Veririz canım ya. Bizim de 40 çıksın çıkarım diyordum havalar da ısınır gerçi 20 gün var daha ama bugün kar yağdı :)) eliptik bisiklet konusunda baskı yapıyorum eşime
Şu yukarıdaki mesajımdaki linkteki egzersizin ilk kısmını(workout A)yı yapabilirsiniz sadece 10 dk ve yormuyor iyi geliyor insana, enerjik olmamız için spor lazım enerji demek bebeklerimize daha sabırlı cici anneler olabilmek demek bi de yürüyüş yaptık mı arada inş toparlanırız kızlarOff evetben aslında haftada iki bu egzersizin workout a'sını yapıyorum 10 dk ve yormuyor en azından insan kendini iyi hissediyor bi de bi yaşındaki bebeğime de eğlence çıkıyor ben spor yaparken, direkt doğum sonrası için cindy crawfordun kendi hamileliğinden sonra yaptığı egzersizler
Türkçe dublajlısı da vardı da ismini hatırlayamadım direkt çeviri gibi değildi sanki ismi
Bence yürüyüş bandı bisiklet sütü etkilemese de insanı yoruyor enerji götürüyor ki şu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey ama dışarda hafif tempo bi yürüyüştür hafif egzersiz hareketleri bunlar insana maddi manevi iyi geliyor. Yaptığımız spor da keyif vermeli stres attırmalı bence, zaten bütün Gün içimiz şişiyor bi de forma girelim diye haldır huldur bi makinada spor daha stres yaptırır insana gibi geliyor bana, en azından benim için öyleBisiklet bende var da spor yapıp kendimi yorarsam sütü etkiler miyim diye cesaret edemiyorum
Sol gogsum bos.cekip cekip agliyor cocuk.napicam
Şuan karnım dışardan inmiş gibi ama gel de aç bi bak çatlaktır bıngıl deridir daha fazla konuşmak istemiyorum böhüü..bende karatayla vermistim canim iki dogumdan kalan gobek gitmisti kilolarda tabi :)
yine onu yapicam ise yarayacagina eminim
benim uç ama ikisi okulda olunca kaliyor tek :)))
onuda arbasina atar yuururum uyusun dursun isine :)
Bence yürüyüş bandı bisiklet sütü etkilemese de insanı yoruyor enerji götürüyor ki şu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey ama dışarda hafif tempo bi yürüyüştür hafif egzersiz hareketleri bunlar insana maddi manevi iyi geliyor. Yaptığımız spor da keyif vermeli stres attırmalı bence, zaten bütün Gün içimiz şişiyor bi de forma girelim diye haldır huldur bi makinada spor daha stres yaptırır insana gibi geliyor bana, en azından benim için öyle
Bisiklet bende var da spor yapıp kendimi yorarsam sütü etkiler miyim diye cesaret edemiyorum
Okuduğum bölüm yüzünden sanırım :)biyoloji okudum..canlılarla ilgili tüm detayları gördük..o kadar mucizevi işliyorki herşey ufacık bi etkinin zararının büyük olacağını biliyorsun...ki oldu da annem ilaç yüzünden felçli şuan..o da tedirginliği katlıyo tabi..Sen ilaclara niye karsisin cnm.bende karsiyimda merak ettim (asilar haric tabiki
eşinle senin boyun nasıl?
Ben şuan kanguruyla anca yaşamıma iş güce devam edebiliyorum ama ağırlaştılar mı bunlar çok zor olcak gibi, şimdiden bel boyun kopuyor iki mutfağı toplayıp yemeği hazırlamayaEn iyisi kangru alıp bebişle kısa yürüyüşler yapmak o zaman
Bence zamanla inicek. Hissetmeye başladığımızda.
Canim benim 2 gun ara ile -2fark cikti.saglik ocagina gore 2 cm kisalmistibugün kendim ölçtüm uyurken 52 cm çıktı 5 cm uzamış
hemşire ölçerkenbebek yamuk duruyordu tam uzatamamıştı boyunu
madem öyle beceremedin ne diye uzamamış diye can sıkıyorsun demı
gittiğimde söyleyeceğim uzamamış dediğin bebek 5 cm uzamış nasıl ölçüyorsunuz
hanı belli kıyafetlerın çoğu artık tam oluyro
nasıl kafaya taktıysam defalarca ölçtüm gün boyu
Canim benim 2 gun ara ile -2fark cikti.saglik ocagina gore 2 cm kisalmisti
saçmalık yaa
yaptıkları tek iş bu zaten sağlık ocaklarında aşılar rutin kontroller falan onuda beceremiyorlar
Troid sonucunu doktor bi tanidigimiza sordum. Daha erken anneden gecenlerle karisiyor yine bi arkadasima sorayim ekstra bisey varsa donerim dedi. 7.19 zaten cok degil herhalde doktor da tehlikeli olsa bi dahaki kontrolde yine bakariz demezdi hemen bi sey yapardi herhalde.
Ay cok mu evham yapiyorum ya aklima takildi aksamdan beri puff..
T4 normal gorunuyo canim 1.94 diyo. Ust siniri cok gecmemis. Yenidoganlarda tsh yuksek cikar diye okudum zaten doktor yakinimiz da oyle deyince biraz rahatladim ama insan endiseleniyo. insallah ikimizinki de duser zamanla insallah yeni diye oyledirSadece tsh mı yüksek canım t4 nasıl?
Bizim tsh geçen hafta 17.83 çıkmıştı t4 Normaldi.
tsh ı eskiden üst sınır 20 alıyorlarmış obeziteyle savaşmak adina 2006 dan sonra galiba 5.5 a düşürmüşler üst sınırı.
biz gata da endokrine yönlendirdi. O da takip istedi sadece. Tahliller istedi bugün de kan verdik yarın çıkacak sonuçlar göstereceğiz.
Ben de doktor abime sordum, o da düşer zamanla dedi Sadece tsh yüksek olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?