Allah yardimcin olsun canimGittim gittim 400tl bayıldım azarlandim bi de guzel agzindan bilmedigim yeni bisey ya da ise yarar ekstra bi cozum onersi cikmadi malesef. Dunya kadar test istedi bi onlarin neticeleri bekliyorum.Buyuk kuzumda gitmedigim dr kalmamisti umit kapisi diye hep elim bos donmustum bugun de farkli bisey olmadi. Bogazda enfeksiyon yok burnu kulagi temiz. Reflu olabilir gastroentolojik refleks gelistrmistir bikere bogazna kacrdysa ondan olablir sut hizli geliyodur coktur ondan olabilir bazi yenidoganlarn genizeti buyuk oluyor ondan olablir dedi. yapcak bisey yok kan testlernde bisey cikmazsa dedi o kadarben agxindan bi deva cikar diye beklerken o pek de onemsemedi bile durumun ciddiyetini
k
Bende farkettim onu kucagima gelince kokuyu alip sakinlesiyo resmen. Babasina gidince susmuyo mesela. Annelik boyle bisey demek.Onlar alıştı memeye anne kokusuna daha biberona alışmaz. Ben işe gidiyorum biberonla süt veriyor ablam iki öğün.
Eve geliyorum resmen memeye saldırıyor. Kokumu özlüyor Sanırım kucağıma aldığım.anda süt kokusunu alıyor.
Ne guzel ugrasmayi seviyorsun ben nefret ediyorum :/ boya da degisiklik oluyo hos oluyo ama ugrasmasi zor. Ben 4 yildir kendi rengimi kullaniyorum. Onceden bi de kirmiziya yakin kizildi uçuk bisey ay ne havlu kalirdi ne yastik ayda bi boya derken artik yoruldum. bana sorarsan sacin en guzel rengi dogal rengi ama dedigim gibi degisiklik de guzel olur :)Oğlumun doğumuna biraz vardı belime kadar uzayan saclarimi kestirdim.sonra da hic o kadar uzatamadim simdi sutyen kopcamin altına geliyor seneye belime ulaşır diye düşünüyorum inş. Güzel uzarlar da.. Valla bi topuz yapıyorum bi oruyorum bi at kuyruğu yapıyorum bi saliyorum o günkü psikolojime gore değişiyorseviyorum uzun saçı eşim de çok sever bi de boyatabilseydim çok sıkıldım iki doğum arası fazla olmadığı için bayrağıdır boya yok tümden kendi sac Rengim olarak uzadilar. Bi yandan boyatayim diyorum bi yandan da pişman mi olurum diyorum bilmiyorum
Bende sinir oluyorum ama ben saclarini cok seviyorum diyor bi sey diyemiyosun onu deyince :)Şu kocalar saç kestirme işine karıştılarmı illet oluyorum arkadaş.sanki onların saçı Mı? Ben eşimi tanıdığımda saçımı kazıtmıştım.
Eşim hiç umursamadı ben seni hertürlü severim dedi.
Benim de canım tatlı istedi şimdi
canim benim aklima degisk bisey geldi ama bilmiyorum çokmu mantiksizDogum kocum ebemle konustum emzrmeden cok yutmasinda sorun olabkir patolojik gibi gorunuyor doktora git dedi. Bugun kuzum hep uyudu bitkindi emmedi hic desem yalan olmazağlayıp aranmadi bile bunlari diyince kan sekeri dusnustur muhakkak biseklde beslmye calis dedi ebe ablam. Sut sagdim biberonla ugrastim yine dun alamamsti bugun ite kaka biseklde tuttu biberonu sutu ictigi gibi resmen ayildi cocugum o kadar dokundu ki icime nasil ac kalmis kendne gelince anladm. Uzerne az emdi. Doktora gittik yukarda anlattgm seyler iste dise dokunur onerisi olmadi guya burda buldugum en iyi dr. Sutunu sag tazygi al dedi zaten yaptgm seyler. O derece baygin düşüşünu iyi bulmadi bisuru test istedi kan verdk cok agladi yavrum onun acisina biraz iyi emdi orda. O saatten beri yine emisemioz deli gibi emzigi cekio almiyan cocuk memede olmuyor olmyan ne anlamiyorum. Bombos gibi duran memeden bile tikanir gibi yapip geri kaçıyor hem emcem diye hem kurtulcam diye savasio. Sasrdm artk rabbm yardmci olsun artk merhamet etsn
Koyu kahveye yakın orjinal saçım ama siyah değil :))Ama saçların siyah de mi?? Hayallerimi yikmayinnn
Belirtiler ilk kuzunda yasadiklarina benzemiyor di mi. Ama bir derdi olmali ki emmiyor kaciyor. Gazi ya da derdi olmazsa genzine kacsa da geri tutuyor memeyi beninki. Tahliller ciksin bakalim bir enfeksiyon fln mi vardir nedir. Ac kalinca uyumaz artik buyudu senin bebek. Niye uyuyor ki. Allahin izniyle duzelecek canim sen duaya devam et.Dogum kocum ebemle konustum emzrmeden cok yutmasinda sorun olabkir patolojik gibi gorunuyor doktora git dedi. Bugun kuzum hep uyudu bitkindi emmedi hic desem yalan olmazağlayıp aranmadi bile bunlari diyince kan sekeri dusnustur muhakkak biseklde beslmye calis dedi ebe ablam. Sut sagdim biberonla ugrastim yine dun alamamsti bugun ite kaka biseklde tuttu biberonu sutu ictigi gibi resmen ayildi cocugum o kadar dokundu ki icime nasil ac kalmis kendne gelince anladm. Uzerne az emdi. Doktora gittik yukarda anlattgm seyler iste dise dokunur onerisi olmadi guya burda buldugum en iyi dr. Sutunu sag tazygi al dedi zaten yaptgm seyler. O derece baygin düşüşünu iyi bulmadi bisuru test istedi kan verdk cok agladi yavrum onun acisina biraz iyi emdi orda. O saatten beri yine emisemioz deli gibi emzigi cekio almiyan cocuk memede olmuyor olmyan ne anlamiyorum. Bombos gibi duran memeden bile tikanir gibi yapip geri kaçıyor hem emcem diye hem kurtulcam diye savasio. Sasrdm artk rabbm yardmci olsun artk merhamet etsn
Benimki ayda 1 kg alıyorArkadaşlar bebeklerinizn kilo alımı ne durumda?Ayrıca gaz için takviye ürün kullanıyor musunuz?
