Konuşunca da o ne bu ne diye soracaklar saniye susmuyorlar ama en azından derdini anlatır.Ben de banyo yaptırdım suyun içinde iyiydik çıkınca bastı yaygarayi yine..2-3 gündür Agu falan demeye başladı yakinda konuşur mu ki :)))) artik derdini anlatsın istiyorum :))))
= benBen 34 yasindayim 1.yi dogurdum daha
Bir cocuk tamam. Dedim arasi yakin olsun beraber buyuyup giderler ben de bir bes seneyi yok sayarim. E ucuncu olursa 10 sene gider. Yas gelir 40 a.Ben 34 yasindayim 1.yi dogurdum daha
Cocuklara Gozume parmak sokup uyandirsin diye ozenmistim. Bir de surekli niye diye sormalarina.Konuşunca da o ne bu ne diye soracaklar saniye susmuyorlar ama en azından derdini anlatır.
Benim ablam bakıyorya, diyor bazen konuşakmış gibi yapıyor korkuyorum şimdi konuşmaya başlayacak diye.
Banyosunu yaptı uyur inşallah.
Ben aldım kanguru yarın gelecek boba 4g bakayım nasıl olacak.
Bizim tam 4 hafta oldu bugün. Dikişler baya düştü hele önceki gün epilasyon yoptim ondan sonra düştü ne düstüyse. 6. Haftanın sonunda yine dr a gideceğim o zaman düşmüşse hepsi korkmam. en fazla ilk seferki kadar acır herhalde. Dr ultrasonla bakarken de o plastik şeyle ( adını unuttum) bakarken de acımadı 13. Günde.
Ben sadece 10.gün gitmiştim iyi gözüküyo demişti eliyle bakıp sonra hiic gitmedim 1 ay sonra gel demişti ama gitmek istemedim nasıl anlıyorsunuz düştüğünü ben hiç dikis görmedim zaten başlarda korktum bakmaya sonra baktığımda dışta hiç bişey yoktu izler vardı sadece kırmızı sivilce gibi 3 Tane falan .iç tarafta da mavi bi ip ucu gördüm sadece.ya eskisi gibimi genişledi mi çok acı olur mu dikişler yüzünden acır mi ben evlendigimizdede 1 ayda anca başarmıştı tam olarak zatenBizim tam 4 hafta oldu bugün. Dikişler baya düştü hele önceki gün epilasyon yoptim ondan sonra düştü ne düstüyse. 6. Haftanın sonunda yine dr a gideceğim o zaman düşmüşse hepsi korkmam. en fazla ilk seferki kadar acır herhalde. Dr ultrasonla bakarken de o plastik şeyle ( adını unuttum) bakarken de acımadı 13. Günde.
bilmiyorum kı ne kadar kalırlarHizmet bekleyen gelmesin ya.
Cok durmasinlar en azindan
Bende 2 gündür sadece sabah ve akşam mama verdim 2 ölçü.Arada hep anne sütü ama bilemedim yettimi yetmedimi.annelik iste benimki aç olsa belli ediyor aglamasindan ve agiz hareketinden anliyorum neyseki.demek benim gibi olanda varmis.sağma makinem yok elle sıkıncada damla çıkıyor ona da kıyamıyorum.fıskırmıyor yani.ama kafaya taktım bu süt işini madem emzirdikce coğalıyo...hem daha sağlıklı olduğu için hem de sırf milletin AA mamaı veriyosun verme bilmem ne deyişinden bıktığım için.sanki başka birşey veriyoruz.nerdeyse kendimi suçlu hissetcem.hem takviye sükürki ikisininde alıyo reddetmiyo.ben burnunu hemen her gün temizliyorum bos cikmıyo maşallah.damladan sonra aşağı iniyo peçeteyle alıyorum bende.bizim düzen oturdu sayılır süt işini hallettikmi.siz her emmeden sonramı 90 veriyorsunuz.baya iştahlı o zaman.
emme öncesi sağdıgımda 20 ccancak cıkıyor
kalanı mamayla tamamlıyoruz
iştahlı ama doydugunda anında bırakıyo
ilk ay 1 kılo aldı fazlamı ki
oyle feci bir gun gecirdim ki esim sanki yaslanmissin bugun birdeN bire dedi..uykusuzluk ayri surekli katilarak aglamasi apayri.. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun..Okuduğum kadarıyla bugün bebelerin çıldırma günü :/ benimki de delirmişti sabah 9dan şu saate kadar 2-3 kez 10ar dk uyududayanamadım dayadım mamayı pufff emzirme ne kadar sıkıntılı bi süreç
Emdikten sonra 50 cc cok dikmiş. Demekki hepsini emmiyormus seninki ondan az almis ben emdikten sonra sagdim bi kere 30 cc zor cikarttimcimcimesultançok cikmisost: 40172682 .!.:ayda 1 kilo gayet normal benimki 600 gram aldı az dedi doktorlar
bende emdikten sonra sağdım 50 ml çıktı
Ben sadece 10.gün gitmiştim iyi gözüküyo demişti eliyle bakıp sonra hiic gitmedim 1 ay sonra gel demişti ama gitmek istemedim nasıl anlıyorsunuz düştüğünü ben hiç dikis görmedim zaten başlarda korktum bakmaya sonra baktığımda dışta hiç bişey yoktu izler vardı sadece kırmızı sivilce gibi 3 Tane falan .iç tarafta da mavi bi ip ucu gördüm sadece.ya eskisi gibimi genişledi mi çok acı olur mu dikişler yüzünden acır mi ben evlendigimizdede 1 ayda anca başarmıştı tam olarak zaten
Emdikten sonra 50 cc cok dikmiş. Demekki hepsini emmiyormus seninki ondan az almis ben emdikten sonra sagdim bi kere 30 cc zor cikarttim
Biz evde güneşlikleri açmadan oturuyoruz ve gecede bebeğin olduğu yerde ışık açmıyoruz gözünü almasın diye.
Bugün kızımı terasa çıkardım hiç hoşlanmadı yüzünü buruşturdu gün ışığını sevmedi.
Çocuğuda kendimize benzettik.
Ya ben de ona dikkat eder rahatlardim yutkunuyor diye de geçen gün emzik emerken de yutkunma sesi duydum..dedim acaba bnm duyduğum yutkunma sesleri tükürük yutma sesi olmasın..paranoyaklikta son noktadayim :)))
benimde 47 günlük
gündüz ayaklarımda sallıyorum ve ana kucağına alıyorum uyuyunca
ama geceleri mutlaka ya anakucağında yada beşiğinde sallıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?