2015 Şubat Anneleri

Masallah cnm ogluna.nickin ne kiz taki ederken.bende 6 senedir takip ediyorum.yazini sanki ben yazmisim gibi hissrttim
P

Oglenden beri napsam susmuyor.sadece emzirince susuyor.ama ac mi hazisizlikmi kolikmi anlamiyorumki.goguslerim yumusak diye gittim eczaneden malt icecegi ve rexene aldim.kucuk agliyor buyuklr kavga ediyor kafayi yedim.buyukleri yatirdim jucugude sussun diye emziriyorum.hic bi sekilde sysmuyor cunku.ev darmavdaginik ama bi uyusa hmn uyyucam sut olsun diye

Sabahtan akşama kadar ağlama mızmızlanma sonunda banyo ve uyku.
2 çocuk yapanın aklına şaşarım.

biberon kullanan anneler bebeklerınız emmeyi bırakmasın diye ne yapıyosunuz bi cagre bulan varmı kızım huysuzlanıyo artık emerken korkuyorum bırakacak diye:8
Ben işe gidiyorum günde iki kez biberon alıyor ama hiç memeden vazgeçmiyor.
52! Günlük bebek.

Benilk kizimda 25kg alip 75 oldum.
doumdanbsonra 62:ye indim tekrar hamile kalina geri cikdim 75 e.
yine indim 62 ye
2.5 sene orda durdum bi iki asagi yukari alip verme oluyordu ama ortalama boyleydi
ikinci çocugum iki bucuk yasindayken de karatay yapip 54 e indim , kuru tagta gibi olmustum ne gobek vardi ne gogus ne bisey :))))

bu hamilelikdede 75 i buldum bakalim sonum nolucak :)

Kv bebek odadan cikmiyor demis esime. Haha elimden gelse oglumu da cikarmicam. Ikisi de benim :) yeni civciv cikarmis anac tavuk gibi hissediyorum kimse yaklasmasin.
Millete ne garip geliyoruzdur. "geliyoruzdur "doğrusu bu mu?
Şimdi kafama takıldı yazarken. Gidik bu kafa.
Neyse işte benim elti de mutfakta sigara içmişti. Elti bu hafta Bize gelmek istemiş, eşim abisine demiş bizim evin kurallarına uymayacaksa gelmesin.

kizlar oglum kaç saatir ilk defa uyuduuuuuuu

bu muzik sayesinde ,

kucagimda bile agliyordu
sustuguna mi sevineyim kolik oldugumuza mi uzuleyim Allahim sen yardim et
bugun çok ama çok agladi nedenini bilmemek oyle kotuki
çaresizlikden uç çocukla kalkdim eczaneye gittim ..

haha sevdim ben enisteyi
agzina saglikkk

Sen ne diyorsun nimet oldu benim için de bu dr söylemen :) Takipteyim hep. Tabloyu gösterdim dr a ya dedi ben de zaten artık önemli değil 20 günlük olduk riskimiz geçti diyecektim dedi. He he dedim anladım seni dedi.Gayet iyi bebişimmiz sarılığı geçti güneş banyoları sağolsun dr cum sağolsun

Benimkide bunda uyuyor çok huysuzlanınca

haha cevir gazi yanmasin olayi diyorsun :)))
kiz sarilik yokdu ki geçsin

Veririz canım ya. Bizim de 40 çıksın çıkarım diyordum havalar da ısınır gerçi 20 gün var daha ama bugün kar yağdı :)) eliptik bisiklet konusunda baskı yapıyorum eşime
Bende dışarı çıkamıyorum canım evde koşu bandım var orda yürüyorum yoksa burası halen kar kış eee nede olsa doğu buz gibi

Ben bizim supurgenin sesini kaydettim dinletiyom :) buna benziyo. Uyuyo bebe. Ama kafa beyin kalmiyo insanda. Kolik olmasa da uyuyo bebeler merak etme kolik degildir. Haftada en az 3 gun ayni saatlerde aglamasi gerek kolik olmasi icin. Gecicidir insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…