasinda tam olarak ne olmustu da emememisti

kizlar gaz problemi olanlara kanguruyu siddetle tavsiye ederim
artik kollarim durmustu dermanim kalmamisti koydum kanguruya, baya bi genirdi , kustu etti oyle uyyabilid
yatagina koydum 1 saattir orda uyyor
emelide 3 saat oldu bakalim uyyanacakmi
keske emzirip uyutsaydim hata ettim çok uykusu vardi kuzumun

Bende farkettim onu kucagima gelince kokuyu alip sakinlesiyo resmen. Babasina gidince susmuyo mesela. Annelik boyle bisey demek.

Ne guzel ugrasmayi seviyorsun ben nefret ediyorum :/ boya da degisiklik oluyo hos oluyo ama ugrasmasi zor. Ben 4 yildir kendi rengimi kullaniyorum. Onceden bi de kirmiziya yakin kizildi uçuk bisey ay ne havlu kalirdi ne yastik ayda bi boya derken artik yoruldum. bana sorarsan sacin en guzel rengi dogal rengi ama dedigim gibi degisiklik de guzel olur :)

Bende sinir oluyorum ama ben saclarini cok seviyorum diyor bi sey diyemiyosun onu deyince :)

Dogum kocum ebemle konustum emzrmeden cok yutmasinda sorun olabkir patolojik gibi gorunuyor doktora git dedi. Bugun kuzum hep uyudu bitkindi emmedi hic desem yalan olmaz ağlayıp aranmadi bile bunlari diyince kan sekeri dusnustur muhakkak biseklde beslmye calis dedi ebe ablam. Sut sagdim biberonla ugrastim yine dun alamamsti bugun ite kaka biseklde tuttu biberonu sutu ictigi gibi resmen ayildi cocugum o kadar dokundu ki icime nasil ac kalmis kendne gelince anladm. Uzerne az emdi. Doktora gittik yukarda anlattgm seyler iste dise dokunur onerisi olmadi guya burda buldugum en iyi dr. Sutunu sag tazygi al dedi zaten yaptgm seyler. O derece baygin düşüşünu iyi bulmadi bisuru test istedi kan verdk cok agladi yavrum onun acisina biraz iyi emdi orda. O saatten beri yine emisemioz deli gibi emzigi cekio almiyan cocuk memede olmuyor olmyan ne anlamiyorum. Bombos gibi duran memeden bile tikanir gibi yapip geri kaçıyor hem emcem diye hem kurtulcam diye savasio. Sasrdm artk rabbm yardmci olsun artk merhamet etsn

iremguzum canm benm saolasn o hadis benm tek tesellm idi sen de yazmssn esime dedm moralim bozdu o hadsin anlami musluman ayni hatayi iki kere yapmaz demekmis. Rabbim seni ayni şeyle de imtihan edeblir dedi. Dedim saol cok iyi moral verdn dualar ile umut ediyorum düzeleceğine. Boyle degldi lutfetnisti bikere bana o saadeti geri aldigi gibi tekrar nasip edecek inşallah ya rezzak ismiyle

Bu arada kilo almams gecen hfta saglik ocagndaki kilosuyla birebir ayni cikti bugun. Zaten sorunmz bi haftadr var bu hafta bos geçmiş yani

canim benim aklima degisk bisey geldi ama bilmiyorum çokmu mantiksiz
simdi sorunun çocukdami sendemi oldugunu bilmiyorsun ya tam oalrak yani suttemi çocukdami oldugunu
baska emziren kadin bulup çocuklari degisik emzirmeniz çokmu uç nokta olur
gun içinde aklima geliyorsun valla acaba napti diye seni duusnurken bu aklima geldi

ogrenince nolucak dersen onu bilmiyorum ama çocugun saglikli oldugunu gorebilrisin en azindan ins

Belirtiler ilk kuzunda yasadiklarina benzemiyor di mi. Ama bir derdi olmali ki emmiyor kaciyor. Gazi ya da derdi olmazsa genzine kacsa da geri tutuyor memeyi beninki. Tahliller ciksin bakalim bir enfeksiyon fln mi vardir nedir. Ac kalinca uyumaz artik buyudu senin bebek. Niye uyuyor ki. Allahin izniyle duzelecek canim sen duaya devam et.

Canım benimde aklıma öyle geldi sende sorun yoktur belki bebişin yutmasını engelleyen bişiler vardır boğazında filan doktora göstersen birde çok üzüldüm yaşadıklarına inşallah yakında zamanda sorununuz çözülür canım

ilk aşımızı olduk biraz halsiz gibi uyuyor uyanıyor emıyor tekrar uyuyor
ateşi çıkmadı ölçüyorum devamlı
normaldır herhalde

ilk aşımızı olduk biraz halsiz gibi uyuyor uyanıyor emıyor tekrar uyuyor
ateşi çıkmadı ölçüyorum devamlı
normaldır herhalde
Hepatit B asisiysa cani acidigindandir, yoksa ikinci ay asisi ates agri yapiyormus yazik kuzularimiza

Bu arada kilo almams gecen hfta saglik ocagndaki kilosuyla birebir ayni cikti bugun. Zaten sorunmz bi haftadr var bu hafta bos geçmiş yani
Bizim kiz da iki gundur hafif geliyor bana acaba kilo mu verdi, cuma gunu kontrolumuz var insallah bisi cikmaz. Yedigini kustu son donem

10 yıl önce falan şekilsiz ve azdı bende kazıttım.normalde tombul değilim bu hamilelikler falan filan 3 yılda bu hale geldim.deşme yarama tuz basma:'(

doktorumuz ilk üç ay,her ay 900 gram alması normal dedi..gaz ilacı tıbbi değil..şeker olduğu için uyku yapıyor dedi..sağlık ocağı neo baby diye gaz ilacı önerdi ,onu aldım.doktorunda dediği gibi üzerinde tıbbi değerinin olmadığı yazıyor.
Benimki ayda 1 kg alıyor[/QU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…