2015 Şubat Anneleri

Veririz canım ya. Bizim de 40 çıksın çıkarım diyordum havalar da ısınır gerçi 20 gün var daha ama bugün kar yağdı :)) eliptik bisiklet konusunda baskı yapıyorum eşime

Bisiklet bende var da spor yapıp kendimi yorarsam sütü etkiler miyim diye cesaret edemiyorum

Şu yukarıdaki mesajımdaki linkteki egzersizin ilk kısmını(workout A)yı yapabilirsiniz sadece 10 dk ve yormuyor iyi geliyor insana, enerjik olmamız için spor lazım enerji demek bebeklerimize daha sabırlı cici anneler olabilmek demek bi de yürüyüş yaptık mı arada inş toparlanırız kızlar baya araştırdım bundan iyi kolay egzersiz görmedim vaktim yok gücüm yok bahane olamaz ve doğum yapanlar için, cindy crawfordun direkt doğumdan sonra yaptığı egzersizler
İki üç çocuklu olan anneler için de bu sporu yaparken şebeklik yapmış oluyorsunuz büyüklere o da avantajı, benim kız bana bakıp bakıp gülüyor büyüsün de ben onla da yaparım

Bisiklet bende var da spor yapıp kendimi yorarsam sütü etkiler miyim diye cesaret edemiyorum
Bence yürüyüş bandı bisiklet sütü etkilemese de insanı yoruyor enerji götürüyor ki şu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey ama dışarda hafif tempo bi yürüyüştür hafif egzersiz hareketleri bunlar insana maddi manevi iyi geliyor. Yaptığımız spor da keyif vermeli stres attırmalı bence, zaten bütün Gün içimiz şişiyor bi de forma girelim diye haldır huldur bi makinada spor daha stres yaptırır insana gibi geliyor bana, en azından benim için öyle

Sol gogsum bos.cekip cekip agliyor cocuk.napicam

Öyle olduğunda bir öğün mama veriyorum ben canım 30 cc falan ancak yiyor ama o da benim göğsümün dolmasına zaman kazandırıyor.
1 haftadır dün akşam oldu bir tek.
uykusuzsam ve çok emmişse oluyor.

bende karatayla vermistim canim iki dogumdan kalan gobek gitmisti kilolarda tabi :)
yine onu yapicam ise yarayacagina eminim
benim uç ama ikisi okulda olunca kaliyor tek :)))
onuda arbasina atar yuururum uyusun dursun isine :)
Şuan karnım dışardan inmiş gibi ama gel de aç bi bak çatlaktır bıngıl deridir daha fazla konuşmak istemiyorum böhüü.. Neyse bu ne zaman geçer yani şu deri ne zaman toplanır çatlaklar artık elimizden geldiğince yapcaz bişeyler de olduğu kadar ama şu deri toplanır mı? bu ikinci hamilelikti, ne kadar süre tanımalıyım kendime depresyona girmeden önce?

En iyisi kangru alıp bebişle kısa yürüyüşler yapmak o zaman

Bacaklari karni streç filmle sardıgımda 45 dk yapmak günde etkilemez diye düşünüyorum. Zamaninda öyle kilo vermiştim bekarken Yormuyordu da.
Termal şortlardan falan iyi terletiyor

Sen ilaclara niye karsisin cnm.bende karsiyimda merak ettim (asilar haric tabiki
Okuduğum bölüm yüzünden sanırım :)biyoloji okudum..canlılarla ilgili tüm detayları gördük..o kadar mucizevi işliyorki herşey ufacık bi etkinin zararının büyük olacağını biliyorsun...ki oldu da annem ilaç yüzünden felçli şuan..o da tedirginliği katlıyo tabi..

eşinle senin boyun nasıl?

bugün kendim ölçtüm uyurken 52 cm çıktı 5 cm uzamış
hemşire ölçerkenbebek yamuk duruyordu tam uzatamamıştı boyunu
madem öyle beceremedin ne diye uzamamış diye can sıkıyorsun demı
gittiğimde söyleyeceğim uzamamış dediğin bebek 5 cm uzamış nasıl ölçüyorsunuz
hanı belli kıyafetlerın çoğu artık tam oluyro
nasıl kafaya taktıysam defalarca ölçtüm gün boyu

