2015 Şubat Anneleri

ya sesi duyar duymaz gozunu kapatinca korkdum ne biliyim
oncekilerde gaz vardi her çocuk gibide kolik deildi
kolik nasil oluyor onuda bilmiyorum yani

Bende dışarı çıkamıyorum canım evde koşu bandım var orda yürüyorum yoksa burası halen kar kış eee nede olsa doğu buz gibi
kiz senmiydin o kraliçe :))
gecen gun 3 çocuklu anneleri saayyoduk ben seni bilmiyordum
tiramisu dedi bi tane uç prensbikral vardi diye ama nickini bilemedik :)

uç çocuklu hayat nasil gidiyor , seninkiler buyuk galiba çok zor deildir belki

Canın Benim göbeğini sevsinler. :-(

Bir de benim kiz geceleri iyandirmaxsam uyanmaz. Kendi uyansin diye mi beklicez yoksa gece besleme var mi
acıkınca illaki uyanır cnm..sen 3 saat doldugunda uyandırıyorsan biraz bekle bakalım belki bi yarım saat sonra falan kendi uyanacaktır..benim kız bzn 4 saat falan uyuyor geceleri..kitapta mama yuklemesi yaptıgı için gece beslenmesi yok ama ben o yuklemeleri yapmadıgım için gece emziriyorum

kestim valla deviti canım

ogluma geceleri bez bagliyorum , gecen gun bebek bez çopumu bitirmis dedi doldurmus diyor
agzimi açsam bebek var diye bana kiziyon diyor

kizim hep oynadigi kardesinin yani buyuk oglumun bebegi çok sevdigini onu sevmedigini ,hiç onunla oynamadigini bebekle ilgilendigini dusunuyor

biseyi yapma dedigimde defalarca tekrar ettirip bildigini okuyor ben kizincada oturup agliyor

tekrar soyluyorum çocuklarin arasini çok açmayin benim gibi basinizi derde sokmayin ..
mumkunse ikiz olsun hatta :))))))))))))))

Benimkide hep bebekle ilgileniyosun benle.ilgilenmiyosun diyo bide ananesi falan gelse bi bebegi sevmesin ne tripler atiyo

Sallamak cozum oluyo biraz ayakta gezdrmek bide

Yapmam dedigim Iki seyi de yaptim asla sallamam ayakta salladım ve metsilden verdim gaz ilacina karsi olsam da. Fakat bu gaz da değil sanki biseyo var bu cocugun tahlillerde bsy cikmadi sut hizli iniyo tamam ama bazen gayet iyi emip yetisebliyor ya da sorun cikinca tavsiye edilen pozsuonlarda da cozum olmuyor. Butun belirtiler reflu belasına benziyor daha ilk yudumda gurk gurk sesler devamli hırıltılı nefes her beslnmede hickirik gaz pesinde kusma hem emmek isteyip hem geri atmasi kendini biturlu sakinleseemesi oyle oldugunda falan filan offfff..yemin ediyorum cocugu dogurmak degil doyurmak butun mesele. Sirf bu yüzden hasta olup yataklara düşücem korkarim

Sabahtan akşama kadar ağlama mızmızlanma sonunda banyo ve uyku.
2 çocuk yapanın aklına şaşarım.

Az evvel ağlarken ucuncuye tevbe dedim esime kizdi bana isyan etme diye. Isyan degil bu pskolji kaldrmiyor ruhum benim. Ikinci farkli olur dedik dediler ayni bokun laciverti formunda gorduk farki. Bakimi cazirtisi uykusuzluğu hiçbişey gözümde. Bi sorunsuz savassiz besleyebilsem yeter ki. Oyy nirelere gidem

Büyükler benimkiler ama inanın hepsinin sıkıntısı bana ödevler sınavlar ergenlik stresi allah ne verdiyse var bizim evde :) uzun bir aradan sonra benim ufaklık o yüzden herşeyi unutmuşum sanki

Bende dışarı çıkamıyorum canım evde koşu bandım var orda yürüyorum yoksa burası halen kar kış eee nede olsa doğu buz gibi

Ig da gördüm de fotolarınızı senin eşin de mi asker veya polis?

Koşu bandı mi alsam diyorum da her durumda alt kata ses gidiyormuş onda diye duymuştum zamanında araştırırken...

Selinin de alnında sarı kabuksu bişey var öyle mi Emekte de?
Evet öyle kaşındaki geçti şimdi kafasının önünde. Keşke kafasını iyice kurulasaydım.bilemedim yumuşak diye dokunmadım ıslak kaldı ondan oldu demek.
Bugün iyice kuruladım ve fırça ile taradım.
Selin bebeği ne zaman göreceğiz.

Ben hiç kulak içlerini kurulamadım yaw niye bişey bilmiyormuş gibi davranıyorum deli olucam.
Canım bende kurulamadım dün baktım kulak içinde tortu oluşmuş. Temizledim iyice. Tam teşeküllü temizlik gerek bunlara.
Parmak araları bile kirleniyor yav her şeyi bırakıp bebeğe adamalıyız kendimizi.
Mızmızlığı susmuyor bakım yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…