Kizil ve kivircik sacli.kumral mu oluyor adi ne oluyorkiBen görmemiştim canım kızını oğlunun doğum fotosunu görmüştüm o kara kasliydi ama dedim belki babasına çekmiştir
Sen beni Nasil hayal ediyorsun merak ettim
Benimkide cogu zaman emdigi sirada yapiyor kakasini.yer aciyolarvherhalde icerdeBeslenme sırasında altına yapıyor canı acıyor gibi davranıyor o yüzden beslenme süresi uzuyor. Ilk önce alt açıp sonra beslenme yapabiliyor muyuz? Öyle deniyeyim bakalım. Bir iki denemiştim yine beslenme sırasında altına yapmıştı iki kez değiştirmiş oldum. Bu altına yapma olayı bana sarılınca oluyor sanırım güvende falan mı hissediyor ki. Ya da Uyandığında ağlaması belki de tuvaleti geldi anlamındadır açlık değil de. Biraz zor denklem ama çözerim inşallah. Sen poposunu siliyor musun?
Sen ilaclara niye karsisin cnm.bende karsiyimda merak ettim (asilar haric tabikiDoğrusu sevindim vermediğine canm:) ben her türlü ilaca karşıyken böle yan erkisi yüksek olan ilaçlara dahada karşıyım..dana minnacık yavrularımız tölere edemez vucüt aldğı zararlı maddeleri..
canim günlük yapiyorum inan. Bende iciyorum onada iciriyorum ayyy ayyyRezenenin içine azıcık kimyon katıp sıcak suyla demleyip ver üç dört kaşık iyi geliyo ben az önce cerdim rahatladı uyudu
gecsin bugunler rabbim bebeklerimize saglik versinbugün kızım yarım saat kadar uyuyor ağlayarak uyanıyo emmek istiyo o ara ben altına bakmaya çalışıyorum gaz çıkarıyorum tekrar uyuyor sabahtan beri bu şekilde bir huzursuzluğu var ama anlayamadım
Evet,sezaryen oldum.. 6 aylık hamileyken bu kadardı benim göbeğim.. Son ay hatta son 2 haftada temelli pörtlemişti sipsivri.. Benim dikişlerin üzeri hissiz sadece.. İlk 2 hafta ameliyat yerimin üzerine sarkıyodu karnım hafiften,toparlandı çok şükür ama göbek böyle işte..Sen sezeryan olmadın mı? Benim beşinci ayda bike göbeğim belli değildi kırkı geçeli nir hafta oldu hala sekiz aylık hamile gibiyim. Hissetmiyorum bile karnımı.
Kadir Tugcuyu oglum dogdu dogali takip ediyorum ve hayrani oldum oglum 6 yasinda ve daha hic antibiyotik kullanmadi ates düşürücü toplamda 10 kasik ictiyse anca butun yazilarini takip etmeye calisiyorum ve herkese tavsiye ederim cocuklarinizin sagligi icin aramizda doktor arkadaslar varsa ozur dilerim ama minicik bebeklere gereksiz ilac yazan doktorlara gıcığım Allah ıslah etsin hepsiniLohusa anneleri böyle korkutmak yerine bir de şöyle düşünelim lütfen... Maralın yaveri gibi oldum :) http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45072&PID=1051666
Seni ayaga dikmek istemis, bizimki oyle yeterki ben diken ustunde durayimdemek istediğim emmiyor, gazına dikkat ediyorum, altına bakıyorum ama huzursuz görünürde birşey yok kakada yaptı çişte
Ben agiz bezi yaptim onlariEvet bende hiç giydirmedim duruyorlar onla kurulayayım bari
Ben nerdeyse kurulamıyorum üşüyor diye hemen giydiriyorum yazık yavruma
Ben artırır diye duymuştum Isırganlı.ben de deneyeceğim.Rezeneyi aktardan aldim ben tane tane. Kaynar suyla demleyip iciyorum. Anason da var azicik ondn atiyorum. Isirgan da koyuyordum da idrar sokturucu yazmis nette sutu artirir mi emin olamadim. Bilen var mi isirgani
Karnın da gitti mi ayyy benim gitmeyecek galibabende karatayla vermistim canim iki dogumdan kalan gobek gitmisti kilolarda tabi :)
yine onu yapicam ise yarayacagina eminim
benim uç ama ikisi okulda olunca kaliyor tek :)))
onuda arbasina atar yuururum uyusun dursun isine :)
Bi kerede canim bu hafta 125cc' ye gecmem gerekiyodu ama bizim bebis her seferinde bitirmiyo bazen bir akiyo o yuzden cesaret edemedim bide gunde 10cc su hakkimiz var ama ona pek uymuyorum110 CC yi bi kerede vermiyorsun dimi canım,gün içindemi o kadar içiyo bebiş...
İnşallah veririz benim bünyem zor veriyor biraz spor şart hatta yürüyüşe başladım yarım saat bakalım sonuç ne olacak senin ilk doğum o yüzden sıkıntı yapma daha çabuk atarsın kilonu
Sallamak cozum oluyo biraz ayakta gezdrmek bideSagdigim sütü vermistm zar zor gazdan catladi cocuk saatlerdir sivazla pispisla sicaj havlu yagla masaj herseyi yaptim hic bu kadar olmamisti feryat ede ede ağlıyor yavrumesim de yok toplntida oyy napcagmi sasrdim
Boyun daha mı uzun benden zayıf duruyorsun
Evet,sezaryen oldum.. 6 aylık hamileyken bu kadardı benim göbeğim.. Son ay hatta son 2 haftada temelli pörtlemişti sipsivri.. Benim dikişlerin üzeri hissiz sadece.. İlk 2 hafta ameliyat yerimin üzerine sarkıyodu karnım hafiften,toparlandı çok şükür ama göbek böyle işte..
Canım eskisi kadar giremiyorum,girsem de çok kalamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum yazışmalarınızı.Sen nasılsın iyi misin çocukların,minnoşun nasıl?Ben de bu aşı olayına çok geriliyorum canımdan can gidecek gibi geliyor o ağlayacak canı yanacak huzuru kaçacak diye.Onların iyiliği için biliyorum ama anneliğin ne kadar ağır zanaat olduğunu öğrendikçe üzüleceğin şeylerin sayısı arttıkça böyle bir aşıya bile takılıyor insan.Bakalım inşallah iyi geçer.Alıştılar mı minnoş kardeşlerine seninkiler?Fistiiiiikk nerelerdesin sennnbanyo yapıp getir dediler bana belki hafif ateşi çıkabilir ama ben diğer çocuklarımdsn boyle Bisey hatirlamiyorum .. İyi geçer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?