En iyisi kangru alıp bebişle kısa yürüyüşler yapmak o zaman
Ben şuan kanguruyla anca yaşamıma iş güce devam edebiliyorum ama ağırlaştılar mı bunlar çok zor olcak gibi, şimdiden bel boyun kopuyor iki mutfağı toplayıp yemeği hazırlamaya en iyisi araba sanırım :/ ama mekik ve mekikten de öte göğüslerimiz için egzersiz şart belki göbek toplar da göğüslerimiz her geçen gün deforme olmaya doğru gidiyor ve o bölgede kas dokusu çok az olduğu için deformasyona çok elverişli yarım kiloluk ağırlıklarla falan yapmak lazım faydalı hareketler ve bu paylaştığım linki gördün mü? Onun workout b'sinde de bunun için çok iyi egzersizler var, ama şuan b'ye nasıl geçerim hiçbi fikrim yok anca A'yı yapabiliyorum haftada iki gün

Bence zamanla inicek. Hissetmeye başladığımızda.

benım dış dikişler bazen sızlıyor dokundugumda canım acıyor
bazen korkuyorum bi sıkıntımı var diye
birde dikişin hemen üzerinde göbek hafif sarkmış gibi hiç gitmeyecek gibi duruyor
bir daha dümdüz olmayacak mı taktım kafaya

Canim benim 2 gun ara ile -2fark cikti.saglik ocagina gore 2 cm kisalmisti

1 litre su, 3 kuru kayısı 3 kuru erik 5 çubuk tarçın 5 karanfil 1 limon suyu bunlar kaynatiliyormus. Süt yapiyormus. Dun tv de izledim :)) ben deneyecem. Tam ev hanımı moduna girdik

saçmalık yaa
yaptıkları tek iş bu zaten sağlık ocaklarında aşılar rutin kontroller falan onuda beceremiyorlar

Benim de hastanede kısa ölçmüşlerdi. Hastane 51.5 ölçtü sağlık ocağı 54. Annem de hastane için bacaği kıvrıkken ölçtü dedi.
56 cm lik tulumlar olmuyor.

Troid sonucunu doktor bi tanidigimiza sordum. Daha erken anneden gecenlerle karisiyor yine bi arkadasima sorayim ekstra bisey varsa donerim dedi. 7.19 zaten cok degil herhalde doktor da tehlikeli olsa bi dahaki kontrolde yine bakariz demezdi hemen bi sey yapardi herhalde.

Ay cok mu evham yapiyorum ya aklima takildi aksamdan beri puff..

Sutum yetmiyo diye dünden beri mama veriyodum. Simdi de kakası yemyeşil :/ yani mama fazla geliyo di mi? Yani sutum uetiyo muymus?

Tomrisin emzirme notlarinda da mamaya alisan bebe eninde sonunda memeyi birakir diyo ama bebe deli gibi ac napsam ne etsem acaba

Sadece tsh mı yüksek canım t4 nasıl?
Bizim tsh geçen hafta 17.83 çıkmıştı t4 Normaldi.
tsh ı eskiden üst sınır 20 alıyorlarmış obeziteyle savaşmak adina 2006 dan sonra galiba 5.5 a düşürmüşler üst sınırı.
biz gata da endokrine yönlendirdi. O da takip istedi sadece. Tahliller istedi bugün de kan verdik yarın çıkacak sonuçlar göstereceğiz.
Ben de doktor abime sordum, o da düşer zamanla dedi Sadece tsh yüksek olduğu için.

bi cocuk doktoru bulamadik ya dun bi kontrole doktpra gpturelim dedik aydayi adam tartiya koy bana diyo cocugu guya ozel hastane yanindaki asistanida oturuyo bide espri yapiyo 4 bucuk altinda cikarsa kocana sofra hazirlican eger altinda cikarsa kocan sana tek tas yuzuk alicak diyo hey allahim neyse cocugun yuzunde sivilceler var diyorum sut alerjisi o gecer diyo daha cocugun yuzune bakmadi adam oturdugu yerden konusuyo sol bacagi çitliyo ses geliyo diyorum benim de parmaklarim citliyo bak diyo parmaklarini citlatiyo en son kalkti bi boyuna ve bingilina bakti okdr allahim sana geliyorum saka gibi adam bide docent

T4 normal gorunuyo canim 1.94 diyo. Ust siniri cok gecmemis. Yenidoganlarda tsh yuksek cikar diye okudum zaten doktor yakinimiz da oyle deyince biraz rahatladim ama insan endiseleniyo. insallah ikimizinki de duser zamanla insallah yeni diye oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…