Canım benimde aklıma öyle geldi sende sorun yoktur belki bebişin yutmasını engelleyen bişiler vardır boğazında filan doktora göstersen birde çok üzüldüm yaşadıklarına inşallah yakında zamanda sorununuz çözülür canımDogum kocum ebemle konustum emzrmeden cok yutmasinda sorun olabkir patolojik gibi gorunuyor doktora git dedi. Bugun kuzum hep uyudu bitkindi emmedi hic desem yalan olmazağlayıp aranmadi bile bunlari diyince kan sekeri dusnustur muhakkak biseklde beslmye calis dedi ebe ablam. Sut sagdim biberonla ugrastim yine dun alamamsti bugun ite kaka biseklde tuttu biberonu sutu ictigi gibi resmen ayildi cocugum o kadar dokundu ki icime nasil ac kalmis kendne gelince anladm. Uzerne az emdi. Doktora gittik yukarda anlattgm seyler iste dise dokunur onerisi olmadi guya burda buldugum en iyi dr. Sutunu sag tazygi al dedi zaten yaptgm seyler. O derece baygin düşüşünu iyi bulmadi bisuru test istedi kan verdk cok agladi yavrum onun acisina biraz iyi emdi orda. O saatten beri yine emisemioz deli gibi emzigi cekio almiyan cocuk memede olmuyor olmyan ne anlamiyorum. Bombos gibi duran memeden bile tikanir gibi yapip geri kaçıyor hem emcem diye hem kurtulcam diye savasio. Sasrdm artk rabbm yardmci olsun artk merhamet etsn
Olsun walla :)Ye canım süt olsun
Hepatit B asisiysa cani acidigindandir, yoksa ikinci ay asisi ates agri yapiyormus yazik kuzularimizailk aşımızı olduk biraz halsiz gibi uyuyor uyanıyor emıyor tekrar uyuyor
ateşi çıkmadı ölçüyorum devamlı
normaldır herhalde
Bizim kiz da iki gundur hafif geliyor bana acaba kilo mu verdi, cuma gunu kontrolumuz var insallah bisi cikmaz. Yedigini kustu son donemBu arada kilo almams gecen hfta saglik ocagndaki kilosuyla birebir ayni cikti bugun. Zaten sorunmz bi haftadr var bu hafta bos geçmiş yani
10 yıl önce falan şekilsiz ve azdı bende kazıttım.normalde tombul değilim bu hamilelikler falan filan 3 yılda bu hale geldim.deşme yarama tuz basma:'(Mutsuz ben kızımın poposunu lavaboda yikiyorum bi elimle tutuyorum otekiyle de yikiyorum tabii her zaman değil ama güne 2-3 kere yikiyorum..
Obacan neden kazimistin saçlarınısen normalde biraz tombul değil miydin,şöyle bi hayal etmeye çalışıyorum seni ama.. Gelmiyor anacim gozumun onune ya eşim karışıyor değil esasında sorsam kestir der boyat der ama bir de sevdiği tarz var ben ozenirim o şekilde.. Saçlarımi siyah uzun ve kaküllü seviyor gozluklerimi sever mesela.. Saçlar kaküllü ve uzun.gözlükler de tamam.ama siyah değil saclarim.boyayıp boyatmama arasında gelip gidiyorum.hem emzirme döneminde olduğumdan dolayı bir de biyadan ötürü pişman mi olurum hic boyamasam da kendi renginde mi uzasa acaba?
Hepatit B asisiysa cani acidigindandir, yoksa ikinci ay asisi ates agri yapiyormus yazik kuzularimiza
Benimki ayda 1 kg alıyor[/QU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?