Masallah cnm ogluna.nickin ne kiz taki ederken.bende 6 senedir takip ediyorum.yazini sanki ben yazmisim gibi hissrttimKadir Tugcuyu oglum dogdu dogali takip ediyorum ve hayrani oldum oglum 6 yasinda ve daha hic antibiyotik kullanmadi ates düşürücü toplamda 10 kasik ictiyse anca butun yazilarini takip etmeye calisiyorum ve herkese tavsiye ederim cocuklarinizin sagligi icin aramizda doktor arkadaslar varsa ozur dilerim ama minicik bebeklere gereksiz ilac yazan doktorlara gıcığım Allah ıslah etsin hepsini
nerden takip ediyosunuz bu dr.uMasallah cnm ogluna.nickin ne kiz taki ederken.bende 6 senedir takip ediyorum.yazini sanki ben yazmisim gibi hissrttim
P
Ben işe gidiyorum günde iki kez biberon alıyor ama hiç memeden vazgeçmiyor.biberon kullanan anneler bebeklerınız emmeyi bırakmasın diye ne yapıyosunuz bi cagre bulan varmı kızım huysuzlanıyo artık emerken korkuyorum bırakacak diye:8
nerden takip ediyosunuz bu dr.u
Ben iki gündür 20 km yol yürümüşümdür aşırı yorgunum ama yinede sütüm akıyor.Süt için dinlenmek gerekiyor ya. Acaba yürüyüş yapsam yorulur muyum sizce?
Benilk kizimda 25kg alip 75 oldum.Şuan karnım dışardan inmiş gibi ama gel de aç bi bak çatlaktır bıngıl deridir daha fazla konuşmak istemiyorum böhüü..Neyse bu ne zaman geçer yani şu deri ne zaman toplanır çatlaklar artık elimizden geldiğince yapcaz bişeyler de olduğu kadar ama şu deri toplanır mı? bu ikinci hamilelikti, ne kadar süre tanımalıyım kendime depresyona girmeden önce?
noldu kiz gosterdinmi sen o tabloyu reeldeki doktorlara
Millete ne garip geliyoruzdur. "geliyoruzdur "doğrusu bu mu?Kv bebek odadan cikmiyor demis esime. Haha elimden gelse oglumu da cikarmicam. Ikisi de benim :) yeni civciv cikarmis anac tavuk gibi hissediyorum kimse yaklasmasin.
haha sevdim ben enisteyiMillete ne garip geliyoruzdur. "geliyoruzdur "doğrusu bu mu?
Şimdi kafama takıldı yazarken. Gidik bu kafa.
Neyse işte benim elti de mutfakta sigara içmişti. Elti bu hafta Bize gelmek istemiş, eşim abisine demiş bizim evin kurallarına uymayacaksa gelmesin.
Doktor hastanede kimse öpmesin ama sen öp demişti. Öpmek ne demek yiyicem nerdeyse.Siz bebişlerinizi öpmüyor musunuz ? Öpmek için küçükler mi daha ? Defne yi öpüyorum her yerinden ben :)
noldu kiz gosterdinmi sen o tabloyu reeldeki doktorlara
banada boyle bi forumdaki arkadas soylemisti, gokde ararken yerde bulmustum doktorcumu
çok radikal bi dr dogru bildiklerinizin hepsini reedetiyor yanlis diyor, kaldirabilecek olan takip etsin dermisim
Benimkide bunda uyuyor çok huysuzlanıncakizlar oglum kaç saatir ilk defa uyuduuuuuuu
bu muzik sayesinde ,
kucagimda bile agliyordu
sustuguna mi sevineyim kolik oldugumuza mi uzuleyim Allahim sen yardim et
bugun çok ama çok agladi nedenini bilmemek oyle kotuki
çaresizlikden uç çocukla kalkdim eczaneye gittim ..
Sutunu sagip birakiyosun dimi cnmBen iki gündür 20 km yol yürümüşümdür aşırı yorgunum ama yinede sütüm akıyor.
haha cevir gazi yanmasin olayi diyorsun :)))Sen ne diyorsun nimet oldu benim için de bu dr söylemen :) Takipteyim hep. Tabloyu gösterdim dr a ya dedi ben de zaten artık önemli değil 20 günlük olduk riskimiz geçti diyecektim dedi. He he dedim anladım seni dedi.Gayet iyi bebişimmiz sarılığı geçti güneş banyoları sağolsun dr cum sağolsun
e niye hiç demedin kiz insan bahseder bi :)Benimkide bunda uyuyor çok huysuzlanınca
Bende dışarı çıkamıyorum canım evde koşu bandım var orda yürüyorum yoksa burası halen kar kış eee nede olsa doğu buz gibiVeririz canım ya. Bizim de 40 çıksın çıkarım diyordum havalar da ısınır gerçi 20 gün var daha ama bugün kar yağdı :)) eliptik bisiklet konusunda baskı yapıyorum eşime
kizlar oglum kaç saatir ilk defa uyuduuuuuuu
bu muzik sayesinde ,
kucagimda bile agliyordu
sustuguna mi sevineyim kolik oldugumuza mi uzuleyim Allahim sen yardim et
bugun çok ama çok agladi nedenini bilmemek oyle kotuki
çaresizlikden uç çocukla kalkdim eczaneye gittim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?